Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор для уборки Werk WDS-342 швабра и ведро с отжимом (BP121945)

Оценка пользователей 3.76/5
  • Ольга С***

Неплохой набор за свои деньги

• Наталія

Подобається, але є і недоліки. Коли з відра виймаєш швабру, злітає верхня кришка, яка ніяк не закріплена. Доводиться притримувати кришку рукою при вийманні. К прибиранню питань немає- для підтримання чистоти - саме те. Але

Достоинства:
    Зручно, гарно прибирає
    Недостатки:
    Злітає кришка
  • Тетяна П***

На жаль, у мене з нею не склалось , вперше помила квартиру все ок, ну друге прибирання її просто не хватило

• Киян Е***

Нужно конечно привыкнуть, но сама идея и в использовании понравилось. У меня пористая плитка и очень впитывает воду, эта швабра оказалась находкой хотя особых надежд не возлагала.

Достоинства:
    Компактность
    Недостатки:
    С одной стороны идеально, но чтобы помыть тряпку с другой стороны , нужно 1) больше воды 2) не хватает места чтоб зашла швабра легко, приходится ей «сворачивать» крепление, или делать не до конца
  • Наталія Я***

Швабра не подобається взагалі. Погано віджимає моп, після миття дуже багато води залишається на підлозі.

Достоинства:
    Недостатки:
    Погано віджимає моп
  • Кристина Б***

Зовсім не сподобалась швабра.Вона не миє плитку як треба,робить розводи .

• Богдан

За свої гроші піде

Достоинства:
    Ціна, розмір
    Недостатки:
    Не зовсім добре віджимає моду
  • Владислав П***

Відро супер. Лиш недуже фото відповідає дійсності. Знизу зливних пробок немає

Достоинства:
    Маленьке
    Недостатки:
    Нема зливних пробок
  • Александр Г***

насправді воно манюньке, на фото це не зрозуміти, але за таку смішну ціну я думаю шо попрацює. Якшо в вас своя хата двоповерхова то не беріть, або таких треба три. Для моєї орендованої однокімнатної де нема поняття кладовка то воно саме то шо треба. Оцінка 4

Достоинства:
    ціна, більш менш пристойна пластмасса
  • Микола Т***

На вид якість виготовлення гарна ще не використовував але думаю що буде добре)

• Анастасія Р***

Топ за свої гроші

Достоинства:
    Легко користуватись
    Недостатки:
    Трошки погане тримає кришку
  • Таня М***

Супер набір

• Александр Л***

Незручно виливати брудну воду, треба спочатку знімати кришку. виливати, потім знов надівати

Достоинства:
    добре миє
    Недостатки:
    незручне
  • Олександр

Трохи розчарувала:
    1. На фото є заглушки для зливу брудної води але по факту їх немає то ж для зливу брудної води треба знімати верхню кришку і потім ставить
    2. По логіці повинні були бути якісь резинові ніжки (на відрі навіть є місце для них) але по факту відро звичайний пластик, який ковзається по підлозі
    3. швабра не повністю влазить у відро то ж верхня частина залишається не митою та невіджатою

Достоинства:
    ціна + доволі маневрена
    Недостатки:
    жінці не сподобалась
    • Dmytro

Повністю підтримую відгук.

• Олег К***

Класний набір. Нарешті все зібрано в одному місці. Хорошо якісно надійно. Не одноразова штука

Достоинства:
    Розбирається, норм кріпиться
  • Альона

Брала додому, давно хотіла таку, з відром і віджиманнями.
    Досить непоганої якості. Відро і сама швабра міцна. Добре віджимає та не залишає розводів. Гарне поєднання, не потрібно окремо шукати миску чи відро.

Достоинства:
    Добра якість, міцна, хороша мікрофібра, не залишає розводів. Добре мити у важкодоступних місцях, кутках.
  • Світлана К***

Ідеальний набір для прибирання по чудовій знижці!!!
    Купила і не пожалкувала... Дуже зручно і якісно. Є віджим і це дуже спрощує процес прибирання... Якість матеріалів набору дуже хороша. Формочкою дійсно легко діставати до труднодоступних місць, наприклад під ліжком взагалі набагато легше стало підлогу мити)) Мокрих розводів не лишається, дуже якісна насадочка.
    Супер набір за супер ціну!!!

Достоинства:
    Хороший наборчик, класна якість, є віджим, насадка супер. Ціна!!! Все на вищому рівні!
    Недостатки:
    Немає)
  • Тетяна Б***
    Продавец: Rozetka

Купувала не тут. Але відгук залишу. На четверте миття підлоги швабра відламалась від держака. Вуаля