- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Не так давно придбав. І вже не фіксується кріплення. Сервісний центр не відповідає. як повернути гроші?
Володимире, дякуємо, що повідомили про ситуацію! Для вирішення питання, будь ласка, зателефонуйте нам за номером +38 095 213 94 55. Ми щиро прагнемо допомогти та зробити все, щоб ви залишилися задоволені вибором Wuben :)
- ігорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Песочный
поки норм.. після випробувань в різних умовах відпишу
- Достоинства:
- норм
- Недостатки:
- ціна
Ігоре, дякуємо Вам за схвальний відгук!
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый
За свою ціну чудовий ліхтар. Якісні матеріали, дійсно водонепроникний, під дощем без проблем витримує. Ударостійкий, падав декілька разів, нічого не сталося. Зручне керування, якісне і приємне світло, зручно як і на вулиці так і вдома використовувати. Єдине, це те, що я не знаходив у продажі акумулятор для нього оригінальний, що дивно, наче брендовий ліхтар, а акумулятор купити не можна, добре що можна замінити 3 ААА акумуляторами
- Достоинства:
- Матеріали, час без підзарядки, приємне світло, водонепроникний та ударостійкий
- Недостатки:
- Немає в продажу акумулятора
Володимире, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Продавець вийшов на зв'язок і по гарантії замінив зламані деталі. Дякую.
Богдане, ми щиро раді, що змогли вирішити ситуацію! Бажаємо Вам приємного користування :)
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Номер сервісного відділу не працює, в месенджері ігнор...
Богдане, будь ласка, зателефонуйте нам напряму за номером +38 095 213 94 55 для оперативного вирішення Вашого питання. Заздалегідь дякуємо Вам за лояльність та зробимо все можливе, щоб Ви залишилися задоволені вибором продукції Wuben :)
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Спочатку дуже був задоволений, через 3 місяці використання перестав працювати механізм нахилу, тепер падає під власною вагою.
- Достоинства:
- Добре світить.
- Недостатки:
- Не надійний
Богдане, дякуємо за зворотний зв’язок!
Нам важливо якнайшвидше вирішити це питання, тому просимо вас зателефонувати до нашого сервісного відділу: +38 095 213 94 55. Зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволені вибором Wuben!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дивіться попередній відгук. Ліхтарик першому побратиму
Андрію, щиро дякуємо Вам за схвальні відгуки :)
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Критерії вибору були; зручність, водонепроникність, наявність червоного світла і вільні руки. Багато переглянув оглядів в інтернеті, по моїм хотілкам і фінансовим можливостям обрав цей ліхтар. Замовив, покористувався кілька діб і зрозумів, що отримав трохи більше своїх хотілок. Немає потреби використовувати на максимальних режимах, мінімальні прийнятні в більшості випадків, середні іноді навіть занадто, максимальні вмикав тільки коли тестував ліхтарик. При такій експлуатації значно зростає час. Також є можливість замість акумулятора використати звичайні батарейки ААА, Крім мене переваги помітили й побратими (довелося замовити ще два). Замовляв на Розетці, а не в Китаї з-за наявності гарантії і термінів доставки. Різниця в вартості з Китаєм близько 180 грн.. Задоволений покупкою. Рекомендую.
- Достоинства:
- Вказав у відгуку.
- Недостатки:
- Не виявив.
Андрію, дякуємо за Ваш розгорнутий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою :)
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый
Пока испытал ещё не во всех режимах, но на среднем положении белого света работал чуть больше 5 часов.
- Достоинства:
- Возможность работы на батарейках( уже купил мини п. аккумуляторы)
- Недостатки:
- Пока не заметил, но не нашел где можно купить запасной стандартный аккумулятор
Ігоре, дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою :)
На жаль, змінні акумулятори для Wuben H4 поки недоступні для замовлення. У разі виникнення питань до роботи ліхтаря, будь ласка, телефонуйте нам за номером +38 095 213 94 55 — із радістю допоможемо :)
З повагою, команда Wuben. - Денис
Підказка: Чудово підходять від бренда Nitecore( не реклама як саме реклама, а підказка як вийти з ситуації якщо потрібно вже "тут і на зараз .). Пошукайте на ютюбі в оглядах про це більше ( особливо уточнення і інформацію в коментарях під відео).
- ЕгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Все норм. Держит почти неделю.
Єгоре, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором :)
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Чудовий ліхтар,гарне освітлення в темряві. Легко регулювати режими.
