- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Аппарат себя оправдывает!
- Сергій
В мене перші враження теж були позитивні. З часом зрозумів що телефон посередній. Не для ігр це точно. А камера видає нецікаві та неживі фото, зробити якусь художню фотку складно. Телеграм працює нестабільно, бо іноді приходять досить важливі повідомлення, а ніде навіть не показує що тобі щось прийшло, іноді все працює нормально, від чого залежить не знаю, майбуть від зірок і правильної аури. Припускаю така нестабільність пов'язана із процесором.
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Якісний пристрій, приємно використовувати, швидка доставка.
- Достоинства:
- Зручність в руці, екран.
- Інна М***
Чи не потіє камера, якщо виходити з теплого приміщення в холод? Скажімо на вулицю, ввечері? Дякую
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Щось я не знайшов макро режим у камері!
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Працює на відмінно, за свою ціну ідеальний варіант
- Достоинства:
- Все подобається
- Алина К***
Вітаю! Зараз у спеку до якої температури нагрівається? Бо у мене до 38.7 град буває, при зйомці камерою тільки. Брак чи так. У всіх?
- Станіслав В***
це нормально
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Взял в кредит. Никак не могут связатся с представителями розетки за доставку. В телеграмме и в приложении гробовая тишина, связатся больше нет возможности.
- Достоинства:
- Не прочуствовал.
- Недостатки:
- Тихий ужас.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
після користування телефону REDMI 5 note цей телефон це просто казка...користуюсь вже пів року поки нарікань немає....Рекомендую
- Олександр В***
а як по камері справи? Запотіває чи все добре? бо складно зрозуміти у кого правда - у одних користувачів запотіває, у інших все добре..
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Користуючись два тижні, після майже 5- років з Mi 8 ,бачу суттеву різницю.
- Достоинства:
- Якість зображення/дісплея/звук/
швидкість праці і все інше на багато краще.
Я задоволений що користуюсь Xiaomi майже 9 років. - Недостатки:
- Не побачив і не відчув.
- Влад
теж на мі8 вже 4 роки) телефон бімба,акум правда вже міняв 3 рази)саме цікаве,що хотів вас запитати- це по камері?! Як вона на фоні гугл камери на мі8? Бо гугл камера (різні моди) творить чудеса й знімає до тепер дуже класно! Як з цим справи в 13т? Як з деталізацією,чи нема акварелі,смазів і т.д? Дякую за відповідь.
- Ігор
А чи потіє камера на вулиці?
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь телефоном місяць. Шукав телефон з високою частотою роботи світлодіодів, оскільки мої очі чутливі до ШІМ. І це саме та модель. Мої потреби задовільняє повністю. В ігри майже не граю тому оцінити його швидкість в іграх складно. Камера непогана, але при поганому освітленні знімки можуть "шуміти". Телефон великий, однією рукою складно користуватись. Відбиток пальця спрацьовує швидко, помиляється рідко.
- Достоинства:
- 1. Гарний екран, ШІМ не відчувається взагалі.
2. Швидка зарядка, повністю розряджений телефон заряджає за годину. До 80% заряду хвилин 30-35.
3. Тримає більше доби. Доба при інтенсивному використанні. - Недостатки:
- 1. Камера при поганому освітленні не ідеальна, але це і не флагман.
- Юлія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий варіант за свою вартість
- Рома Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ
Доброго дня. Лише отримав телефон. Хочу сказати про сервис Розетки. Замовив телефон в 30.10.2023, вислали лише 01.11.2023. В описанні написано, навушники в подарок, а в накладній навушники 3000 грн від усієї вірності телефону. Дуже "приємний" подарунок!
- Достоинства:
- Поки не перевірив
- Недостатки:
- Сервіс, та обслуговування
- Александр К***
И наушники стоят 3500)
- Александр К***
Как вам фронталка? По мне она ужасна) и звучание в телефоне вас устраивает? По мне звук такой как из банки типа, не чёткий.И в гугл заходит с секундной задержкой.Как у вас?
- Сергій
В умовах таких акцій зазвичай дописують "Під правом на подарунок також розуміється встановлення знижки на акційний товар у розмірі вартості подарунка. У цьому випадку знижка окремо на товар не надається. Розмір знижки може розподілятись у розрахункових документах відповідно до облікової політики продавця, з розрахунку, що загальна вартість таких товарів не повинна перевищувати суму акційного товару, що вказана на сайті магазину".
