- Вася Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Це класичний німецький пілснер бюджетного цінового сегмента, який зазвичай вариться на експорт (часто зустрічається в наших супермережах як власний імпорт).
Легке і прозоре, із чистою солодовою базою та помітною, сухою хмелевою гірчинкою у фіналі. Це класичне «столове» або освіжаюче пиво. Воно не вразить якимись складними крафтовими нотками чи екзотичним ароматом, але як простий, зрозумілий і чистий лагер під вечерю чи перегляд матчу — цілком робочий варіант. Головне — добре його охолодити.- Достоинства:
- Німецький бренд, класичне пиво, ціна
- Недостатки:
- Освіжаюче просте пиво
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Выпить просто можно это солодовое, лайтовое, летнее пивко, но лучше и приятней выпить настоящего «Пилзнера» с хмелевой горечью как надо!)
- Достоинства:
- Свежее, нарядная белая баночка, не дорогое
- Недостатки:
- Это разве Pilsener?! Это разве вкус? Это лёгкий Hell, сладковатый и водянистый!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
На етикетці написано що завод виробник Падеборнер, що приємно здивувало. І другий факт який сподобався мій ящик який прийшов до мене від Розетки було вироблено в березні 2026 року. Тобто абсолютний свіжак!
- Достоинства:
- Дуже сподобалось, смачне, гарний мʼякий смак
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Сподобалось. Легке, гірчинка приємна і не перебиває смак. П’ється легко, ціна вогонь. Свіжак
- Достоинства:
- Смак, ціна