Топи продажів

Отзывы покупателей о Сумка-чехол на руку для бега Xiamen с 2 карманами 17х9.5 см Черная (PH050580)

Оценка пользователей 2.75/5
  • Марина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудовий чохол,зносостійкий, рекомендую !

Достоинства:
    Якість,ціна!!!!
    Недостатки:
    Немае

Добрий день!
      Дякуємо Вам за відгук.

• Роман І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Саме виконання сумки непогане. Але розмір не відповідає заявленому. Виміряв телефон перед покупкою, замовив більший розмір. На жаль, при покупці телефону не мав. Виявилось, сумка досить мала.

Недостатки:
    Не відповідає розміру.

Добрий день. У назві, описі, характеристиках вказані розміри сумки, Ось найбільший розмір сумки ссылка

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сумка виявилась за малого розміру, довелось відмовитись.

Недостатки:
    Замала

Добрий день. Розмsр сумки вказаний у назві, описі і характеристиках до товару. Підбирайте розмір який підійде під Ваш телефон. Осо більша за розмірами сумка ссылка

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

При замовленні кілька разів переміряв телефон та розміри сумки. В результаті, телефон 16,3см*8см (розміри вже з чохлом) не влазить повністю в сумку 18см*9см. Можна звісно через силу втиснути та закрити блискавки, але мені здається то на кілька разів вистачить. Враховуючи вагу телефону (14promax) + ключі та пластикову скобу кріплення ременю, щось мені не дуже то додає впевненості, що по дорозі скоба не трісне і не впаде це все на землю.

Достоинства:
    Матеріал сумки
    Недостатки:
    Пластикове кріплення ременю; невідповідність розміру

Добрий день. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви не задоволенні покупною. Зовнішній розмір сумки 17х9.5 см вибачте за неточності. Вносили зміни товар і була помила у розмірах біла тільки українськім версії сайту. Вибачте за неточність інформації на різних версіях сайту. Якщо сумка не підходить, зробіть будь ласка повернення товару. Ще раз вибачте за незручності, посилку з розмірами виправили.

• Владимир
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

На рисунке нарисован размер 18см-на 9.5см.В реальности гораздо меньше.Тлф 17 на 8см не вошёл

Недостатки:
    размер не соответствует
    • Олександр

А не звертали уваги на наклейку пакетика, в якому приїхав чохол? Там інші розміри. На моєму написано 17*9,5см