Отзывы покупателей о Фитнес-браслет Xiaomi Smart Band 10 Black (001012404176)
- AI аналіз відгуків70 відгуків: позитивний: 85%, нейтральний: 12%, негативний: 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- АртемПродавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Замовляв не тут, чекав саме 10тку, вже юзаю. Напевне найкращий ґаджет на руку, після бісячих galaxy з заряджанням кожного дня і кучою непотрібних функцій шо є на телефоні, ці надів і забув
- Достоинства:
- Екран, батарея, непомітність на руці
- Недостатки:
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
ще додам фото, замовляла рожевий, ну він прям дуже мілі
ще не обрала собі циферблат, але зміню- Юлія К***
О, дякую! Нарешті побачила колір, бо теж рожевий хочу взяти. Він не рожевий як на мене, більше пудра здається..?
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Белый. Цвет корпуса: Белый
Фитнес браслет супер! Брал керамику, так как она смотрится ярче. Сидит на руке отлично. Функционала хватает с головой. Для тренировки то что нужно. Пользуюсь уже третий день, ещё не заряжал их было из коробки 67% сейчас 51% заряда!
- Достоинства:
- Красивый цвет и качество сборки. Функциональные. Долго держит заряд батареи.
- Недостатки:
- Не приходят уведомления от тг, инсты и вайбера. Вроде все настройки включил. Ну то такое.
- Дмитрий
Если в мессенджерах каналы или личные переписки замьючены то уведомления не будут приходить. Плюс проверьте выставлено в настройках Mi Fitness присылать уведомления всегда на браслет или только когда выключен/заблокирован экран на смартфоне.
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Звичний фітнес-трекер. До цього користувався mi band 9, але потім загубив його у воді. Цей трошки більше від mi band 9, має компас (хоч і дуже умовний), гарно рахує тривалість та якість сну. Я часто недосипаю, тому саме ця функція для мене дуже важлива у фітнес-трекерах. Гарний перелік активностей, які можна відмічати. Дисплей досить яскравий. В користуванні зручний, мені дуже подобається.
- Достоинства:
- Зручний, яскравий дисплей, рахує якість сну, кількість кроків, різні рухові активності.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Зручний браслет. Бачу хто дзвонить, повідомлення, перемикаю музику, керую гучністю. Показує пульс, кроки і ще багато цікавої інфи. За свої гроші топ.
- Достоинства:
- Великий дисплей.
- Недостатки:
- Застосунок.
- Шафар О***
Підскажіть як підключити щоб видно було смс? Лише дзвінки показує
- Олександр К***
Заходите в застосунок-пристрій-сповіщення та виклики-сповіщення програм-налаштувати сповіщення
І вибираєте які сповіщення хочете отримувати.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Все влаштовує окрім однієї дуже неприємної деталі. Чомусь не приходять сповіщення з програм календар та Завдання від Google. Це для мене дуже не приємно. Можливо у когось була така проблема і він підкаже її вирішення? Обіцяю 5 в карму
- Андрій Д***
Треба налаштувати сповіщення в програмі Мі fit
- Паша Ж***
В настройках на телефоне можно добавить приложения с которых будут приходить уведомления.
- Пашка Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Норм часы, перешел с 5 версии на 10 :)
Каждый год наверно нет смысла менять, а вот через 5 поколений видно разницу.- Достоинства:
- Легкие, хорошо держат заряд
- Недостатки:
- Минусов не вижу
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Придбав Xiaomi Smart Band 10 на заміну сьомій версії — і залишився дуже задоволений.
У порівнянні з Mi Band 7, нова модель отримала суттєво більший AMOLED-екран, що зробило користування ще комфортнішим. Яскравість і контрастність дисплея дозволяють легко читати інформацію навіть під прямим сонцем.
Особливо сподобались зміни в інтерфейсі та прошивці.
Тепер можна налаштовувати не лише циферблати, а й повноцінні робочі столи з віджетами — прямо на самому браслеті. Це означає, що тепер ти сам визначаєш, які екрани тобі потрібні, що і де буде відображатися. Додаток на телефоні більше не потрібен для таких дрібниць — усе під рукою.
