- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Forest Green. Встроенная память: 128 ГБ
Працює добре
- Достоинства:
- Крепкий
- Недостатки:
- Поки немає
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Купила смартфон 21 жовтня, попрацював до червня 2025р., з явився чорний екран і закреслений андроїд. Не перегружався, не відключався. Мабуть, бракована модель.
- Достоинства:
- Красивий корпус, великий об'єм пам'яті.добре фотографує.
- Недостатки:
- Купила 21 жовтня, попрацював до червня 2025р.
- Представник бренду
Вітаємо. Нам шкода що так сталося. Прохання передати цей пристрій в сервісний центр, вказаний в гарантійному талоні (СЦ ГРАТІС). В разі, якщо він підтвердить відсутність механічного ушкодження, отримаєте акт експертизи по якому повернете девайс продавцю. Дякуємо!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Купили телефон у листопаді. В червні він зламався. Гарантія один рік, але, не діє. Додатково купляли страхування, але, звичайно не страховий випадок. В ремонті сказали, що цей телефон не найкращий вибір. Ціна приємна, але ремонт, може бути дорожчий ніж сам телефон!!!
Зламався за пів року користування. В пункті отримання розетка пропонували страхування, але , звичайно у нас не страховий випадок.
- Достоинства:
- Пів року працював добре
- Недостатки:
- Пів року, дуже малий термін користування
- Ден В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон глючить та тупить з самого початку.
Думав пройде. Ні ще гірше стало.
В мене нерви міцні. Жінка вже разів 5 розбить хотіла.- Достоинства:
- Недостатки:
- Тупий
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Постійно "зависає" під час перегляду відео на Ютубі, бездротові навушники не бачить. Оновлення програм не помогло. Не рекомендую.
- Достоинства:
- З такими недоліками і переваги не видно.
- Недостатки:
- Тормозить постійно. А тепер проблема його вернути.
- Сергій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Виправдовує свою ціну.
- Недостатки:
- Інколи підвісає , потрібно перезавантажити
По блютузу не бачить бездротові наушники (з іншими телефонами навушники працюють). Неможливо дивитись ролики на Ютубі - постійно відео "зависає" (старенький Хуавей (2 Гб ОП) і то краще працює). Відсутня функція графічного паролю входу. Телефон не рекомендую.
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Вищеперелічені
- Представник бренду
Ганна доброго дня. Приносимо вибачення, спробуйте перевірити та встановити останнє оновлення. Якщо ні, повертайте товар в рамках 14 діб продавцю, або передавайте в сервісний центр ГРАТІС для експертизи. Дякуємо.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже кльовий найбюджктніший телефон
- Достоинства:
- Великий дисплей, красивий корпус, низька ціна
- Недостатки:
- Це все таки найдешевший телефон. Не шустрий, не гучний, багато реклами, старе "вібро"
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Ціна якість супер,швидко прийшло замовлення.
- Достоинства:
- Швидкий, не глючить,син задоволений
- Недостатки:
- Кеда Ю*** АнатоліївнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Дякую
- Достоинства:
- Недорогий та простий телефон, купувала для мами. Їй сподобалась ця зручна модель, простий у використанні.
- Недостатки:
- Не помітили
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Forest Green. Встроенная память: 128 ГБ
Работает нормально
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Forest Green. Встроенная память: 128 ГБ
Добре працює
- Сапужак О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Forest Green. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже класний зручний телефон. Претензій немає. На ці кошти - чудовий вибір!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Вадім Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон гарної якості,особливо задня панель як тестурної шкіри
- Достоинства:
- Супер скидка
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Кто б там что не говорил телефон нормальный да и камера при нормальном свете делает нормальные фото.дизайн бомба
- Достоинства:
- Норма
- Недостатки:
- Нет все как и должно быть за такую цену
Всё хорошо
- Достоинства:
- Хорошо
- Недостатки:
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Купували на подарунок для тата. Телефон сподобався, для соцмереж та перегляду відео просто супер. Простий у використанні, тато вже давно пенсійного віку) одразу навчився ним користуватися. Подарунок сподобався, а мені сподобалась чергова вдала покупка но Розетці, акційна ціна та мега швидка доставка.
- Достоинства:
- Ціна, швидкий, простий, надійний телефон.