Не знаю з чим це пов'язано, але по факту - за ту вартість, що ви замовляли, ви отримали не лише смартфон, а й навушники, як би їхні ціни не перерозподілялися в чеку.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
10 днів польоту, поки все влаштовує, шустрий, приємний отклік екрану, гарний звук
- Достоинства:
- Екран, батарея, швидкість, звук
- Недостатки:
- Фронтальна камера хромає передача кольорів
- Константин
Не фрiзить вiдео у 4к?
- Александр К***
Фронталка тут главный недостаток. Она ужасна просто
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Чертовски лагает камера при съёмке видео. Фризы, потеря кадров, хотя в настройках убрал снижение кадров. Мало того что нет 4к 60 ФПС, изаа всех проблем камера снимает 4к 10 ФПС. Пока не уверен брак это или глобальная проблема с прошивкой, но телефон буду возвращать.
- Достоинства:
- Экран, звук, быстродействие, автономность.
- Недостатки:
- Камера (видеосъёмка), слабоватый процессор для игр.
- Константин
UPD: проїхався по магазинах інших, як виявилось - проблема моделі. Навіть про версія підлагує. Скоріш за все - якісь недоліки у глобальній версії прошивки. Сподіваюся на швидкий фікс.
- Іштван Ч***
А хотяби 1080 60 є?
- Ростислав
Видео можно снимать 720 30/60, 1080 30/60, 4к 30/60, 8к 24.
- Маргарита Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Неможливо елементарно зробити фото двох предметів, щоб вони ОБИДВА були чіткі. В фокусі завжди буквально 1 см на фото - а все інше - розмите((
- Недостатки:
- Розмиті фото
- Сергій К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Не скажу що у нього немає конкурентів. Але на сьогодні це досить непоганий варіант. Ігри тягне нормально, перегріву сильного не помічаю. При звичайному використанні не гріється. Батарея тримає як і всі інші з об'ємом 5000мА, на день точно вистачає, ну якщо багато грати то любий телефон сідає швидше. Якість екрану прекрасна, шим не відчуваю. Якість матеріалів середня, ще пару років назад за цю ціну були набагато якісніші апарати, зараз чомусь тренд у всіх виробників на погіршення якості матеріалів. Купив на заміну redmi note 9pro, там якісь матеріалів явно краща (окрім екрану), хоча то телефон за 200$. В порівнянні зі старим redmi, звісно цей набагато швидше працює, швидше відкриває додатки, краще почуває себе в іграх, набагато краща камера. По суті через камеру я купив цей xiaomi, а не poco f6. Якщо суто для ігр то звісно поко краще, але камера та якість матеріалів там ще гірша. Якщо поко, то f6pro! Розглядав також 23фе та а55. Перший по відгукам погана батарея, через це не брав, 55 дуже не сподобалась якість. Я із xiaomi вже давно, починаючи з redmi note4, 5pro, 9pro. Якщо це ваш перший xiaomi, думаю ви будете задоволені. Якщо не перший, нічого нового емоційно я тут не зустрів, просто обновив телефон на більш актуальний, зі своїми плюсами та недоліками бренду. А ще я люблю гарний стерео звук із динаміків, тут він посередній, так стерео є, відчувається об'єм при перегляді фільмів, але низьких частот немає взагалі, при прослуховуванні музики стерео слабеньке. Я досі рахую найкращим звуком був у моєму htc m8, і зараз цей еталон має iphone. Купив би 13t ще раз? Так!- Якщо грошей рівно саме стільки і не більше. Але вже зараз я би доклав грошей і взяв би якийся флагман
- Достоинства:
- Камера, продуктивність, яскравість екрану на сонці супер, 120 чи то 144гц.
- Недостатки:
- По суті недоліків немає враховуючи ціну і сьогоднішній "тренд" на посередню якість. Єдине я би хотів набагато (!!!) якісніший звук із динаміків.
- Сергій К***
Для ігр абсолютно не рекомендую. Ігри працюють всі але досить нестабільно. Навіть wot blitz яка працює на всьому, на цьому телефоні працює жахливо.
Камера також посередня, фото якісь неживі та пласкі.
- Марія С***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Не виправдав очікуваню
- Достоинства:
- Швидкість, зручність у користуванні
- Недостатки:
- Камера на таку вартість телефону слабенька, якість дешевого телефону
- Руслан Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Це не Андроїд, а перепрошитий під андроїд. Тому треба щоб був міцний процесор для оновленя китайських прог та Андроїдних. І це при тому що китайські проги неможливо видалити. Тому і пам'яті має бути більше.