- AI аналіз відгуків130 відгуків: позитивний (65%), нейтральний (15%), негативний (20%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Навушники, дуже гарні, звук якісний, я дуже-дуже задоволена, щиро дякую! Бажаю міцного здоров'я, успіхів та мирного неба!!!
- Достоинства:
- Дуже якісні!
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Наушники чудові! Загубила в січні. Найшлися аж в березні, лежали під снігом цілу зиму під дощами і досі працюють.РЕКОМЕНДУЮ
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отримала своє перше замовлення, дуже задоволена! Навушники рекомендую, за таку ціну це бомба. Гарний звук. Дякую Rozetka!!!
- Достоинства:
- Ціна, якість, сервіс обслуговування!
- Недостатки:
- Відсутні!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Так це не сенхайзери, але звук дуже якісний. Гучність більш ніж мені потрібно (є лайфкак як збільшити, кому не вистачає штатної, шукайте в інтернеті) Мікрофон чудовий, перевіряв і на вулиці коли вітер в харю дує, і в приміщені, все чітко чути (переслуховував записану розмову). Топ за ці гроші. Раджу.
- Достоинства:
- Якісний звук (як на таку ціну), гучні, довго тримають заряд, ергономні (цікавий дизайн, дуже зручно в вусі сидять), ПО.
- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники хороші, за такі гроші взагалі супер. Звучання для перегляду фільмів, попси та електронної музики - дуже класне, бас є, а от для рока, хард-рока - чогось не вистачає. Мікрофон нормальний, можна спілкуватись, все чутно, за такі гроші, я б сказав що він щудовий. Навушники довго тримають заряд, до 7 годин без підзарядки, при 60% гучності.
- Достоинства:
- Довго тримають заряд. Якісний мікрофон. Хороше звучання, є бас.
- Дарія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Чудові навушники, проблем не виникло. В коробці були також були амбішури 3 розмірів
- Достоинства:
- відмінний звук
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Шикарні за свої кошти
- Достоинства:
- Хороший звук! Є спеціальна програма для навушників, налаштування зручні. Дуже задоволена)))!
- Дмитрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дополняю свой отзыв выше. Написал, что ерунда и тихие. Приношу свои извинения. Громкость добавил наушником в приложении к наушникам) Теперь другое дело.Держут зяряд долго. Мне уже нравится. Рекомендую.
- Владислав О***
Можете подсказать каким приложением пользуетесь?
- Представник бренду
Владислав, вітаю. Радимо використовувати додаток Xiaomi Earbuds. Дякуємо
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Забув колись дістати з карману в халаті такі навушники і вкинув прати в пральну машину разом з кейсом.І я просто був в шоці що вони і далі після прання працювали і заряджались.Тільки заряд почали тримати трохи гірше.
- Достоинства:
- Якість супер.Звук гарний.Бас відчувається.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Легко підключаються, можна регулювати налаштування через додаток. В цілому норм.
- Достоинства:
- Практичні
- Недостатки:
- Не підключаються при дзвіноку у месенджер
- Александр Л***
Возможно надо в самом приложении разрешить использовать блутус соединение. Жене помогло. Музыка играла а зум не работало.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Круті
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
За акційну ціну і звичайну топ варіант. Тривалий час користувався Buds 2, однак там порт для зарядки USB, а тут Type-C, завдяки формі 6 не випадають з вуха і як носиш шапку не потрібно їх поправляти потім.
Під'єднуються навушники моментально як до смартфону так і до ноутбука, і при 1 з'єднанні Google Play запропонує скачати фірмовий додаток з функціоналом статусу навушників, налаштування жестів, пошуком навушників та інструкцією і відповідями на часті питання.
Звук гарний, гучність більше чим достатня також її можна додатково відрегулювати у додатку. Кейс в порівнянні з 2 більший за розміром, однак тут матове покриття яке не буде блищати з часом.
В цілому за таку ціну більше чим задоволений навушниками, оскільки за 2 дні користування вони набагато кращі в під'єднані, тривалості роботи і зручності чим за 2 роки користування Buds 2, та і Buds 2 я брав за 750 грн. - КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Кращі, ніж дорожчі навушники до 2000 грн. Спробувала вже 3 різні варіанти.
- Достоинства:
- Зручні, не болять вуха при довгому використанні, нормальний звук, добре чутно при розмові телефоном. Ціна
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приємно здивована якістю навушників,дуже сподобались функціональністю і якістю звука.
- Достоинства:
- Якість звука,функціональність
- Недостатки:
- Поки не виявленні
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ну за такі гроші це топ, я як музикант здивований
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вполне хорошо кричат и микрофон нормальный. Пол дня ходил с одним ухом, разрядилось до 60%, час назад поменял -- результат на фото. Ну не слишком интенсивно гонял, Ютуб пару часов.
