Отзывы покупателей о Поводок для собак из восстановленного хлопка WAUDOG Re-cotton светоотражающий, M, Ш 20 мм, Дл 500 см, Серый (401511Collar)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Каріна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый

Повідець сподобався. Підходяща довжина. Надійний, зручно тримати в руці. Цікавий колір сірий меланж. Раніше купувала світліші кольори, але швижко брудняться. Щоб не було зовні сіро і буденно, поєдную цей повідець з яскравим нашийничком. Дякую виробнику та магазину.

Достоинства:
    оптимальна довжина, міцний, з екологічної сировини
    Недостатки:
    не виявлено

Добрий день, шановна Каріно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• София М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый

Покупался для Джек Рассел терьера (7-8 кг) , впринцепи свои функции выполняет

Недостатки:
    Если большая собака тянет поводок (10кг ) будет резать руки

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний повідець WAUDOG Re-cotton не виправдав ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості товару, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .

• Наталья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Голубой

Отличный поводок, хорошая длина, и хорошее качество, рекомендую. В использовании 7 месяцев

Достоинства:
    Отличное качество
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Мельник К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Голубой

Повідець нормальної якості. Викликає занепокоєння фурнітура. Здається вона з силуміну чи якогось не дуже якісного сплаву. Враження, що довго не прослужить. Стропа добре, що з екологічного матеріалу, але при вислизанні буде обпікали руки гірше за брезентову стропу.

Недостатки:

Доброго дня, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Даний повідець WAUDOG Re-cotton має карабін із високоміцного алюмінієвого сплаву: надійно кріпиться, не іржавіє, а також швидко пристібається та відстібається від нашийника. Стрічка повідця виконана з відновленої бавовни, яка є міцним, але водночас м'яким матеріалом, тому не опікає долоні під час сильних ривків собаки.

• Коваленко А***
    Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Розовый

Мне понравился поводок,очень удобный ,длина оптимальная

Достоинства:
    Легкий

Доброго дня, шановна Анастасія! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою!

• Віталіна К***
    Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Голубой

Поводок шикарного качества мне нравитса з ним гулять з собакою а собаке только удовольствея!

Достоинства:
    Очень хорошиє качество буду ище заказовать спасибо за покупку очень довольная!
    Недостатки:
    НЕТ!

Здравствуйте, уважаемая Виталина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Re-cotton и остались довольны покупкой!