Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Увлажняющий крем Weleda Sensitive Миндаль для чувствительной кожи лица 30 мл (3596200086885)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Мария Р***

Мені цей крем ідеально підійшов.
    По-перше склад, по-друге текстура, по-третє запах.
    Він трішки відрізняється від інших кремів. Але результат мені дуже подобається.

Мої шкіра суха і проблемна, є висипання. Крем дуже допомагає і з сухістю, і з заспокоєнням.

Достоинства:
    Текстура. Запах. Склад.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Надежда Ш***

Крем очень нежный - спасение от контактного дерматита на руках после мед.перчаток. Текстура крема довольно плотная, при этом он быстро впитывается, не оставляет ощущение "жирности". Хорошо увлажняет сухую и заживляет повреждённую кожу, на ранах и трещинах кожи не печёт. Запах очень лёгкий. Органический состав позволил применять во время беременности.

Забирали из магазина - всё запечатано, сервис отличный!

Достоинства:
    Органический состав, текстура
  • Федорчук А***
    Продавец: Rozetka

Приятный крем, удобно что можно использовать и днем и на ночь. Чаще всего использую его зимой, кожа становится более сухая, бывают и покраснения, обветривается. Крем достаточно плотный, немного жирный, но быстро впитывается, на коже не жирный, легкий. Кожа становится более гладкая, шелковистая, увлажненная, нет сухости и покраснений. Покупаю этот крем не первый раз, однозначно буду еще покупать.

• Юлия А***
    Продавец: Rozetka

Использую в тёплое время года, для зимы хочется больше увлажнения (сухая кожа). Крем приятный, кожа после него мягкая.

Достоинства:
    Хороший крем, не липкий, быстро впитывается
    Недостатки:
    Для сухой кожи недостаточно увлажнения
  • Альона

В мене нормальний чутливий тип шкіри. Після користування кремом залишається відчуття стягнення, на дотик обличчя жирне, крем не вбирається повністю, причому його потрібно набрати вдвічі більше, ніж інші креми, щоб вистачило розподілити на все обличчя, бо він рідкий. Почервоніння після вмивання не знімає. Коштує немало, шкода витрачених коштів. Веледа подобається, маю багато вдалих товарів.

Представник бренду

Добрий день! Ви абсолютно вірно вибрали цей крем для своєї чутливої шкіри. Відчуття стягнутості може бути пов'язане з тим, що шкіра дуже зневоднена. Тут варто звернути увагу на ваш засіб для вмивання та тонік, вони можуть містити миючі компоненти, що щоразу пересушуть вам шкіру, пошкоджують гідро-ліпідний захисний шар чи не підходять за типом шкіри. Можна для очищення чутливої шкіри взяти Очищуюче мигдальне молочко Веледа. Якщо крем залишається на шкірі та не вбирається, не варто наносити його вдвічі більше. Можливо варто додатково використовувати кілька разів на тиждень живильні та зволожуючі маски для обличчя. В якості маски можна взяти Скін Фуд крем класичний, але так як у вас чутлива шкіра, варто спочатку перевірити його на невеличкій ділянці шкіри, чи добре шкіра його переносить.

• Алиса
    Продавец: Rozetka

Хороший питательный. Хороший для сухой кожи на лето. Я пробовала другой крем из этой серии, этот более легкий. Поэтому летом его люблю.
    Справляется замечательно. Натуральный состав. И запаха почти нет, нейтральный.

• Богдана М***
    Продавец: Rozetka

Після користування кремом красніють щоки. Це нормально!