Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Xiaomi Redmi A3 4/128GB Midnight Black (1025331)

Оценка пользователей 3.63/5
  • Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Forest Green. Встроенная память: 128 ГБ

Працює добре

Достоинства:
    Крепкий
    Недостатки:
    Поки немає
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Купила смартфон 21 жовтня, попрацював до червня 2025р., з явився чорний екран і закреслений андроїд. Не перегружався, не відключався. Мабуть, бракована модель.

Достоинства:
    Красивий корпус, великий об'єм пам'яті.добре фотографує.
    Недостатки:
    Купила 21 жовтня, попрацював до червня 2025р.
    • Представник бренду

Вітаємо. Нам шкода що так сталося. Прохання передати цей пристрій в сервісний центр, вказаний в гарантійному талоні (СЦ ГРАТІС). В разі, якщо він підтвердить відсутність механічного ушкодження, отримаєте акт експертизи по якому повернете девайс продавцю. Дякуємо!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ

Купили телефон у листопаді. В червні він зламався. Гарантія один рік, але, не діє. Додатково купляли страхування, але, звичайно не страховий випадок. В ремонті сказали, що цей телефон не найкращий вибір. Ціна приємна, але ремонт, може бути дорожчий ніж сам телефон!!!

• Вікторія Л***

Зламався за пів року користування. В пункті отримання розетка пропонували страхування, але , звичайно у нас не страховий випадок.

Достоинства:
    Пів року працював добре
    Недостатки:
    Пів року, дуже малий термін користування
  • Ден В***

Телефон глючить та тупить з самого початку.
    Думав пройде. Ні ще гірше стало.
    В мене нерви міцні. Жінка вже разів 5 розбить хотіла.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Тупий
  • Ганна П***

Постійно "зависає" під час перегляду відео на Ютубі, бездротові навушники не бачить. Оновлення програм не помогло. Не рекомендую.

Достоинства:
    З такими недоліками і переваги не видно.
    Недостатки:
    Тормозить постійно. А тепер проблема його вернути.
  • Сергій Ю***

Виправдовує свою ціну.

Недостатки:
    Інколи підвісає , потрібно перезавантажити
  • Ганна П***

По блютузу не бачить бездротові наушники (з іншими телефонами навушники працюють). Неможливо дивитись ролики на Ютубі - постійно відео "зависає" (старенький Хуавей (2 Гб ОП) і то краще працює). Відсутня функція графічного паролю входу. Телефон не рекомендую.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Вищеперелічені
    • Представник бренду

Ганна доброго дня. Приносимо вибачення, спробуйте перевірити та встановити останнє оновлення. Якщо ні, повертайте товар в рамках 14 діб продавцю, або передавайте в сервісний центр ГРАТІС для експертизи. Дякуємо.

• Андрій

Дуже кльовий найбюджктніший телефон

Достоинства:
    Великий дисплей, красивий корпус, низька ціна
    Недостатки:
    Це все таки найдешевший телефон. Не шустрий, не гучний, багато реклами, старе "вібро"
  • Наталія Ф***

Ціна якість супер,швидко прийшло замовлення.

Достоинства:
    Швидкий, не глючить,син задоволений
  • Кеда Ю*** Анатоліївна

Дякую

Достоинства:
    Недорогий та простий телефон, купувала для мами. Їй сподобалась ця зручна модель, простий у використанні.
    Недостатки:
    Не помітили
  • Валентин С***

Работает нормально

• Ганна К***

Добре працює

• Сапужак О***

Дуже класний зручний телефон. Претензій немає. На ці кошти - чудовий вибір!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Вадім Н***

Телефон гарної якості,особливо задня панель як тестурної шкіри

Достоинства:
    Супер скидка
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Кирило М***

Кто б там что не говорил телефон нормальный да и камера при нормальном свете делает нормальные фото.дизайн бомба

Достоинства:
    Норма
    Недостатки:
    Нет все как и должно быть за такую цену
  • Кирило М***

Всё хорошо

Достоинства:
    Хорошо
  • Катерина Д***

Купували на подарунок для тата. Телефон сподобався, для соцмереж та перегляду відео просто супер. Простий у використанні, тато вже давно пенсійного віку) одразу навчився ним користуватися. Подарунок сподобався, а мені сподобалась чергова вдала покупка но Розетці, акційна ціна та мега швидка доставка.

