Топи продажів

Отзывы покупателей о Стилус Xiaomi Redmi Smart Pen White для Redmi Pad 2 / Pad 2 Pro / Pad Pro 24048MP07G BHR8577GL 1052506 White (001011878329)

• Микола І***

Судячи з дат, факту отримання останнього стилусу, та його розпломбованості - отримав стилус Діани з відгуків.
    Так от - з моїм Redmi Pad Pro працює *ідеально*

Але, для любителів слідкувати за брендом - це Redmi, а не звичайний Xiaomi.

• Игор Я***

Мені дуже сподобався. Купував для планшета Redmi Pad 2 все працює за допомогою стилуса комфортно писати тексти у блокноті і малювати у графічних редакторах.

• Диана Б***

За посиланням на Стилус Xiaomi Smart Pen 2 Розетка видала цей стилус, який не є другим поколінням стилуса, як висновок, він не підійшов до Xiaomi Pad 6, як очікувалось. Окрім того, в додатку дата відправки була вказана 18-е вересня, в цей день дата змінилась на 19-те, а 19-го змінили на 20-те, і товар був отриманий через 5 днів після оформлення замовлення. Також з мінусів вважаю тим, що менеджери розетки не відповідають на запитання покупців під цим товаром про сумісність з планшетами і тд. На офіційному сайті підтверидили не сумісність з вищевказаною моделлю планшету, чого не вистачає в описі товару тут.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поганий сервіс, дуже довга доставка, недостаня інформація опису товару

Діана, доброго дня. Дана модель стілуса тільки для Redmi Pad Pro/Redmi Pad Pro 5G. Дякуємо.

• Микола І***

Отримав той самий стилус, в мене працює ідеально

• Бойко Д***

Не працює

Достоинства:
    П'ять разів розмалювала дитина
    Недостатки:
    Не працює
  • Віталій

Кур'єр нової пошти його вкрав з посилки
    Нова пошта не реагує на звернення і не відповідає на дзвінки живим оператором
    Не рекомендую ризикувати

• Андрій М***
    Продавец: Rozetka

Цей стилус не підходить для Xiaomi Pad 5/6, цей стилус підходить для Xiaomi Redmi Pad, по картинці та по опису понятно що це не Xiaomi Smart Pen

• Едуард

Зовсім не той товар який вказаний в описі, вказано xiaomi smart pen 2 генерації, по факту отримав redmi smart pen. Який не підходить до mipad 6 та mipad 6 pro.
    Будьте уважні при покупці даного товару.

• Василь К***

Тут ніде: ні в описі, ні в характеристиках, ні в назві, ні на фото не вказано Gen 2.