Увімкнений смарт-режим моніторингу серцевого ритму, а також відстеження стресу, сну і періодичні тренування тримають пристрій у постійній роботі. За такого використання заряду вистачає приблизно на 4–5 днів.
Загальне враження — дуже позитивне.
Xiaomi Smart Band 10 — це не просто покращена версія попередника, а цілком оновлений пристрій з логічними та корисними змінами. Рекомендую тим, хто хоче сучасний, легкий і функціональний фітнес-браслет із розширеними можливостями та привабливою ціною.- Достоинства:
- Великий яскравий екран, зручне налаштування робочих столів, оновлений інтерфейс.
- Недостатки:
- Акумулятор міг би бути трохи більшим, немає NFC.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Белый. Цвет корпуса: Белый
Норм. Преміальності від керамічного корпусу не відчув, можна брати звичайний. Від глянцевого пластику не відрізниш з віду. Повідомлення надходять, не від'єднується від айфону. В порівнянні з band 5 котрим колись користувався - пристрій іншого рівня.
- Достоинства:
- Ціна, екран з однаковими рамками по периметру, вібро приємне
- Недостатки:
- Вивантаження даних в додаток "здоров'я" стандартний на айфон є, працює, кроки, сон та інше, але з'являються дані про пульс за годину вперед, тобто з майбутнього, бред якісь
- Елизавета С***
А підкажіть будь ласка, вивантаження даних в програму «здоров’я» на айфоні якось окремо налаштовується чи автоматично? Бо у мене був mi band 8, там автоматично не працювала синхронізація з айфонівським додатком
- Сергій
В налаштуваннях додатку в розділі інше є шерінг інформації, там треба включили шерінг в здоров'я
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Чудовий гаджет. Примусово купувався дружині як апдейт з band4, який пропрацював з 2019 року, до якого звикла і не хотіла міняти)) Порівнювати з більш свіжими важко, це зовсім різні покоління в лінійці. Що дуже сподобалось: автономність і екран. Всі функції які цікавлять - присутні. Звісно є розуміння, що це фітнес-браслет який покриває базові потреби, а не топовий смарт-годинник з NFC і тд. Багато активностей робить зручнішими - факт. Однозначно можна рекомендувати до покупки.
- Достоинства:
- Автономність, екран
- Недостатки:
- Не виявлені
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Все работает. Перешли на него с 8 версии. Использую с ним Notify for Xiaomi - опций больше. Все устанавливается, синхронизируется настраивается без танцев с бубном в отличии от 8-го. Уведомления все работают, шаги считаются, сон и все прочее отслеживается. Браслет сказка.
- Достоинства:
- Функционал
- Недостатки:
- Не нашёл.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Перешел с 3-й модели на эту, просто небо и земля, разница заметна. Куча шкурок главного экрана, меряет сатурацию точно, пульс, удобная кастомизация меню. Правда не сразу понял, что надо качать новое приложение, старое по QR не определяло часы. Еще не понравилось (может не нашел) почему не показывает пройденное расстояние в км, просто шаги. На старых моделях показывало. Есть калории, шаги, третье зеленое не понял что это...
- Валерія
Погоджуюсь, теж не вистачає, що не можна на браслет вивести пройдену дистанцію в км.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Купив собі, жінці та дочці. Це найкраще що зараз є. Але в мене була 4-а версія і вона в сауні не вимикалась. А цей браслет вимикається якщо нагрівається вище 43 градусів. Нажаль немає NFC версії (4-та була з NFC і давала змогу платити картою)
- Достоинства:
- найкраща
- Недостатки:
- вимикається при 43 градусах
- Ігор С***
Підтверджую вимкнення 6 версії мібенда у сауні. Потім лише підключення до зарядки виправляє ситуацію.
- Козярук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Перейшов з 4 покоління так як роздушив під колесами авто, хоча я б і досі ним користувався) Для мене навіть занадто багато функціоналу за таку вартість але приємно що це все є. Ще б додали можливість підняти слухавку і ціни б браслету небуло. Думаю що прохожу з ним років 3-4 точно. Конкурентів взагалі небачу для нього.
- Достоинства:
- Хороший екран. Багато різних режимів тренувань.
