- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
покупаю WWM уже не первый раз. Сроком службы доволен.
- Достоинства:
- Норм за звою цен
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#мояраспаковка
- Достоинства:
- Качественная печать, цена
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Станислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
посмотрим, насколько его хватит
- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- не замечены
- Пономаренко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Печатает отлично! Вопрос к продавцу: его можно перезаряжать?
- Александр А***
конструкция стандартная. В любой заправке картриджей могут заправить
- Вова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
класний за свою цену
- Дмитро Б***Продавец: Rozetka
Даний картридж зроблено в такій модіфікації, що його НЕМОЖЛИВО знову заправити.
Я купував саме цей картридж від WWM раніше - і все було нормально. А зараз виробники якось переробили його таким чином, що дістатися бункеру заправки просто неможливо.
Коротше кажучи, якщо ви плануєте використовувати картридж більше одного разу - цей в його тепершіньому вигляді не підходить.- Павло М***
Це точно?
- Яніна А***Отзыв от покупателя. Продавец: PRINTALIST
вчасно доставили, актуальна ціна, картридж працює гарно.
- Галина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: PRINTALIST
Чудовий картридж, ШІ порадив цю фірму як одну з найкращих в Україні, всі запобіжники були на місці, друкує краще ніж новий)) Дуже задоволена покупкою
- Достоинства:
- Все зрозуміло, легко встановила
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: PRINTALIST
Всё хорошо, спасибо!
- Івлюшкін О***Отзыв от покупателя. Продавец: PRINTALIST
Мій віпний друг старенький картрідж, який знав багато втручань пішов на веселку. Добре , що мені порадили картрідж цієї фірми. З першого ж дня відчув полегшення. Від моменту отримання пройшло менше ніж доба, але я не уявляю як жив без нього. Інтуітивність це не про нього. Про закисні накладки, які потрібно зняти, здогадається найтупіше створіння на землі. Пофарбовані в яскравий колір. Стрічка -оберіг має також яскраве забарвлення і стрілочку, в яку сторону потрібно тягнути. Що можу сказати, ніж 100 разів ремонтувати - варто просто знайти коробочку і відпустити старе, а купити нове
- Достоинства:
- новий, весь такий блискучий і незачовганий
- Анатолий
Як друк, мені потрібно щоб був чіткий и чорний-чорний!
- ВасилийОтзыв от покупателя. Продавец: PRINTALIST
Товар получил в оговоренные сроки. Упакован хорошо. Качество печати очень даже приличное. Рекомендую.