- AI аналіз відгуків70 відгуків: позитивний ~75%, нейтральний ~10%, негативний ~15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дарія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Користуюся рослинним тоніком Weleda вже деякий час і мені він дуже подобається. Має приємний трав'яний аромат, не обтяжує волосся і дарує відчуття свіжості шкірі голови. Волосся виглядає більш доглянутим і міцнішим. Однозначно рекомендую!Продавець швидко відправив замовлення ,товар добре запакований
- Достоинства:
- Зручний у використанні — не потребує змивання
- Недостатки:
- Снежка Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Рекомендую
- Інеса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
ефективний!!!
- Достоинства:
- приємний запах
- Недостатки:
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Супер. Мені подобається, що можна наносити на волосся і не змивати. Аромат приємний. Користуюсь поки не довго за результат нічого сказати не можу
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Швидка доставка. Рекомендую спробувати
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Вимагає постійного користання
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Качество Weleda
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Первый раз купила а эффекта ноль
Как я слышала он даёт временный эффект. Больше никогда не куплю- Достоинства:
- Их нет
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Всё понравилось.
- Достоинства:
- Хорошо
- Недостатки:
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Гарний, дiйсно працюе
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
не допомагає при випадінні волосся
- Достоинства:
- Недостатки:
- не допомагає, плацебо
- Полтавська М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Він працює! Головне, використовувати регулярно.
- Достоинства:
- Ефективний
- Недостатки:
- Ціна за курс
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Реально рабочий тоник, волосы меньше выпадают и заметно как расту новые, при этом не жернится кожа головы.
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Результат заметен через неделю, меньше жирности и перхоти, волосы меньше выпадают
- Достоинства:
- Действенно
- Недостатки:
- Пока нет
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Купляю не раз, волосся менше випадає і швидше росте
- Достоинства:
- Волосся менше випадає
- Недостатки:
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Дуже хороший тонік.
- Наташа Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Товар відповідає опису. Результатом задоволена
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Справді працює, дуже рекомендую
- Достоинства:
- Зміцнює волосся
- Недостатки:
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Працюючий тонік, помітила нові маленькі волосинки після 2-х місяців використання
- Недостатки:
- Незручний дозатор, краще переливати у пляшку зі спреєм або піпеткою
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Допомогає ! Гарне ! Використовуйте постійно !
- Достоинства:
- Є
- Недостатки:
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Працює!Рекомендую
- Тихонюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Супер засіб, прискорює ріст волосся і активує ріст нових волосин. Крім того нормалізує стан шкіри голови. Результат помітний навіть при використання засобу один раз на добу ( за інструкцією потрібно використовувати 2 рази на добу). Приємний запах. Однозначно рекомендую
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Підробка
Представник брендуДобрий день! Підкажіть, чому ви вважаєте, що ви придбали не оригінальний продукт?
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Не зрозуміла ефекту цього засобу. Досить сушить волосся, тому воно скоріше жирніє.
- Достоинства:
- не помітила
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Ефективний, помітно зменшує випадіння волосся та стимулює ріст, приємний для шкіри. Швидко сохне, не обтяжує волосся, приємний аромат.
- Достоинства:
- Ефективний, якісний
- Недостатки:
- Не помітила
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Все дуже чудово
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Користуюся вже пару місяців, результатом задоволена, рекомендую.
- Достоинства:
- Волосся стало густіше.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Супер тонік, дуже сподобався, менш жирніє волосся, але дозатор не дуже зручний
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Оно не помогает от выпадения…
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
користуюсь поки декілька днів, нічого за ефект сказати поки не можу. Але дуже засмутив дозатор, я не розумію як їм користуватись, доводиться виливати просто в руку, і іншою якось пальцями його розтирати , все проливається , дуже не зручно. Була б піпетка , аби ще краще, розпилювач, то було б супер. А так доведеться йти купляти якусь тару з розпилювачем додатково. Сродіваюсь хоча б ефект буде.
- Достоинства:
- Приємний аромат
- Недостатки:
- Незручний дозатор
- Анастасия Л***
Користуюсь майже місяць, волосся випадає так само як і випадало. Нажаль
- Наташа М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Взяла по відгуках, через місяць побачила вже результат. Буду продовжувати, мені підійшов цей засіб. Рекомендую
- Танюша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Тонік приємно пахне і волосся не так швидко жирніє, але для мене не зайшов
- Достоинства:
- Волосся менше схильне до жирності
- Недостатки:
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Не пойму как мне с такого открытого горлышка наносить на волосы? Заказывала раньше на Notino и там всегда была пломбочка с дыркой,и я легко наносила на волосы ничего не разливая вокруг себя.
- Юля
Як так? Повинна ж бути зверху пластмасова пломба з дірочкою через яку дозовано можна капати одразу на голову…
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Уже використала 2 баночки, результату по зменшенню випадіння волосся немає зовсім, хоч і лікую проблему комплексно. Для мене єдина корисна функція - антибактеріальна. Якщо є себорейний дерматит, то цей засіб за тиждень прибирає свербіж та прибрав лупу на 90% через свої антибактеріальні властивості, що теж є хорошим результатом. А так як причина мого випадіння не себорея, то переходжу на інші засоби, котрі, надіюсь, вплинуть саме на випадіння, а не лише на лупу.
- Достоинства:
- Антибактеріальні властивості, полегшує прояви себорейного дерматиту
- Недостатки:
- Ніяк не вплинув на випадіння волосся
Тонкі класний, свою роботу виконує. Вистачає на довго. Рекомендую
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Чудовий продукт. І ціна доступна