Отзывы покупателей о Ошейник для собак водостойкий WAUDOG Waterproof c QR-паспортом пластиковая пряжка-фастекс Ш 15 мм Дл 25-35 см Салатовый (27395Collar)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Гарненький, якісний, охайно виглядає

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Соломія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

ПЕРЕВАГИ:Все майже ідеально, є к'юар код щоб тваринка не загубилась є за що зачипити поводок. Сам ошийник регулюється є колодка на штуці яка замикає ошийшник, тобто коли закриваєш модна зафіксувати щрб не злетів або тваринка не відкрила.
    НЕДОЛІКИ: Коли часто відкиваєш і закриваєш ту штуку яка замикає ошийник вона пичанає роспадатись але легко збираєтьця

Недостатки:

Добрий день, шановна Соломіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof. Ми передамо Ваші зауваження до відділу розробки продукції та врахуємо Ваші побажання у своїй подальшій роботі. Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый

Все чудово, якісний, стильний та міцний.
    Є мобільний додаток для реєстрації собаки в базі даних.

Достоинства:
    Міцний, якісний, гарно застібається, є світлонакопичувальна смужка (як фосфорна). Зареєстрували в додатку QR код.

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• софія б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый

Супер якість і носиться добре!

Достоинства:
    Яскравий
    Недостатки:

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Ідеально підійшов на Джек-Рассела.

Добрий день, шановний Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• софія б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый

Гарна якість і яскравий колір)

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший ошейник будем посмотреть)

Достоинства:
    Водостойкий
    Недостатки:
    Пока не обнаружил

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Дуже гарний нашийник. Приємний на дотик, зручний. Довжина регулюється. Якраз підійшов для моєї собачки. До того ж червоний колір їй дуже пасує. Застібка зручна, добре тримається. Приємним бонусом стала наявність медальйона з чипом. Я відразу зареєструвалася в спеціальному додатку. Покупкою я і моя собачка задоволені. До того ж в подарунок йшов невеличкий ліхтарик, дуже яскравий, заряджається від мережі, або від пауербанку.

Достоинства:
    Зручний, гарний, доволі міцний. Наявність медальйона з чипом.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый

Яскравий ошийник . Застібка на фіксаторі що дуже зручно.

Достоинства:
    Гарний вигляд ,ціна
    Недостатки:
    Не помітила

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класна серія нашийників! Взагалі Вау догі компанія, якою варто пишатись! Made in brave Ukraine

Достоинства:
    Миється
    Недостатки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Юля Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Жахливої якості ошийник. Пластиковий код луснув через тиждень, оскільки собака трясе головою і пластик луснув , бо якість жах. Петля для повідця окислилася , місця для жетону тріснуло.
    Ошийник для декору : надіти та зняти , називається

Доброго дня, шановна Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок! На фурнітуру нашийника WAUDOG Waterproof діє довічна гарантія якості. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Замечательный ошейник.для щенка французского бульдога 6 мес подошёл отлично,хватит на долго за счёт регулирования длины,с QR кодом регистрацию прошла быстро

Достоинства:
    Цена,качество
    Недостатки:
    Не у всех есть программа animal id,при потери собаки могут возникнуть проблемы

Здравствуйте, уважаемая Мария! Благодарим за обратную связь! Сервис Animal ID и страница с информацией о питомце и его владельце открывается в браузере автоматически при сканировании QR-кода с помощью любого устройства.

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый

Хороший ошейник для маленьких собак.

Достоинства:
    Яркий
  • Юля Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Минималистический дизайн. Наличие QR -паспорта( легкая регистрация ), но не удобная программа для большинства людей, которые вдруг найдут собачку и захотят связаться с хозяином.
    Ошейник приятный.

• Вася Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Купил для моей собаченки, ошейник шириной 15 мм, сделан из нейлона. Дизайн радует, привлекательный.

Достоинства:
    Наличие умног адресника