Отзывы покупателей о Солнцезащитный крем Weleda Эдельвейс для чувствительной кожи SPF 50 50 мл (4001638500265)
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не змогли користуватись, бо крем дуже густий і білий, що важко на дитині розмазати. Можливо, в умовах відпочинку на березі моря, де треба фізичний захист від палючого сонця буде ок, але не для міста.
- Яна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Невтрачайте кошти , це просто жах
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такой водостойкий, что отпечатки крема на машине держатся не один дождь
Можно быть белым, как племена людоедов в Африке, а отмывать его с усилиями- Достоинства:
- Водостойкий
- Недостатки:
- Слишком водостойкий, не смывается, не втирается
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цілком задоволена!
Вже перевірено.
Була на пекучому сонці в обідній час,моя шкіра біла,не схильна до засмаги такою і залишилася.В дитини теж.Я була спокійна.
Крем густий,але досить гарно розмазується,і так, залишає трохи білий підтон,але так і має бути,фізичний фільтр,це ваша безпека.
Рекомендую.- Достоинства:
- Надійний,безпечний,працює на 100%
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трошки не зрозуміла… він просто білий не розмазується, лишається пятна білі і таке як фіолетовий підтон. Ціна того не варта. Може воно і захищає але ходити білим якось не дуже!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшов всій родині
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це скарб. Поки найкращий spf з тих, що в мене були. Але навіщо ж при пакуванні замотувати його в той пакет? Це ж святотатство пакувати веган spf таким неекологічним способом
- Жанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб! Веледа подобається як завжди)
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний спФ
- Карина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісний захист від сонця для дитини. В цей спекотній, моя малеча, так сталось, була багато на срнці в пікові години. То, завдяки крему, майже не має засмаги, тобто, вона ледь помітна.
- Достоинства:
- Хороший захист від сонечка
- Недостатки:
- Не має, якщо ви знаєте, що таке фізичний фільтр. Якщо не знайомі, то білий колір шкіри вам може не сподобатись. Але, це надійність для вашої шкіри.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний крем, добре захищає дитячу шкіру від сонця. Натуральний склад. Ніяких висипань від нього немає, хоча шкіра у дитини чутлива. Багато відгуків є про те, що погано наноситься, залишає білий слід на шкірі. Так трохи є, але якщо брати невелику кількість і швидко нанести, то ні білих слідів, ні плям на одязі немає. Я дуже задоволена, навіть сама користуюсь
- Достоинства:
- Натуральний склад
- Недостатки:
- Трохи залишається на шкірі
- Марта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий сонцезахисний крем. Звісно трішки білить шкіру, але головне що виконує свою функцію. Привідгуках готувалась що важко буде нанести, але по факту - цілком нормально розмазується і вибирається в дитячу шкіру, малеча 9 місяців спокійно дала його нанести. Додаю фото як виглядає на шкірі після нанесення
- Достоинства:
- Захищає, приємно ледь пахне
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем отличный! Да,к нему нужно приспособиться,так как состав натуральный и он не может быть другой консистенции. Я обычно наношу не большое колличество на ладонь и похлопывающими движениями распределяю по ребенку,только потом равномерно размазываю. Выбеливает кожу,но это и к лучшему,видно где его надо обновить.
- Достоинства:
- Водостойкий,максимальная защита,экономно расходуется
- Надежда Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не одне літо його купляю дитині і сама мажусь. Пишуть, що важко наносити і змивати, бо це ж натуральний фізичний фільтр ще й ультра-водостійкий і по-іншому просто не може бути. Але я його тому й беру, бо впевнена в захисті шкірі і без шкоди навколишньому середовищу, бо всі хімічні фільтри змиваються морською водою і потрапляють рибкам в організм.
- Достоинства:
- Якість, наноситься і змивається без проблем
- Катерина
Підкажіть будь ласка змиваєте звичайним засобом чи олією?
Представник брендуДля змивання сонцезахисних засобів краще обирати натуральні шампунь-гелі Веледа. Наприклад, це Календула дитячий шампунь-гель для волосся та тіла.
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали для дитини, але крем не сподобався: густий, важко розмазується і погано змивається. У тих у кого дітки мене зрозуміють.
У дитини пішла алергічна реакція на цей засіб- Достоинства:
- Переваг не знайшла
- Недостатки:
- Густий, неможливо намастити, погано змивається, псує одяг
Представник брендуДобрий день, Олена!
Дякуємо за ваш відгук. Згодні, що крем має густу текстуру, що також гарантує дуже високий рівень захисту, особливо тендітної шкіри немовлят, від сонячних опіків. Якщо вам більше подобається легка текстура, варто обрати сонцезахисне молочко цієї ж серії. Засіб водостійкий, тому краще змивати з дитячим гелем для душу чи дитячим милом. Щодо алергічної реакції, важливо уточнити у лікаря, так як засіб гіпоалегренний, але на будь-яку косметику може бути індивідуальна реакція.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошо защищает от солнца,даже светлую кожу.