- Недостатки:
- За таку ціну їх немає)
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Сяомі,ціна якість,для людей.Мені подобаються товари Сяомі і дочерних компаній.Молодці,і також Розетка топ маркет плейс,їм подяка за наявність таких речей,тому що на алікспрес в чоному кольорі вже не знайти цей браслет.
- Достоинства:
- Це Сяомі,які ще можуть буди переваги ,це 95% відсотків якісні речі за дуже низькими цінами,продають речі не гірші ніж у супер відомих брендів і головне що без переплати за бренд,ну може трішки.
- Недостатки:
- Які тут можуть бути недоліки.В мене ще Мі Бенд 4 живий і працює ідеально).Який може бути недолік нового Мі Бенд я не знаю.Немає.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш вибір! Миру і злагоди Вам!
- Кисельов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Серебристый. Цвет корпуса: Серебристый
Фітнес-браслет дуже гарний, швидко все працює, яскраві кольори, на руці майже не відчувається їх вага. Величезний вибір робочих столів, екран займає всю поверхню аж до краю, не має рамки, це супер. До цього в мене була 5 версія, вона дуже маленька була. Що мені не подобається на всіх версіях, це маленькі цифри секундоміра - під час бігу ти рухаєшся, а цифри маленькі і є потреба довго приглядатися. На старих версіях я міг замінити браслет на металевий, тут мабуть так не можна і що тоді робити коли порветься ремінець.
- Достоинства:
- Яскравий, швидкий, довільно точний, на руці не відчувається.
- Недостатки:
- Маленькі цифри секундоміра.
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Перейшов з 6 на 10, ціла купа нових функцій та велике здивування від плавності в роботі, задоволений на всі 100.
- Достоинства:
- Плавність, батарея (тримає набагато довше за 6) трохи більший екран і менші рамки екрану, до того ж виглядає дуже красиво.
- Недостатки:
- Так як він вийшов місяць тому, ще немає ніяких циферблатів у всіляких програмах для кастомізації. (Але це питання вирішиться з часом)
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Якістю задоволений. Батарея супер.
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Белый. Цвет корпуса: Белый
классные. у меня были эплвотч, но заряжать их каждый день было выше моих сил. к тому же в вотчах было неудобно спать. эти удобные, симпатичные, во сне не мешают, отлично отслеживают сон, пульс, тренировки, уведомления, в общем все что нужно, еще и очень долго держат заряд
- Достоинства:
- красивые, удобные, очень долго держат заряд
- Недостатки:
- не вижу
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Перейшов з 8го браслету. Різниця у дисплеї відчувається, все дуже плавно і яскравіше стало. По форм фактору все супер.
Спробую режим always-on display, цікаво на скільки хватить заряду за графіком 10:00-00:00.- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Не помітив
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Приехало, сразу обновило после включения. Функции которые нужны мне - шагомер, секундомер, калории после первого дня отработали как надо. Радует плавность работы и яркий дисплей, после 6ки небо и земля. Прикольно теперь можно ставить свой телефон и дистанционно фоткать себя без дополнительных гаджетов, сразу с браслета.
- Достоинства:
- Практичные, легкие на руке, долго держат заряд.
- Недостатки:
- Мне не хватает функции оплаты с терминала в таких браслетах.
- Мр
Есть ли на нём русский или укр язы
- Дмитрий
Да. И русский, и украинский, и английский, и остальные топ 10 языков. Версия глобальная
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Все працює, майже. Єдиний нюанс - новий застосунок не працює з вагами від самого Xiaomi. Я так зрозумів, що це загальна трабла з 8ї версії і не зручно мати 2 застосунки, які ніяк не синхронізуються між собою.
- Марат
Я зв'язав Mi Fitnes та Zepp з Фітнес від google та збираю туди данні з браслета та вагів.
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Брала на подарунок чоловікові. Сподобалися. Перед цими були восьмі, різниця відчутна. Швидко доставили.
Хороший браслет.
До нього користувався 9 версією, але загубив.- Достоинства:
- Ціна/автономність/екран
- Недостатки:
- Мало змін між 8/9/10 поколінням
- Алексей Р***
Користуюсь 9 моделлю 20 днів тримає , хоча скоро буде рік як користуюсь. Прочитав відгуки і зрозумів, що можна ще рік-два користуватися і не думати про заміну.
