- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Упаковка була брудна. Телефон супер.Швидкий,сучасний
- Влад Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон,камеру в полной мере не затестил,но звук хороший,в комплекте идёт провод,написано 6 ампер,то есть докупить оригинальный блок,и будет заряжать на все деньги?)
- Достоинства:
- Звук,оболочка,камеру не затестил ещё
- Недостатки:
- Нету блока зарядки
- Антон
Дополнительно приобрёл оригинальное зарядное на 67 Вт. Телефон заряжается просто на глазах со скоростью самолёта.
- Дмитрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Купував тестю на подарунок. Він дуже задоволений.
- Достоинства:
- Камера, батарейка, якість звʼязку у сільській місцевості, екран, звук. Все круто працює.
- Недостатки:
- Немає зарядки в комплекті.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 512 ГБ
Купила Xiaomi 15T 12/512GB у кольорі Titan Gray і дуже задоволена. Телефон працює швидко, пам’яті вистачає з великим запасом, а камера робить чіткі та яскраві фото. Батарея спокійно тримає день активного використання. Загалом відмінний смартфон за свої гроші.
- Достоинства:
- Все супер!
- Недостатки:
- Надія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Пишу відгук спеціально, щоб люди знали - роз'єму під навушники в даній моделі НЕМАЄ) Це для мене було здивування) але AI консультант за хвилину обрав кілька варіантів перехідника. Тому купуючи телефон одразу беріть з перехідником.
- Достоинства:
- Шустрий, великий об'єм пам'яті, ергономічний, камера хороша. Нарікань нема
- Недостатки:
- Замовляйте одразу перехідник для навушників.
- Віталій Б***
У смартфонах уже років 10 роз'єм для навушників не використовується
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Все працює,поки питань немає
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон дуже класний. Рекомендую. Після замовлення, доставили на наступний день до відділення.
- Достоинства:
- Швидкий, зручний, чохол і захисне скло в подарунок.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Отримала телефон , на вигляд все добре . По експлуатації ще сказати не можу .
- Достоинства:
- Камера, звук
- Недостатки:
- Коробка брудна , купили на подарунок , дуже неприємно.
- Ігор
Чим ви фотографували цю коробку?
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Купляла сину на день народження. Телефон йому дуже сподобався.
- Недостатки:
- Немає.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже швидкий телефон, камера просто супер. В будь-яких іграх та застосунках не зависає зовсім. Наявність HyperOS 3 та Android 16 дуже приємна (Дизайн відчувається як iOS з наявністю динамічного острівця). Батарея тримає заряд довго, і на морозі розряджається повільніше за інші телефони.
- Достоинства:
- Процесор, камера, батарея, операційна система.
- Недостатки:
- Не виявив
- Корнієнко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 512 ГБ
Дуже швидкий, «літає», ігри та додатки відкриваються миттєво.
- Достоинства:
- Камера, продуктивність, екран, батарея, дизайн, ціна/якість
- Недостатки:
- Хочеться бачити зарядний пристрій у комплекті
- Илья А***
Зарядний пристрій є лише в глобальній версій телефону а в ЄС і україну без зарядного
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Поки що все влаштовує. Але система по типу айфона без кнопки назад. Наразі не дуже зручно
- Достоинства:
- Хороший телефон. Краще ловить зв'язок.
- Недостатки:
- Без кнопки назад мені не зручно
- Андрій З***
Це можна виправити:
Налаштування / Робочий стіл / Спосіб навігації / Кнопки
(Також кнопки "Назад" та "Додому" при бажанні можна поміняти місцями.)
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Все ОК
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 512 ГБ
Нормальний телефон тільки фізично можна виставити лише одну сімку, тому прошу виправити опис, бо він вводить в оману
- Достоинства:
- Шустрий, гарна камера
- Недостатки:
- Одна сімка фізично, іншу можна віртуально додати, немає зарядки це прям біль...
- Надежда Д***
Можна 2 вставити сімки , такий самий телефон
- Artur
2 сімки можна поставити, можливо тут модель для другого ринку, але брав не тут і ставив 2 сімки
- Ігор С***
Не знаю як у вас, у мене дві фізичні, там одна зверху друга знизу
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Швидкий
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший телефон
- Достоинства:
- Камера
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose Gold. Встроенная память: 256 ГБ
Через 1,5 місяці після користування на рівному місці помер екран. От щойно все працювало, а через 5 хвилин не реагує ні на відбиток, ні на ввімкнення кнопкою. Якщо хтось телефонує, йде виклик, грає мелодія, але екран чорний.
Здала по гарантії в сервіс. Комунікація на рівні 0. Якщо не -10. Тиждень – ніхто не виходить на зв'язок. Пишу сама. Відповідь: телефон в авторизованому сервісному центрі, чекайте 14 днів. Коли вже на 16-й день тиша і від Розетки, і від сервісного центру, я знову сама пишу. І виявляється, що телефон на списанні. Чекайте, з вами зв'яжуться.