- Достоинства:
- Защита
- Недостатки:
- Нужно долго размазывать)
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені засіб не підійшов, хоча я все життя користуюся сонцезахисними засобами. Дуже густий, важко наноситься, змінює колір обличчя. Продовжу пошуки засобу з фізичними фільтрами.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем дуже щільний. Для дитячої шкіри чудовий
- Достоинства:
- Дуже високий ступінь захисту
- Недостатки:
- Неможливо відмити і дуже бруднить усе навколо.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Каждый год покупаем только Weleda! Прекрасно справляется с поставленной задачей!
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем мне понравился, без химии, пишут что тяжело наносить, я к этому была готова ведь pf50, он всегда так наносится когда состав натуральный. Впитывается и не остаётся следов на теле.
- Достоинства:
- Натуральный, доступный в цене
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем для детей от солнца
- Достоинства:
- Защищает от солнца хорошо, отличный состав, безопасный для деток
- Недостатки:
- Очень плотная жирная текстура, сложно втирать
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю косметику Weleda, і кремчик цей для нашого кіндера 7,5 міс. не підвів!! Рекомендую.
- Достоинства:
- натуральність, стійкість
- Недостатки:
- не виявили
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди берем цей крем. Улюблений. Натуральний, хороша фірма
- Зоя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кремом довольна, ни разу с ним не обгорел ребенок, мажу им и себя. очень подкупает натуральность состава, и что фильтры не химические, а физические
- Достоинства:
- натуральный состав, 100% защита
- Недостатки:
- тяжело расспределить по коже
- Ніна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляли для дітей в передчутті сонячних днів.
Наразі крем із своїм завданням беззаперечно справляється!
Сервіс доставки від Розетки - на висоті! Доставка в менш ніж 24 години )
#моєрозпакування- Достоинства:
- Бренд відомий безпечними товарами
- Недостатки:
- Маленький об'єм
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класс, купила по рекомендации блогера, все устраивает и состав супео
- Достоинства:
- Состав
- Надія Б***
Доброго дня, не підкажете термін придатності?
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
Кремчик замовила для захисту шкіри дитини в спеку. Крем йде в упаковці. Ковпачок закритий в плівку із контрольною стрічкою для захисту від відкривання.
У відгуках пишуть, що дуже погано розподіляється. Як на мене, текстура не дуже важка. Оскільки крем заявлено із фільтрами, то він трошки висвітлює шкіру. Тому для нанесення треба буде трошки часу.
Із сонцезахисних кремів, саме цей виділяється по рівню безпечного складу. Строк придатності до 08.2023 року. Замовлення отримали в магазині з швидкою доставкою.
Загалом товаром задоволенні, рекомендую.- Достоинства:
- Безпечний склад
- Альбина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем хороший, рекомендую!
- Достоинства:
- Хороший крем, от солнца защищает отлично.
- Недостатки:
- Немного неудобно наносить на кожу ребёнка
- МУРГА Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Белит кожу потому что физические фильтры в составе крема. Лучше так чем покупать химозный крем. Советую всем
#мояраспаковка- Достоинства:
- Натуральный состав. Защита от солнца
- Недостатки:
- Немного белит кожу, но это не страшно
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В плані хорошого складу і захисту від сонця - питань нема, все супер, веледа, як завжди, на висоті, але з нанесенням на шкіру - не дуже: крем густий, білий, рівномірно нанести і розтерти дуже важко. Про нанесення на обличчя і мови не має бути, інакше воно перетвориться на лілову маску)
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Солнцезащитный крем отличный!
#мояраспаковка- Достоинства:
- Лучший крем для тех у кого есть ребенок!
- Киртадзе А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Справді дуже добре захищає від сонця та від опіків
- Достоинства:
- Добре захищає
- Недостатки:
- Погано змивається
- Татьяна Й***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замечательный крем. Отличное средство от солнца для всех!
- Достоинства:
- Отлично справляется с защитой от солнца. Хватает на целый день. Не смывается при купании. Не жирнит и приятный лёгкий запах
- Недостатки:
- Долго растирать, немного густовата текстура.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользоваться можно, не рекомендую.
- Достоинства:
- Действительно качественно защищает кожу
- Недостатки:
- Очень густой, плохо втирается , особенно если есть волосы практически невозможно. Пачкает одежду, правда отстирывается.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово підійде для відпочинку на морі.
- Достоинства:
- cтійкий, не змивається водою