Отзывы покупателей о Курточка-накидка для собак WAUDOG Clothes светоотражающая, S, А 32 см, B 41-51 см, С 23-32 см (5491Collar)

• Олександра З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: S

Куртка супер, на мопса брали розмір С. Легко вдягається, дуже добре відбиває світло

Достоинства:
    Легко одягати, видима у темноті

Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: XS

маємо багато одягу від WAUDOG...всі комплекти класні....собака 3,5 кг довжина спини 28см, курточка-накидка в розмірі XS,вітрівка XS25-піддягаємо флісовий ромпер

Достоинства:
    дійсно зручний,теплий

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: XXS

Зручний

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою курточки-накидки WAUDOG Clothes!

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: S

Супер крута куртка, ідеальний варіант якщо ваша собачка не любить одягатись. Моєму песику сподобалось

Достоинства:
    Система одягання максимально проста, можна регулювати розмір за рахунок липучок

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: L

Очень красивая курточка. Брал для взрослого "кобеля" спаниеля размер "L"! Сидит как влитая.

Достоинства:
    Качество материалов
    Недостатки:

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Виталий Р***

Что за порода ? Характеристики кобеля ? Я для пит Буля хочу взять

Добрий день, шановний Віталію! Для того, щоб курточка-накидка WAUDOG Clothes максимально добре сіла на улюбленця, необхідно вимірювати у нього такі параметри, як обхват шиї, обхват грудей та довжину спини від холки до хвоста. Якщо Ви надішлете нам дані параметри, ми допоможемо Вам з вибором. Для пітбуля підійде розмір XL, але краще зробити заміри та підібрати відповідний розмір за отриманими значеннями. Якщо у Вас виникають сумніви під час вибору товару, Ви завжди можете звернутися до нас в розділі питання.