Легкий на голові, не сковзає за рахунок силіконової смужки на ремені.- Достоинства:
- Якість матеріалів. Чудово світить. Легкий.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Олександре, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором :)
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар дуже гарний, у мене лише одне питання щодо акумулятора. Скоріше за все що просто не правильно поставив його на зарядку і він перестав працювати а іншого такого самого знайти в продажу не можу.
- Достоинства:
- Можливість працювати від батарейок.
- Недостатки:
- Не можливо або важко знайти такий самий акамулятор як той що йде в комплекті .
Іване, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
Змінні акумулятори для Wuben H4 наразі недоступні для замовлення, однак ми маємо для Вас рішення. Будь ласка, зателефонуйте нам за номером +38 095 213 94 55 — із радістю допоможемо :)
З повагою, команда Wuben.
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Песочный
Сподобався, брала, щоб нормально варити їсти при відсутності світла, все так, як хотіла.
- Достоинства:
- Добре видно. Можна регулювати яскравість.
- Недостатки:
- Немає.
Тамаро, дякуємо Вам за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені ліхтарем :)
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Хороший. Удобно. Особенно ночью. Не тяжелый. Но голове сидит удобно. Хватает заряда средне.
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Немає.
Тетяно, дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою :)
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Нормальний. Тільки зразу не зрозуміла,думала,що одна лампа не працює. Одна працює на теплий колір,а друга на холодний. В темноті дуже зручно гуляти з собачкою.
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
Тетяно, ми дуже раді Вашому схвальному відгуку! Дякуємо за вибір Wuben!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ставлю максимальну оцінку авансом, так як не перевірив у роботі. Сподіваюся, що не помилився
- Достоинства:
- Строки доставки на висоті.
- Недостатки:
- Відсутність інструкції українською мовою, на даному етапі
Олександре, дякуємо Вам за вибір Wuben!
Питання з україномовною інструкцією ми вже вирішили. Будь ласка, зателефонуйте нам за номером +38 095 213 94 55 — і ми надішлемо її Вам :)
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Де там алюмінієвий корпус?
Може десь якась пластинка,а так він весь пластиковий.- Достоинства:
- Норм світить
- Недостатки:
- Для заряджання треба розбирати
Олег, так, Ви праві — ліхтар має пластиковий корпус та знімний акумулятор з окремою підзарядкою. Завдяки такій конструкції Wuben H4 може працювати і від звичайних батарейок типорозміру AAA.
Дякуємо Вам за вибір Wuben та високу оцінку!
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Гарний варіант за свої гроші.
Але є варіанти інших брендів де АКБ використовується більш економно або є високий CRI- Достоинства:
- Універсальний по живленню
Непоганий набір варіантів освітлення - Недостатки:
- Біла пов'язка
Контакт біля type c на АКБ гріються під час заряджання досить відчутно
Погано що низ корпуса прозорий. Дуже сильно миготить світлодіод статусу АКБ
Борисе, дякуємо Вам за розгорнутий відгук! Якщо ми можемо бути для Вас корисними, телефонуйте нам за номером +38 095 213 94 55. Ми зробимо все можливе, щоб Ви залишилися задоволені своїм вибором на всі 5 зірок :)
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Це відмінний, багатофункціональний ліхтар, який ідеально підходить для повсякденного носіння
Максиме, дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою :)
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый
Фонарик неплохой, главный плюс кроме обычного света от фонарика, есть рассеянный, теплый (жёлтый) свет и хороший ремешок на голову с каким то противоскользящим материалом.
Но хоть и есть толстая инструкция в коробочке русского или украинского языка там нет.
Оказывается нет на корпусе удобной зарядки, чтобы подзарядить фонарик нужно его разбирать и доставать аккумулятор.- Достоинства:
- Жёлтый рассеянный свет, противоскользящим ремешок
- Недостатки:
- Для зарядки нужно разбирать и доставать аккумулятор, нет перевода инструкции
Олеже, дякуємо за Ваш зворотний зв’язок!
Ви маєте рацію: особливістю налобного ліхтаря H4 є те, що його можна використовувати зі звичайними батарейками типорозміру AAA. Саме тому конструкція пристрою передбачає знімний акумулятор з окремою підзарядкою.
А питання з україномовною інструкцією ми вже вирішили, тому, будь ласка, зателефонуйте нам за номером +38 095 213 94 55 — і ми надішлемо її Вам.