Отзывы покупателей о Ошейник для собак водостойкий WAUDOG Waterproof c QR паспортом пластиковый фастекс XXL Ш 40 мм Дл 46-70 см Розовый (25117Collar)

• СВІТЛАНА С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Ошийник-шикарний!!!

Світлано, вітаємо!
      Дякуємо, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гарний та практичний Собача задоволена
    Дякую

Наталіє, вітаємо!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якісний

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Добрий день, шановний Руслане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Алена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Дуже гарний ,яскравий нашийник,трошки ще великій на нас ,но нам подобається)))

Достоинства:
    Якість,стиль.
    Недостатки:

Добрий день, шановна Альоно! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!

• софія б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Це вже 3-й нашийний. Беру песику по росту. Це постійне СУПЕР. Якість на висоті!

Достоинства:
    Легко миється та міцний. Яскраві кольори.
    Недостатки:
    Не виявила!

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый

Супер!спасибо

Достоинства:
    Цвет
    Недостатки:
    Не обнаружено

Добрий день, шановна Лесю! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудове фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Отличный ошейник для собачек что любят поплавать)
    Прикольно что можно выбрать много ярких цветов))

Достоинства:
    Влагостойкость, минималистичный яркий дизайн)
    Недостатки:
    Пока не нашел))

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Юлия Л***

Підійшов для овчарки.

Достоинства:
    Надійний
    Недостатки:
    нема

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Дима Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый

Дякуємо, все відповідає опису, наша лабродоця гарна і щаслива .

Достоинства:
    Зручний та міцний
    Недостатки:

Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Якісний , дуже яскравий

Достоинства:
    Матеріал . Легко миється
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.