- Босяк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Нашийник - супер! Якісний, гарно миється, рекомендую
- Недостатки:
Добрий день, шановний Даріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Чудовий нашийник. Застібка світиться в темряві)
Думала колір буде більш яскравий, але і так гарно. Дякую.- Достоинства:
- Адресник в комплекті
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Аліса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Класний нашийник
Добрий день, шановна Алісо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- софія б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Просто ВАУ. Вже другий нашийник більшого розміру. Супер!
- Достоинства:
- Відштовхує воду. Насичений колір.
- Недостатки:
- Не виявила
Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарна якість, беремо вже другий цієї фірми, перший став просто замалий.
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Відгук після 1року використання: фурнітура хороша, міцна пряжка...але зовнішня гумова оболонка нашийника недовговічна - тріскається і розсипається. Адресний житон відірвався майже одразу.
- Достоинства:
- Зручний, приємний на дотик, міцний
- Недостатки:
- Зовнішній шар тріскається після 10місяців використання
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04. Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!
- ИлонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Отличный ошейник. Красиво смотрится, водостойкий.
- Достоинства:
- Легко моется, есть фиксатор открывания.
- Недостатки:
- Не обнаружено
Добрий день, шановна Ілоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ошейник очень хороший
Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гарна якість
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Красивый цвет, качество на высоте, собака с дочкой довольны
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Гарний колір, розмір, швидке обслуговування.
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Все добре, за виключенням штрихкоду.
- Достоинства:
- Гарний ошийник за свої гроші.
- Недостатки:
- Штрихкод дуже швидко відламався.
Добрий день, шановний Руслане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою. Пластиковий адресник WAUDOG Smart ID, що йде у комплекті з нашийником має ознайомчий характер із сервісом WAUDOG Smart ID. Рекомендуємо Вам звернути увагу на лінійку WAUDOG Smart ID, у якій представлені стильні адресники з QR-паспортом, які Ви зможете придбати окремо.
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Отличный ошейник
Добрий день, шановний Миколаю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість хороша, легко чистити. Брала два - для хаскі та ретривера. Правда брелки з кодом загубили буквально за тиждень, але я на них і не розраховувала:)
- Достоинства:
- якісь
- Недостатки:
Добрий день, шановна Христино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof. Пластиковий адресник WAUDOG Smart ID йде у комплекті з нашийником і має ознайомлювальний характер із сервісом WAUDOG ID та наочно демонструє функцію червоної нашивки WAUDOG, яка розрахована для фіксації на ній жетона.
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відмінна якість, Є фіксатор, супер. Рекомендую
- Достоинства:
- Відмінна якість, Є фіксатор, супер. Рекомендую
- Недостатки:
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже подобається цей нашийник! Обирали спеціально щоб не промокав і з часом не вбирав неприємний запах, і не пошкодували, адже його не треба додатково прати та сушити після плавання чи дощу, завжди виглядає як новенький. Загалом дуже якісно зроблений, гарний колір, приємний матеріал. Наявність місця для qr-паспорту та й сам паспорт - це теж значний плюс, ми паспорт поміняли на свій, а цей лишили як запасний
- Достоинства:
- Гарна якість, практичний, не промокає
- Недостатки:
Доброго дня, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Элина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Доброго дня, шановна Еліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof і залишилися задоволені покупкою!
- Элина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Супер, нашийник підійшов.
Доброго дня, шановна Еліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof і залишились задоволені покупкою!
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Ошейник хороший очень нравится очень крутой материал и что есть плюс защёлка с фиксатором
- Достоинства:
- Классное качество защёлка с фиксатором
- Недостатки:
Здравствуйте, уважаемый Кирилл! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!
- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Ошейник хороший)
Брала собачке на вырост , XL , подошёл отлично , на год ещё будет точно , так как можно было брать и меньше)- Достоинства:
- Хорошая защёлка
- Недостатки:
Здравствуйте, уважаемая Ирина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!
- Дима Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Ошейник очень понравился. Приятный, качественный материал. Хорошая защёлка с фиксатором. Для купания в море самое то. Не напитывается водой. Беру уже не первый ошейник этой фирмы- только положительные впечатления.
- Достоинства:
- Качество материала, бирка адресник.
- Недостатки:
Здравствуйте, уважаемый Дмитрий! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника для собак WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!
- Олеся К***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Нашийник відмінний, на всі 12 балів! Зазвичай нашийник тримається десь 1 рік (у лабрадора), а цей вже тримається 5 років і міняти його ще не потрібно.
Раджу при всім.- Достоинства:
- Плюси: міцний, не намокає, легко миється, чиститься, яскравий.
- Недостатки:
- Мінуси: брелок з Q-кодом загубився в перші дні використання.
Добрий день, шановна Олесю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Юрий Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Топ за свой деньги
Доброго дня, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Інеса П***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже сподобався, якість відмінна.
- Достоинства:
- Дуже сподобався, гарна якість.
Доброго дня, шановна Інеса! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- АляПродавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Приятный на ощупь, прочный! Ярко смотрится, удобный не натирает. Собака в восторге)))
- Достоинства:
- Материал