- Достоинства:
- Все устраивает, в том числе и цена
- Недостатки:
- Не нашел
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свои деньги это супер. Наушники реально работают без подзарядки 7-8 часов. Звук хороший. Всем советую.
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники редми бадс 6 очень хороший вариант
- Достоинства:
- Цена качество
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Навушники імба. Кейс за два тижні активного користування ще не розрядився, та самі навушники при активному користуванні(близько ~6 годин) ще не рощряджалися.
Звук за таку ціну - бомбезний
Якщо шукатимете дешеві навушники з відмінною якістю, то слід взяти на облік і ці навушники.
З приводу кейсу та "живучості" - сьогодні йшов по вулиці, та навушники з кейсом випали з кишені на мокрий асфальт, у результаті навушники та сам кейс ніяк не постраждали та продовжують відмінно працювати.
Все ж таки, не рекомендую робити дроп-тест, щоб перевірити мої слова, бо то вже буде не гарантійний випадок- Достоинства:
- Звук, якість звуку, якість мікрофону.
Дизайн, положення навушників у вухах - Недостатки:
- За ціну мінусів не має взагалі
- Костя Ц***
Сторонні шуми чути?
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Видалив старий негативний відгук. Навушники зручні, зі звуком розібрався, можна його викрутити дуже гучно. Все подобається
- Достоинства:
- Недорогі, зручні, звук норм
- Недостатки:
- норм все
- Олександра П***
Як розібрались зі звуком? Теж дуже тихо
- Андрій З***
Олександра, в додатку Xiaomi Earbuds можна збільшити загальну гучність в "Звукові ефекти". Також там в "Жести" зробіть одним натисканням на лівий навушник зменшувати гучність, а на правий збільшувати. Увімкніть пісню і відкрийте якийсь додаток і поступово тисніть один раз на правий навушник.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Загубив правий наушники. Чи можливо купити один ?
- Достоинства:
- Довго тримає акумулятор. Гарний звук.
- Недостатки:
- Вискочив з вуха в маршрутці
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Коли виймаєш навушник вмикається керування голосом і якщо не сховати їх в кейс можна наговорити і наклацати зайвого. Декілька разів через це керування голосом телефон сам дзвонив контактам з телефонної книги. Навушники легкі по вазі, що є плюсом, легко підключаються. Звук непоганий, але не очікуйте вау, ціна відповідає якості
- Достоинства:
- Легкі, довго тримають заряд, непоганий звук
- Недостатки:
- Коли виймаєш навушник вмикається керування голосом і якщо не сховати їх в кейс можна наговорити і наклацати зайвого. Декілька разів через це керування голосом телефон сам дзвонив контактам з телефонної книги
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие наушники что отлично сидят в ушах и с отличным звуком
- Кирил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники бомба баси прям в еклавайзер над настраювать щоб качесто звука було но з завона звук кайф і до телефона зразу нашов рокомендую
- Достоинства:
- Можна спати з ними і баси есть
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Всё красиво упаковано, чек и все дела. За эти деньги отлично, работают наушники отлично.
- Кирило Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Кращі ніж наступні
- Мирослав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюся пару місяців, все чудово
- Достоинства:
- Довго можуть бути без зарядки, можна налаштувати жести під себе, приємний звук закривання коробочки, навушник добре тримається
- Недостатки:
- Не знайшов
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Дуже естетично виглядають у вушках, майже непомітно. За рахунок гумових амбішур щільно прилягають, звук та гучність виправдовують очікування. Дякую РОЗЕТЦІ за швидке обслуговування.
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь вже місяць. На початку здалися тихими, але після налаштування в додатку проблем зі звуком нема.
- Достоинства:
- Недорогі, зручні.
- Недостатки:
- На початку був тихий звук.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
за свои деньги - отлично!
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Просто пушка, не навушники а тупо космос, за сьогодні тільки з ранку одягнув і не знімаючи ходив і ось ніч і 70-70% заряду, шумодавши просто космос теж, і лежать навушники у вухах дуже класно, додаток теж норм. Коротше дуже рекомендую брати і ціна класна
- Достоинства:
- Шумодав, звук, додаток, тримання заряду, кейс, та тримання у вухах
- Недостатки:
- нема зовсім
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Брала на подарунок, а це вже другі замовила собі, за таку вартість це знахідка
- Достоинства:
- Зручна посадка у вухах, довго тримають заряд, гучний якісний звук, управління жестами, зручний і зрозумілий додаток для налаштування
- Представник бренду
Ольга, дякуємо за вибір нашого бренду. Приємного Вам і довговічного користування!
- Юлія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Супер. Спочатку випадали, а потім підказали. Перевернути просто і вуаля
- Кісера Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Прекрасні навушники за цю ціну, тримають довго звук в них добрий тримаються в вухах файно не знайшов недоліків
- Достоинства:
- Звук, час роботи, ціна
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Непоганий звук, гарний додаток