- Каріна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Повідець сподобався. Підходяща довжина. Надійний, зручно тримати в руці. Цікавий колір сірий меланж. Раніше купувала світліші кольори, але швижко брудняться. Щоб не було зовні сіро і буденно, поєдную цей повідець з яскравим нашийничком. Дякую виробнику та магазину.
- Достоинства:
- оптимальна довжина, міцний, з екологічної сировини
- Недостатки:
- не виявлено
Добрий день, шановна Каріно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!
- София М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Покупался для Джек Рассел терьера (7-8 кг) , впринцепи свои функции выполняет
- Недостатки:
- Если большая собака тянет поводок (10кг ) будет резать руки
Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний повідець WAUDOG Re-cotton не виправдав ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Голубой
Отличный поводок, хорошая длина, и хорошее качество, рекомендую. В использовании 7 месяцев
- Достоинства:
- Отличное качество
- Недостатки:
Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!
- Мельник К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Голубой
Повідець нормальної якості. Викликає занепокоєння фурнітура. Здається вона з силуміну чи якогось не дуже якісного сплаву. Враження, що довго не прослужить. Стропа добре, що з екологічного матеріалу, але при вислизанні буде обпікали руки гірше за брезентову стропу.
- Недостатки:
Доброго дня, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Даний повідець WAUDOG Re-cotton має карабін із високоміцного алюмінієвого сплаву: надійно кріпиться, не іржавіє, а також швидко пристібається та відстібається від нашийника. Стрічка повідця виконана з відновленої бавовни, яка є міцним, але водночас м'яким матеріалом, тому не опікає долоні під час сильних ривків собаки.
- Коваленко А***Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Розовый
Мне понравился поводок,очень удобный ,длина оптимальная
- Достоинства:
- Легкий
Доброго дня, шановна Анастасія! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!
- Віталіна К***Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Голубой
Поводок шикарного качества мне нравитса з ним гулять з собакою а собаке только удовольствея!
- Достоинства:
- Очень хорошиє качество буду ище заказовать спасибо за покупку очень довольная!
- Недостатки:
- НЕТ!
Здравствуйте, уважаемая Виталина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Re-cotton и остались довольны покупкой!