Отзывы покупателей о Детский шампунь-гель 2 в 1 Weleda Лайм 150 мл (4001638075107)
- Наталія П***Продавец: Rozetka
Хороший засіб
- Достоинства:
- Приємний запах, економний, гарно вимиває волосся, ні і тіло!!!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно користуємося гелями цього виробника усі дорослі члени сім‘ї.Якість завжди на висоті,приємні аромати,гарна консистенція,безпечний склад.
- Достоинства:
- Безпечний склад ,гарна якість,перевірений роками виробник
- Алена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люблю этот шампунь, ребенок моет голову без слез. Запах приятный, достаточно экономно расходуется) смывается легко.
- Оноприенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
користуємося 1 рік дуже задоволені а зі знижкой взагалі радує
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий шампунь-гель, дітям дуже сподобався. Ненав'язливий приємний запах, не подразнює шкіру і добре миє. Діти просять купити ще.
- Достоинства:
- Приємний ніжний запах
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вся продукція Weleda це супер. Шампунь дитині сподобався .Все швидко було доставлено. Однозначно буду брати ще.Дякую.
- Александра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовуємо як гель, густий і треба не багато засобу при купанні. У дитини немає подразнення.
Приємний запах.- Достоинства:
- Густий, економний, приємний запах
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше купила цей гель. Шукала щось «натуральніше» для дитини, тут сподобався склад. Покупкою задоволена, мию ним всіх(8 місяців, 3 роки, 5 років), дітям подобається.
Запах приємний, але виражений(щось схоже на лайм), якщо ви чутливі до запахів, може не підійти. Консистенція рідка, ніжний до шкіри, не сушить.- Достоинства:
- Натуральний склад
- Недостатки:
- Не помітили
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди купую дитині косметику цього бренду, не визиває алергії і не сушить шкіру
- Достоинства:
- якісний бренд
- Недостатки:
- не виявлено
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався!
- Світлана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий гель. Купуємо не вперше.
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Недостатки:
- Не знайшли.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно купуємо лайм або апельсин. Це просто ідеальний варіант для дитини яка не любить купатися. Гарно змивається і приємно пахне.
- Достоинства:
- 2 в 1, запах, легко змивається, волосся блискуче.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався. Запах нормальний, дитина задоволена.
- Достоинства:
- Якість, склад
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно користуюсь для діток таким продуктом, класний аромат, добре піниться, гарний склад і постійно купляю по знижці) якість супер!
- Рюмшина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший гель. Мягкий и нежный. Приятный запах. Мою ребенка и сама пользуюсь
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Неудобная упаковка
- Оксана Р***Продавец: Rozetka
Шампунь- гель с лаймом нам подарили)Приятная консистенция молочка, запах потрясающий- свежий, хорошо очищает головку, волосики так блестят после него и абсолютно натуральный. Рекомендую попробовать)
- Достоинства:
- Натуральный, 2в1
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Динара Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую, очень хороший шампунь, приятный аромат, хорошо пенится и легко смывается.
- Достоинства:
- Отлично вымывает волосы.
- Недостатки:
- Нет, хотя если был бы дозатор было бы удобнее.
- Дарья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупаю на постоянной основе, но в последний раз пришел флакончик без пластиковой, прозрачной опломбировке на крышечке, почему так?
- Елена Ч***Продавец: Rozetka
Хороший состав, волосы после него шелковистые, но запах… ОЧЕНЬ на любителя и уж точно не для детского шампуня
- Достоинства:
- Состав
- Недостатки:
- Запах