Отзывы покупателей о Сумка-чехол на руку для бега Xiamen с 2 карманами 17х9.5 см Черная (PH050580)
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудовий чохол,зносостійкий, рекомендую !
- Достоинства:
- Якість,ціна!!!!
- Недостатки:
- Немае
Добрий день!
Дякуємо Вам за відгук.
- Роман І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Саме виконання сумки непогане. Але розмір не відповідає заявленому. Виміряв телефон перед покупкою, замовив більший розмір. На жаль, при покупці телефону не мав. Виявилось, сумка досить мала.
- Недостатки:
- Не відповідає розміру.
Добрий день. У назві, описі, характеристиках вказані розміри сумки, Ось найбільший розмір сумки ссылка
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сумка виявилась за малого розміру, довелось відмовитись.
- Недостатки:
- Замала
Добрий день. Розмsр сумки вказаний у назві, описі і характеристиках до товару. Підбирайте розмір який підійде під Ваш телефон. Осо більша за розмірами сумка ссылка
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
При замовленні кілька разів переміряв телефон та розміри сумки. В результаті, телефон 16,3см*8см (розміри вже з чохлом) не влазить повністю в сумку 18см*9см. Можна звісно через силу втиснути та закрити блискавки, але мені здається то на кілька разів вистачить. Враховуючи вагу телефону (14promax) + ключі та пластикову скобу кріплення ременю, щось мені не дуже то додає впевненості, що по дорозі скоба не трісне і не впаде це все на землю.
- Достоинства:
- Матеріал сумки
- Недостатки:
- Пластикове кріплення ременю; невідповідність розміру
Добрий день. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви не задоволенні покупною. Зовнішній розмір сумки 17х9.5 см вибачте за неточності. Вносили зміни товар і була помила у розмірах біла тільки українськім версії сайту. Вибачте за неточність інформації на різних версіях сайту. Якщо сумка не підходить, зробіть будь ласка повернення товару. Ще раз вибачте за незручності, посилку з розмірами виправили.
- ВладимирПродавец: Rozetka. Цвет: Black
На рисунке нарисован размер 18см-на 9.5см.В реальности гораздо меньше.Тлф 17 на 8см не вошёл
- Недостатки:
- размер не соответствует
- Олександр
А не звертали уваги на наклейку пакетика, в якому приїхав чохол? Там інші розміри. На моєму написано 17*9,5см