Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Флеш память USB Wibrand Chameleon 8GB USB 2.0 Black (WI2.0/CH8U6B)

Оценка пользователей 2.7/5
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 8 ГБ. Цвет: Pink

Флешкою користувались лише декілька разів. Якість непогана. Зовні виглядить непогано. Функції свої виконує. Що на iOS, що на windows

Достоинства:
    Ціна. Швидкість

Добрий день, Юліє! Щиро вдячні Вам за відгук та за те, що обрали Wibrand!

• Віталий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Pink

Працює

Добрий день, Віталію! Вдячні Вам за відгук!

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 8 ГБ. Цвет: Light Blue

Відмінно, щиро дякую

Достоинства:
    Прикольна, весела, швидка, компактна
    Недостатки:
    Маю надію, що відсутні

Добрий день, Володимире! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку товару! Бажаємо приємного використання!

• Вячеслав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 16 ГБ. Цвет: Red

Из шести купленных одна показала низкую скорость записи. Учитывая, что покупал по скидке, считаю покупку выгодной.

Добрий день, В'ячеславе! Дякуємо Вам за відгук!

• Константин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 8 ГБ. Цвет: Black

Удобна флешка але що до якості є проблеми - із замовлених 8-ми флешок перестали працювать 3 через місяць

Достоинства:
    Удобний корпус
    Недостатки:
    Ненадійні
  • Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 4 ГБ. Цвет: Pink

Не думав що у 2024 році можна зробити флешку, яка нормально не влазить у жоден USB роз'єм
    Ледь витягнув її з ноутбука.
    Дуже не раджу купляти це, якщо вам дорогі ваші девайси з USB

Достоинства:
    Недостатки:
    Її існування у сучасному світі

Добрий день, Дмитре! Нам дуже шкода, що Ви отримали негативний досвід користування пристроєм. Ми постійно працюємо над підвищенням якості нашої продукції і Ваш відгук є важливим для нас.

• Євген Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Blue

Здавалося, що може бути стандартніше за USB-роз'єм? Але ж ні. Фізичні габарити роз'єму у цьому виробі не відповідають стандарту USB (12,0 x 4,5 мм). Натомість - 12,5 х 5,0 мм. Як наслідок - у порт ноутбука, для використання з яким придбав 2 флешки - жодна не влізла. Вдалося таки впихнути у USB-порт іншого ПК, однак, навіть після 1 втикання, на корпусі флешки з'явилися чіткі та глибокі подряпини (з усіх 4 боків) - ймовірно, також через нестандартні габарити. Тобто тепер я ще й не можу повернути це сміття, бо на ньому тепер "сліди використання". Як тепер взагалі купувати флешки? +1 фобія в копилку...

Недостатки:
    Фізичні габарити не відповідають стандарту USB

Добрий день, Євгене! Нам дуже шкода, що Ви отримали негативний досвід користування пристроєм. Ми постійно працюємо над підвищенням якості нашої продукції і Ваш відгук є важливим для нас.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 8 ГБ. Цвет: Green

Все працювало, поки не випала середина і загубилась. Тобто, є лише корпус , а вся важлива інформація загубилась разом з електронікою

Достоинства:
    Красивий корпус
    Недостатки:
    Корпус без електроніки працювати не бажає

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що сталася така ситуація та було втрачено інформацію.

Флеш-пам’ять Wibrand Chameleon 8GB USB 2.0 має декоративний корпус, у якому електронний модуль фіксується всередині. Випадання внутрішньої частини зазвичай є наслідком механічного пошкодження або фізичного впливу (удару, згинання, різкого висмикування тощо). У таких випадках це, на жаль, не підпадає під гарантійне обслуговування, оскільки гарантія не поширюється на механічні пошкодження виробу.

Ми передамо Ваш коментар до відділу контролю якості для додаткового аналізу конструкції корпусу.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 8 ГБ. Цвет: Pink

Після першого запису системи (і взагалі даних) на флешку - робота з помилками.
    Друга спроба перезапису запису системи - флешка мертва.
    В роботі флешка була пару годин))

Достоинства:
    Корпус

• Чепиль Р***

Нужно отформатировать фат32

Добрий день, Сергію! Дякуємо, що обираєте Wibrand!
      Дуже прикро, що Вам довелося отримати негативний досвід від користування нашим продуктом.
      Зверніться, будь ласка, в магазин для повернення або обміну товару по гарантії.

• Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Blue

Негативний

Достоинства:
    Недостатки:
    Після тижня користування почали зникати файли з інформацією

Добрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що під час використання флеш-пам’яті Wibrand Chameleon 64GB Ви зіткнулися з проблемою зникнення файлів. Така поведінка не є нормальною і може свідчити про несправність носія або помилки файлової системи.

Рекомендуємо негайно припинити використання флешки, за можливості перевірити її на іншому пристрої та звернутися до магазину, де було здійснено покупку, для гарантійної діагностики або заміни.