Отзывы покупателей о Картриджи Wilkinson Sword Hydro 5 8 шт (4027800402373)
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Палево, 2 рази та у смітник
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив дві пачки і дуже пошкодував. Купив собі на Чорну п'ятницю, щоб з Нового року голитися новими картриджами. Після заміни старого картриджу на новий, я взагалі не відчув жодної різниці у голінні. Таке враження, що я придбав БУшний товар, хоча на вигляд вони схожі на нові. Для себе я зробив висновок, що на Розетці більше картриджи для гоління не замовляю
- Достоинства:
- Недостатки:
- Бракований товар
- Іван
З другої спроби гоління, я зрозумів, що старий картридж, яким я голився майже півроку залишився придатнішим для гоління, ніж ці нові картриджі. Цими новими картриджами, взагалі, не можна голитися - вони тупі, як цеглина
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В описі зазначений виробник США, а в реальності звичайнісінький Китай (зазначено на упаковці). Розетка розчарувала. Не купувати "підробка".
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тупі
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за звернення.
Картриджі відповідають опису.
На упаковці зазначено, що гідро гель, який входить до складу смужки, вироблений в Китаї
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала для чоловіка ці леза. Сьогодні спробував ними поголитися. Вони виявилися абсолютно тупими. Мені стало так неприємно, адже хотіла зробити потрібну для чоловіка покупку.
- Недостатки:
- Леза виявилися абсолютно тупими. Раніше купував у Німеччині. Жодних зауважень не було.
- АртурПродавец: Rozetka
до цього брав ці ж картриджі але в упаковці по 4 шт., думаю візьму по 8, аж цікаво стало чим вони можуть відрізнятись, судячи п коментарям .
Бриють чудово , не знаю що там бриють і як, люди з минулих коментарів , але в мене нарікань ніяких- Достоинства:
- широкі проміжки між лезами
- ВіталійПродавец: Rozetka
Мала відстань між лезами, забивається
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже густо леза розміщені