Отзывы покупателей о Стилус Xiaomi Redmi Smart Pen White для Redmi Pad 2 / Pad 2 Pro / Pad Pro 24048MP07G BHR8577GL 1052506 White (001011878329)
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Судячи з дат, факту отримання останнього стилусу, та його розпломбованості - отримав стилус Діани з відгуків.
Так от - з моїм Redmi Pad Pro працює *ідеально*
Але, для любителів слідкувати за брендом - це Redmi, а не звичайний Xiaomi. - Игор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже сподобався. Купував для планшета Redmi Pad 2 все працює за допомогою стилуса комфортно писати тексти у блокноті і малювати у графічних редакторах.
- Диана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За посиланням на Стилус Xiaomi Smart Pen 2 Розетка видала цей стилус, який не є другим поколінням стилуса, як висновок, він не підійшов до Xiaomi Pad 6, як очікувалось. Окрім того, в додатку дата відправки була вказана 18-е вересня, в цей день дата змінилась на 19-те, а 19-го змінили на 20-те, і товар був отриманий через 5 днів після оформлення замовлення. Також з мінусів вважаю тим, що менеджери розетки не відповідають на запитання покупців під цим товаром про сумісність з планшетами і тд. На офіційному сайті підтверидили не сумісність з вищевказаною моделлю планшету, чого не вистачає в описі товару тут.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поганий сервіс, дуже довга доставка, недостаня інформація опису товару
Діана, доброго дня. Дана модель стілуса тільки для Redmi Pad Pro/Redmi Pad Pro 5G. Дякуємо.
- Микола І***
Отримав той самий стилус, в мене працює ідеально
- Бойко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює
- Достоинства:
- П'ять разів розмалювала дитина
- Недостатки:
- Не працює
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кур'єр нової пошти його вкрав з посилки
Нова пошта не реагує на звернення і не відповідає на дзвінки живим оператором
Не рекомендую ризикувати
- Андрій М***Продавец: Rozetka
Цей стилус не підходить для Xiaomi Pad 5/6, цей стилус підходить для Xiaomi Redmi Pad, по картинці та по опису понятно що це не Xiaomi Smart Pen
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зовсім не той товар який вказаний в описі, вказано xiaomi smart pen 2 генерації, по факту отримав redmi smart pen. Який не підходить до mipad 6 та mipad 6 pro.
Будьте уважні при покупці даного товару.- Василь К***
Тут ніде: ні в описі, ні в характеристиках, ні в назві, ні на фото не вказано Gen 2.