Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Крем для кожи Weleda Skin Food Ligft легкий универсальный 75 мл (4001638501491)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Дарія Л***

Улюблений крем

Достоинства:
    Добре зволожує, гарно пахне
  • Ганна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Зволожує добре, але на літо заважкий. Або ж для супер сухої шкіри, тому що на нормальну не ввібрався навіть за ніч

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже жирний
  • Ольга Н***

Крем мені сподобався, рекомендую

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Гарний, добре зволожує, напитує шкіру.Користуюсь на ніч.Натуральний склад,я задоволена!

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Дуже мені сподобалося. Навіть не очікувала

• Нюша Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Один з найулюбленіщих. Дійсно працює. Зволоження і аромат від Веледи - це вже якість.

Достоинства:
    Текстура( досить легка), аромат.
    Недостатки:
    Не вияалено.
  • Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

На ніч тещо треба. Гарний поживний крем.

Недостатки:
    Немає.
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Прислали крем,тупо забили у пакет нової пошти,коробочка у якій крем пом'ята,могли хоч у коробочку якусь покласти,ужас.

• Інна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Дуже класний крем для зволоження, з приємним запахом і текстурою

Достоинства:
    Гарно зволожує, приємний запах, в тюбіку(що дозволяє зберігати якість крему)
    Недостатки:
    Не виявила
  • Вячеслав Л***
  • Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Прекрасний крем, дуже задоволена текстурою запахом дією! Рятує шкіру

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не бачу
  • Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Дуже приємний і запах і текстура. Хороший продукт для щоденного використання без завищених сподівань.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Лина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Спустя полтора месяца объективный отзыв-мне крем не зашел. Стягивает кожу лица, неприятные ощущения…

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

очень понравился. приятный. кожа очень напитанная после него

Достоинства:
    запах, фактура
    Недостатки:
    не вижу
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Крутий ,підійшов для моєї жирної шкіри,наносю увечері та вранці під тоналку убрав сухість .Приємний запах

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Лина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Очень понравился, достаточно легкая текстура

• Оксана С***

Крем сподобався

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Веледа ще жодного разу мене не підводила (якщо не підробка, бувало і таке на різних сайтах)
    Крем дуже класний, зволожує чудово, а потрібно горошину всього, використовую на обличчі лише. Аромат лемонграсу - я його люблю.

Достоинства:
    Це ж Weleda!!! Це вже перевага)
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Лапкина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Крем сподобався, але ця любов сталася не одразу. Користуюся їм трохи більше місяця, спочатку крем мені був важкий і шкіра наче свербіла від нього в Т зоні, але згодом зрозуміла як з ним бути.

Моя шкіра комбінована з висипаннями (на підборідді). Шукала засіб з гарним складом, щоб відновити бар'єр шкіри після кислот, бо гелю було недостатньо. Мені крем став комфортний на обличчі, коли почала трохи інакше його використовувати.

Мажу його з потреби (коли нема багато запальних процесів в стадії загострення і хочеться відновлення та зволоження після кислот). Наношу його так: беру необхідну кількість крему розтираю його трохи на пальцях і потім долонями розмазую, так він мені легше і тонкішим шаром лягає, ніж по трохи наносити.

Аромат потужний, але подобається, нагадав косметику бренду Aesop, мені пахне мандаринками та ялинкою.

• Элона М***

Купила начитавшись отзывов!
    Однозначно рекомендую!Хорошо увлажняет!

Достоинства:
    Хорошо увлажняет
  • Анжела Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

для лета будет тяжеловат, а вот осень -зима заходит на ура!!! а если брать по акции, то 2-не приятно :-)

Достоинства:
    На зиму для ветренной погоды самое оно
    Недостатки:
    со своей задачей справляется
  • Оксана Р***
    Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Вообще не могу приучить себя к кремам, а зимой особенно мне они необходимы- кожа пересыхает и обветривается! Мамуля подарила мне этот Скин-фут лайт под ёлочку- пожалуй мой вариант)) его можно на лицо и на руки наносить! Отлично увлажняет, не жирнит кожу, и хорошо на него ложиться макияж. И его запах у меня теперь ассоциируется с Новым годом)

Достоинства:
    Органическое увлажнение и питание
  • Екатерина Е***
    Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Находка для сухой кожи лица. С помощью этого крема я избавилась от шелушений на лице, теперь нормально могу пользоваться своей любимый тоналкой. Просто наношу кремчик как основу под макияж, за 10 минут до... и как результат напитанная, увлажнённая и гладкая кожа на весь день. Макияж не скатывается. Буду покупать ещё.

• Оксана
    Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Купила весною після живильного skin food полегшену версію skin food light.Використовую як нічний крем для обличчя.Результат:зволожене обличчя без лущень.