Я від такої комунікації в шоках. Жодного дзвінка, жодного повідомлення. Я два тижні без телефона, користуюсь аби чим, щоб був хоча б якийсь зв'язок. Інформацію треба витягувати кліщами. Я за цей час могла б собі підібрати новий телефон і замовити його. А так я зараз ще буду чекати, поки пани зглянуться і зв'яжуться зі мною. Бо я ж не розумію: буде повернення коштів чи заміна телефона. Уперше стикаюсь з таким сервісом не лише на Розетці, а в принципі.- Недостатки:
- Екран помер через 1,5 місяці.
- Анна Б***
Розкажу, чим же закінчилась історія з цим телефоном. Але більше тут буде про сервіс Розетки. Це буде трішки лонгрід.
Який до цього у мене був досвід у разі несправності техніки? Щось ламається – здаю по гарантії чи вже не по гарантії в магазин, де купувала, або в сервісний центр. Протягом кількох днів зі мною зв’язуються і кажуть: «У вас така-то проблема, можемо вирішити так і так. Що обираєте? Ще є якісь побажання?»
Як було з Розеткою?
Екран раптом помер. Я беру всі чеки, коробки, шнури тощо, несу в сервіс. Пояснюю, що не можу ні вимкнути телефон, ні зберегти файли, бо телефон не реагує. Кажуть: «З вами зв’яжеться сервісний центр, обговорять всі деталі».
Я: «Коли це буде орієнтовно?»
«Зазвичай протягом 5 днів».
Минув тиждень – тиша. Пишу Розетці.
«Телефон у сервісі, з вами зв’яжуться. Чекайте 14 днів»
Чекаю 14, 15. На 16 – тиша. Знову пишу.
«Телефон у сервісі. Бачимо, що він поданий на списання, готуються документи. З вами зв’яжуться». - Анна Б***
У мене вже око сіпається від «з вами зв’яжуться». Пишу: «Що значить на списанні? А моя інформація з телефона? Чому за весь час не було обіцяного дзвінка від сервісу?» Прошу дати мені контакти, щоб я сама набрала.
«Під час ремонту можуть оновлювати прошивку, або перевстановлювати ОС, тому всю необхідну інформацію необхідно зберігати перед відправленням товару на ремонт. З приводу номера телефону подано запит для уточнення».
Я розумію, що треба робити бекапи, але не розраховувала, що телефон накриється через 1,5 місяці використання, враховуючи що попередній жив 9 років і досі працює. Але, по-перше, не було можливості це зробити. А по-друге, є ж таке поняття як клієнтоорієнтованість і зрештою людське ставлення.
Чекаю ще 2 дні. Тиша. Знову пишу. Дають контакти сервісного центру, де всі номери зайняті «Ми зафіксували ваш дзвінок і зателефонуємо вам». Ніхто, звісно ж, не телефонував. Через кілька годин прийшло повідомлення одним реченням від Розетки у вайбер про рішення повернути гроші. Наступного дня отримала. - Анна Б***
Ну що ж. Файли відновляться, а довіра і лояльність до Розетки – ні. Залишимо її для покупок кави, гелю для душу, а для чогось справді вартісного – магазини, де до клієнтів ставлять з увагою і повагою.
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Норм як новий телефон. Треба тільки рекламу повимикати у налаштуваннях кожної програми. Оновлення на 16ку ще не прилетіло.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 512 ГБ
Сину,телефон сподобався,все супер,дякую.
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Класний телефон вартує своїх коштів. Користуюсь десь тиждень повністю задоволений.
- Достоинства:
- Гарний дизайн, ємкість батареї(при активному використанні мені вистачає на 24години)
- Недостатки:
- Не сказав би що це недолік, але як на мене сканер зробили низькувато.
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Смартфон хороший, працює швидко. Камери середнього рівня. Батарея могла бути сильнішою, хоча б на 6000, або й на 7000.
- Достоинства:
- Працює швидко. Камери нормальні.
- Недостатки:
- Батарея.
- Олексій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Після redmi note 10 pro, наче дотик до чогось ну дуже преміального.
- Инна Ж***
Боже, в мене теж 10, і після Вашого коменту, думаю надо точно брать
- Артем Л***
Тоже думаю взять
- Зарицька А***
6 років ходила з 8про, такі ж самі відчуття))
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Я знімаю свої претензії, але як це пояснити їй. :/
Отже Ваш товар, який був придбаний у подарунок. Наклеєні захисне скло, придбан чохол для телефона.
Не відповідає етикетці. Усе.- Достоинства:
- Надурили
- Недостатки:
- Дорого
- Дмитро І***
Ні, я ж все пояснив і зняв усі претензії. Вибачився. Все дійсно як є.
Дякую за пристрій, усе чудово!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose Gold. Встроенная память: 256 ГБ
Вже третій мій сяомі. Відповіг, розібралася швидко, все перенесла із гугла
- Достоинства:
- Як завжди - гарна камера, швидкий процесор, зарядки хватає майже на добу інтенсивного користування.