- Недостатки:
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Классный телефон рекомендую
- UsernameОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
технически очень слабый телефон, часто виснет от Telegram, YouTube Music. прошивка багнутая. дизайн васянский, выдает свою дешевизну. опыт использования: несколько месяцев, не рекомендую, в этот бюджет есть лучше от этой же компании
- Достоинства:
- аккумулятор долго держит заряд
- Недостатки:
- всё остальное
Вітаю. Телефон відповідає своїм заявленим характеристикам. Можливо ви дуже перевантажуєте його роботу додатками. Радимо ретельно аналізувати технічну спроможність товару перед купівлею. Дякуємо.
- Василий Х***
Не перегибай, 3 шт купил. Все нормально. Не нужно вводить людей в заблуждение.
- Д М***
постоянно лагает сам зависает до зброса рекавери очень не удачная модель деньги на ветер
- Євгеній З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Forest Green. Встроенная память: 128 ГБ
Швидко опрацювали замовлення, швидко доставили до магазину, де я отримав замовлення, все працює.
- Достоинства:
- Швидко надіслали, зручно отримав, товар якісний
- Недостатки:
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Стильний дизайн, зручний, швидкий
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Forest Green. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже подобається
- Чистик Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Всё отлично все прекрасно телефон прекрасный
- Достоинства:
- Отлично
- Недостатки:
- Блочка нема
Хороший телефон но блочка нет но все отлично спасибо гарантия есть тхю тхю тхю чтобы не сглазить))
- Достоинства:
- Афигено
- Недостатки:
- Нема вроде)))
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Forest Green. Встроенная память: 128 ГБ
Має значні недоліки у налаштуванні і роботі. Збираюсь повертати товар, як не відповідний заявленій якості.
- Недостатки:
- Погано реагує на команди, глючить, живе своїм життям.
Юрій, доброго дня. Приносимо вибачення за незручності, але радимо перевіряти товар перед купівлею. Пристрій міг бути пошкоджений в процесі транспортування, що передбачити складно. Дякуємо!
- Жанна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон глючный. Когда ставишь на зарядку, телефон показывает это с задержкой в две секунды. После выключения не хотел включаться и когда поставили на зарядку(потому что подумали что разрядился за ночь, было 50%) он не реагировал. Потом всё же включили, но пришлось держать кнопку больше 10 секунд. Приложение Камера зависает при просмотре фотографий. Сдали телефон в пункте выдачи Розетка для возврата средств после экспертизы 28.08. Когда сдавали телефон, сотрудник попытался сбросить его до заводских настроек, а он завис даже на этом.
Скорее всего попался брак.
Очень жаль.
Ждём возврат средств.- Достоинства:
- Красивый на вид
- Недостатки:
- Указаны в отзыве
Доброго дня, Жанна! Нам дуже шкода що так сталося. Дійсно, при серійному виробництві можливий елемент браку, і завдяки Вашим відгукам, ми зможемо максимально мінімізувати подібні випадки! Надіємося, що Ви швидко отримаєте повернення коштів.
- Жанна П***
Деньги вернули. Большое спасибо.
- ян
научитесь пользоваться, следить за фоном, кэшем, памятью, обновлениями и т.д.
- Снежана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Надеюсь от производителя не было блока зарядки, иначе это след на розетку...
Заказ № 821 738 952- Достоинства:
- Хороший телефон
- Недостатки:
- Унесли блок зарядки
- Артем Н***
Так він же не перерахований у комплектації. Скоріш за все його і не має бути.
- Олександр
роблю підказку як виявити чи мав блочок бути,якщо в коробці для нього місця не має ,то він не входить в комплект
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ
Приберіть, будь ласка, з опису (розділ "Автономність...") інформацію, що в комплекті є зарядний пристрій на 10 Вт - в коробці лише кабель
- Достоинства:
- Вартість
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Снежана Т***
Замовленя № 821 738 952 від 21 серпня 2024 - зарядний пристрiй вiдсутнiй
- Аня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон супер
- Достоинства:
- Отличный
- Недостатки:
- Немае
- Лотюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
На свої гроші, телефон супер! Якщо вибираєте дітям, або у Вас не високі вимоги, рекомендую
- Бучарська Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Жахливий телефон, до додатку не відноситься, але продається
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- постійно глючить
- Марина Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон хоть хороший не глючит, но камеры в общем и целом убожество, как фронтальная так и основная.