Достоинства:
    Ціна, швидкий, простий, надійний телефон.
  • Игорь Ш***

Классный телефон рекомендую

• Username

технически очень слабый телефон, часто виснет от Telegram, YouTube Music. прошивка багнутая. дизайн васянский, выдает свою дешевизну. опыт использования: несколько месяцев, не рекомендую, в этот бюджет есть лучше от этой же компании

Достоинства:
    аккумулятор долго держит заряд
    Недостатки:
    всё остальное

Вітаю. Телефон відповідає своїм заявленим характеристикам. Можливо ви дуже перевантажуєте його роботу додатками. Радимо ретельно аналізувати технічну спроможність товару перед купівлею. Дякуємо.

• Василий Х***

Не перегибай, 3 шт купил. Все нормально. Не нужно вводить людей в заблуждение.

• Д М***

постоянно лагает сам зависает до зброса рекавери очень не удачная модель деньги на ветер

• Євгеній З***

Швидко опрацювали замовлення, швидко доставили до магазину, де я отримав замовлення, все працює.

Достоинства:
    Швидко надіслали, зручно отримав, товар якісний
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юлія Б***

Стильний дизайн, зручний, швидкий

• Яна Г***

Дуже подобається

• Чистик Д***

Всё отлично все прекрасно телефон прекрасный

Достоинства:
    Отлично
    Недостатки:
    Блочка нема
  • Чистик Д***

Хороший телефон но блочка нет но все отлично спасибо гарантия есть тхю тхю тхю чтобы не сглазить))

Достоинства:
    Афигено
    Недостатки:
    Нема вроде)))
  • Юрій Ч***

Має значні недоліки у налаштуванні і роботі. Збираюсь повертати товар, як не відповідний заявленій якості.

Недостатки:
    Погано реагує на команди, глючить, живе своїм життям.

Юрій, доброго дня. Приносимо вибачення за незручності, але радимо перевіряти товар перед купівлею. Пристрій міг бути пошкоджений в процесі транспортування, що передбачити складно. Дякуємо!

• Жанна П***

Телефон глючный. Когда ставишь на зарядку, телефон показывает это с задержкой в две секунды. После выключения не хотел включаться и когда поставили на зарядку(потому что подумали что разрядился за ночь, было 50%) он не реагировал. Потом всё же включили, но пришлось держать кнопку больше 10 секунд. Приложение Камера зависает при просмотре фотографий. Сдали телефон в пункте выдачи Розетка для возврата средств после экспертизы 28.08. Когда сдавали телефон, сотрудник попытался сбросить его до заводских настроек, а он завис даже на этом.
    Скорее всего попался брак.
    Очень жаль.
    Ждём возврат средств.

Достоинства:
    Красивый на вид
    Недостатки:
    Указаны в отзыве

Доброго дня, Жанна! Нам дуже шкода що так сталося. Дійсно, при серійному виробництві можливий елемент браку, і завдяки Вашим відгукам, ми зможемо максимально мінімізувати подібні випадки! Надіємося, що Ви швидко отримаєте повернення коштів.

• Жанна П***

Деньги вернули. Большое спасибо.

• ян

научитесь пользоваться, следить за фоном, кэшем, памятью, обновлениями и т.д.

• Снежана Т***

Надеюсь от производителя не было блока зарядки, иначе это след на розетку...
    Заказ № 821 738 952

Достоинства:
    Хороший телефон
    Недостатки:
    Унесли блок зарядки
    • Артем Н***

Так він же не перерахований у комплектації. Скоріш за все його і не має бути.

• Олександр

роблю підказку як виявити чи мав блочок бути,якщо в коробці для нього місця не має ,то він не входить в комплект

• Сергій Н***

Приберіть, будь ласка, з опису (розділ "Автономність...") інформацію, що в комплекті є зарядний пристрій на 10 Вт - в коробці лише кабель

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
    • Снежана Т***

Замовленя № 821 738 952 від 21 серпня 2024 - зарядний пристрiй вiдсутнiй

• Аня К***

Телефон супер

Достоинства:
    Отличный
    Недостатки:
    Немае
  • Лотюк А***

На свої гроші, телефон супер! Якщо вибираєте дітям, або у Вас не високі вимоги, рекомендую

• Бучарська Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Жахливий телефон, до додатку не відноситься, але продається

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    постійно глючить
  • Марина Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Star Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон хоть хороший не глючит, но камеры в общем и целом убожество, как фронтальная так и основная.