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Дуже класний браслет . Вмене був 4 теж дуже подобався ,тоді 7 не сподобався глюків більше ніж толку . А 10 дуже класна варта своїх коштів .
- Достоинства:
- Батарея
- Недостатки:
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Белый. Цвет корпуса: Белый
Якщо вам не потрібен еплвотч і ви розумієте для чого вам подібний браслет, то зробіть собі подарунок (як я зробив собі) і візьміть набагато красивішу версію. Нічим не відрізняється від стандартної чорної, але приємніше. Взяв собі ще керамічний браслет, але треба пам’ятати, що кераміка не любить перепади температури, тобто в гарячій ванні не полежиш з ним, та й нащо)
- Достоинства:
- Він білий, він не такий як у всіх
- Антон Ч***
Это глобал ?
- Максим К***
А де Ви придбали такий браслет? Дуже гарно виглядає.
- Олексій Х***
Брав у розетці браслет, а ремінець на іншому сайті (так і забиваєте керамічний ремінець для mi band 10), так глобал
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
За свою ціну це один із найкращих фітнес-браслетів на ринку: надійний, функціональний і красивий. Ідеальний вибір для повсякденного моніторингу здоров’я та активності без переплати за зайві функції. Рекомендую.
- Достоинства:
- Яскравий та великий 1,72-дюймовий AMOLED-дисплей з тонкими рамками та високою яскравістю (до 1500 ніт), чудово читається на сонці.
Ніжний рожевий колір (Mystic Rose/ Pink) виглядає стильно та елеганто - Недостатки:
- Відсутність вбудованого GPS (використовує GPS смартфона).
Зарядка через застарілий магнітний кабель USB-A (не USB-C).
Трекінг сну та фаз (глибокий/REM) іноді менш точний, ніж у преміум-пристроїв.
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Серебристый. Цвет корпуса: Серебристый
Дуже сподобався фітнес-браслет, легкий, зручний,гарно виглядає на руці-сподіваюсь зручним буде в користуванні! Доставка як завжди- Супер швидка!
- Достоинства:
- Все ок!
- Недостатки:
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Серебристый. Цвет корпуса: Серебристый
Користуюсь місяць. Всі функції виконує.
- Достоинства:
- Точність вимірювання сатурації.(Порівнювала, бо саме була в лікарні.)
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Серебристый. Цвет корпуса: Серебристый
Дуже вдячний точки видачі Розетка мого міста за обслуговування людини на колісному візкові,я по життю бодібілдер для мого стилю життя дуже гарно підходе цей фітнес браслет, Xiaomi Hyperos у мене смартфон і планшет це ціла екосистема,не має питань до него усе окей.
- Достоинства:
- Переваг дуже багато залежить від вашого стилю життя.
- Недостатки:
- Недоліків не маю
- Тимофій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Крутий годинник! Купив годинник користуюся вже 3 години, батарея дуже довго тримає, все супер!
- Достоинства:
- Батарея, швидкість заряджання, точність: кроків, пульсу та калорій, Bluetooth 5.4, екран, функції, плавність, захист від води, стиль, підтримує мій телефон, а точніше HyperOS 2 та Android 15!
- Недостатки:
- Недоліків немає! Все супер!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Розовый. Цвет корпуса: Розовый
Дуже задоволена! Перейшла з 4, то різницю одразу помітно. Багатий функціонал, стильний дизайн, особливо режим плавання в басейні порадував)
- Достоинства:
- Батарея! За 17 днів при максимальному навантаженні розрядила до 8%
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Норм?
- Недостатки:
- олег б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Браслет відмінний, всім задоволений
- Недостатки:
- Не знайшов
- Ілона Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Товар прийшов цілий, закритий та в плівці.
- Достоинства:
- Великий екран, швидкий сенсор, краще рахує кроки та інші заміри.
- Недостатки:
- Дуже швидко царапається екран.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ремешка: Черный. Цвет корпуса: Черный
Класна річ!
- Достоинства:
- Переваг багато!
- Недостатки:
- Немає!