- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 40-45. Цвет: Серый
Чудова! Сподобалась і мені, і собацюці. М"якенька, комфортна, не крутиться. Рекомендую купляти на сезон - осінь-зима-весна, бо вона утеплена, на синтапоні, переживаю, що мій собаця за літо поправиться, восени не влізе, бо розмір фіксований, ніяк не розшириш об"єм.
- Достоинства:
- Гарна якість.
Людмило, вітаємо!
Дякуємо, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою.
- Марк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 24-27. Цвет: Серый
Ок
Добрий день, шановний Марку! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.
- Каріна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 40-45. Цвет: Серый
Були проблеми з реєструванням адресника. Але їх вже вирішено.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Моє питання по адреснику вирішили
Добрий день, шановна Карино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Вашу проблему вдалося вирішити.
Вирішила зареєструвати собаку за номером жетону, пише, що хтось вже використовує цей код…
- Достоинства:
- Якість шлеї
- Недостатки:
- QR код кимось вживаний
Добрий день, шановна Карино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже прикро, що так сталось. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04, для безкоштовної заміни QR адресника.
- Иванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 28-31. Цвет: Серый
Шлея хорошая,уже такие использовали
- Достоинства:
- Удобная
Добрий день, шановна Іванно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- Николай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 28-31. Цвет: Серый
Качество хорошее
- Достоинства:
- Приятное на ощущения
- Недостатки:
Добрий день, шановний Миколаю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!