- Недостатки:
- Не змогла поставити блокувальники реклами, каже- користуйтеся вбудованим в андроїд, а він не дуже. Реклами забагато.
- Олександр С***
Спробуйте в налаштуваннях, знайдіть пункт мережа та інтернет-додатково-персональний dns-сервер пропишіть dns.adguard.com. Якщо не допоможе, знайдіть відео на YouTube як прибрати рекламу на xiaomi.
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 512 ГБ
Купив 15Т на заміну своєму старому доброму realme X3 superzoom, який служив мені вірою і правдою більше 5 (!!) років. І досі Х3 в повному порядку і ще готовий дати фору значно свіжішим та новішим моделям . Снепдрегон 855 свою справу знає, на й система з 4(!!) основних та двох (!!!) фронтальних камер довго радувала прекрасними фото.
Але роки летять і настав час оновити телефон. Після rralme зотілось флагмана або субфлагмана в районі 20-25 тисяч грн. І, обов'язково, офіційного з заводською гарантією. Вибирав між Моторолою 60 Edge Рro, Oneplus Nord 4 і, власне Xiaomi. Моторолу не взяв через екран- водоспад, у 1 процесор слабший, ніж у мого "папередніка" і камери не дуже.
Тож - Xiaomi. Сьогодні перший день експлуатації і, наразі, враження лише позитивні: швидкий, солідно виглядає і, камери від Leica, надіюсь, також будуть на рівні- Дмитрий К***
В мене прямо ідентична з вами істория, хіба що 1+ розглядав минулорічний 13 і теж схилився на сторону сяомітів
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose Gold. Встроенная память: 512 ГБ
Все чудово
- Достоинства:
- Якість збірки
- Недостатки:
- Камера
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон топ за свої кошти! За подарунок окремо дякую)
- Достоинства:
- Гарний дизайн, камера, екран
- Недостатки:
- Поки не має
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 512 ГБ
самый приятный дизайн за послетние годы у Сяоми, он смотрится достаточно премиально, дорого и аккуратно (особенно блок камер), даже на фоне флагманов. По начинке смысла рассказывать нет - он просто летает и это реально ощущается. Условно, если сравнить Iphone 13 или 14 (базовые), которые стоят примерно столько же и 15T - это будет земля и небо, при чем, почти по всем параметрам, ну может 14 сможет в камере чутка потягаться, ну это от случая к случаю и смотря какие руки снимают. Titan Gray отличный цвет и, кстати, реклама не кошмарила по умолчанию, как было на старых Сяоми, так что можно не заморачиватся с ее отключением, хотя, навсяк случай лучше в настройках полазить и отключить везде, вдруг где будет выскакивать. Если сложить все плюсы этого телефона + дизайн - как по мне, на данный момент почти бесконкурентный вариант
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже крутий телефон. Донька в захваті. Дуже круті навушники.
- Достоинства:
- Тонкий, легкий, швидко перенеслися дані з попереднього телефону.
- Недостатки:
- Не виявили
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 512 ГБ
Чудовий апарат,але не працює слот під другу сім карту.
- Достоинства:
- Камера
- Недостатки:
- Друга сім карта не працює
- Богдан
Якщо ваша версія з esim, спробуйте увімкнути/вимкнути його, на ванпласі подібний глюк був.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose Gold. Встроенная память: 256 ГБ
Не буду обтяжувати технічною інформацією. Була мета купити дійсно класний телефон в бюджеті 20к /-. Окрім ціни мав ще десяток суб'єктивних вимог від матеріалу корпусу до ... Відкривши фільтр і виставивши свої побажання отримав два телефони самсунг а56 та цей красень. Можливо я звик до ксяомі, але самчунг має такий вбогий вигляд при таких якісних матеріалах. Різниця в АІ асистента з звісно є, але я не з тих кому важливо прибрати хмарку з фото чи поспілкуватися з телефоном... Тому вибір для мене став очевидним.
- Достоинства:
- Технічні характеристики та дизайн, чохол в комплекті
- Недостатки:
- Знаю, що всі так роблять але хочеться мати в комплекті блок заряду. Трохи з бубном було перенесення даних зі старого апарату
- Христина С***
підкажіть яка чи це глобальна версія? NFC працює?
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Titan Grey. Встроенная память: 256 ГБ
Топ
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Чудово
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose Gold. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон просто сказка, спасибо!
- Достоинства:
- Легкий, тонкий и стильный
- Недостатки:
- Отсутствуют
- антон
подскажите цвет в жизни красивый ?
- Микола М***
Мне не понравился, лучше бы золотой купил)
- Олександр Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Батарея при іграх 4 години підряд тратить 70% батареї нагрівається :(
В середньому використані частково(ютубі,тік-ток) на день достатньо батареї не більше- Достоинства:
- Не бачу
- Недостатки:
- Батарея