- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный
Замовив 29 грудня, доставку обіцяли за 5-7 днів, отримав тільки 10 січня, на всі питання коли плануєте доставку одна відповідь "просимо вибачення у нас технічні проблеми" і по іншим замовленням аналогічні відповіді. пилесос пройшов випробування на відмінно дуже задоволені. При отриманні розрахуватися можна тільки карткою готівку не приймають при замовленні нічого про це не сповіщають. Обслуговування розетки стало дуже поганим. Товару 5, обслуговування 2
- Достоинства:
- Товар
- Недостатки:
- Сервіс розетки і доставка
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный
Відповідає своїм характеристикам, працює добре, відносно недорога ціна. Доставили вчасно.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- АршавірОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Белый
Шикарный помощник. Карту проложил чётко. На уборку не жалуюсь, т.к. уберает хорошо.
- Григорий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный
Дякую Розетка та Містекспрес за приємну ціну та швидку доставку!
- Достоинства:
- Апарат супер
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користувалися два рази з моменту покупки , дуже добре прибирає , мені подобається. Така розумна штучка . Миття ще не пробували. Налаштування досить просте . Коту дуже не подобається. Не подружились с першого погляду . Кіт вимагає повернути або викинути з вікна
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Сьогодні тільки отримали. Комплектація в нормі, функціонал теж. Додаток зручний,вже все спробували і поки не маємо нарікань на роботу. Кіт теж задоволений))
- Достоинства:
- Поки що все
- Недостатки:
- Не знайшли
- ТАМАРА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарний помічник, за тиждень використання дуже задоволена, миє пол і добре пилососить. Витрушувати контейнет треба раз на день, в мене два прибирання, в ранці та у вечорі, і також наливати воду, це займає до 1 хвилини. Не бачу смислу платити за дорогий з базою самовивантаження, якщо тратиш 1 хвилину на нього у день. угли він не бере, але це не так суттево що за 30 хвилин в тебе чиста квартира у 70 квадратів. є невеликий килим з низьким ворсом, шикарно його прибирає. Я дуже задоволена їм.
- Достоинства:
- Гарно прибирає.
- Недостатки:
- Не бачу
- Дмитрий С***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Спочатку був проти робопилососів, а після того як придбав собі зрозумів, що це дуже класна річ в домі
- Достоинства:
- Дуже сподобався
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Просто таки отличный робот-пылесос. Будем надеятся что он будет работать так и дальше...
- Достоинства:
- Отлично убирает
- Недостатки:
- Не умеет готовить
- Кірієнко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже задоволені покупкою.
Як пилосос працює добре, вологе прибирання не дуже якісне, та це було не в пріоритеті, тому також задоволення. Шерсть прибирає добре, гарний друг для кота)- Достоинства:
- Гарний полосос
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Перший робот - пилосос, подлив Життя на до і після :) супер, задоволена максимально!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос прийшов швидко. Якісно запакований. Одразу ж почав працювати. Вперше відсканував площу, потім почав пилососити. Працює безшумно. Переїжджає через пороги. Вологе прибирання поки що не пробувала.
- Достоинства:
- Економить час і сили. Безшумний. Мені сподобався.
- Недостатки:
- Поки не помітила.
- ТЕТЯНА Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Працює, пилосмокче та миє
- Zhenya A***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже корисна річ у домашньому господарстві, класно прибирає сміття і ще бонус - миє підлогу.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Справляется со своей задачей на ура! Покупкой довольны. Квартира стала реально чище, меньше пыли. Одна из самых удачных покупок из бытовой техники.
- Достоинства:
- Достаточно мощный, хороший акб
- Недостатки:
- Не летает)
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все супер! Миє, пилососить. Помічник)!
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Ціна - качество, карту приміщень зробив з першого разу,вбирає супер якщо два рази на тиждень вообще бомба
- Достоинства:
- Вбирає гарно
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
На нашу думку, це було чудове рішення придбання даного помічника.
Працює щоденно, адже маємо маленьку дитину і собаку.
Зі своїми задачами цілком справляється.- Недостатки:
- За таку ціну відсутні
- ТАТЬЯНА Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Працює 2 тижні, нарікань немає. Дуже задоволена новим помічником)
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Непоганий робот пилосос.
- Недостатки:
- Бак 2в1
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Використовуємо другий день, поки що все добре
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Отличный помощник рекомендую
- Михаил Б***
Для Розетки и их сервисного центра вообще нормально кидать покупателей с некачественным товаром. У меня робот пылесос перестал работать, в сервисе выдали ответ, что попала влага на плату управления, причем сверху пылесоса, и назвали причину, что пылесосил мокрые поверхности. Как при этом могла попасть вода сверху? При сдаче пылесоса в ремонт сотрудник осмотрел, никаких следов влаги и нарушений не нашел, выдал акт приемки. Но всем все равно. Твердят что пылесос должен быть сухой. То что он моющий и контактирует с водой - вообще не аргумент для них. Типа они не видели как я наливаю воду. Бред. Сейчас сужусь с ними.
- Представник бренду
Михаил, добрый день. Влага попала на плату Xiaomi Robot Vacuum S20, вероятно, из-за протечки из резервуара с водой (неплотно прилегающий клапан, забитые форсунки или фильтры, трещина в баке), неправильной установки или из-за того, что робот стоял в луже, хотя сам должен был мыть, либо же из-за внешнего воздействия (перевернули, пролили жидкость сверху, особенно при действиях на кухне- это очень частая причина), так как влага на плате управления — это следствие нарушения герметичности системы подачи воды или попадания жидкости извне, что требует немедленного обесточивания и сушки. Мы очень надеемся что вы урегулируете вопрос с продавцом. Спасибо.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Задоволений покупкою. Знайшов свій ідеал коли ти любиш чистоту, а часу і бажання прибирати щодня немає. Цей пилосос вирішує ці питання і прекрасно підтримує чистоту.
- Достоинства:
- Для рівної твердої підлоги ідеальне рішення
- Недостатки:
- Не виявив
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Справляється зі своїм завданням на ура! Покупкою задоволені. Квартира стала реально чистішою, менше пилу. Одна з найвдаліших покупок із побутової техніки. Хоча коробка прийшла на відділення Розетки пошкодженою , але сам пилосос працює. Вказали дату і зробили фото пошкодження коробки на чеку від товару.
- Достоинства:
- Працює добре
- Недостатки:
- Порвана коробка
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Гарний апарат
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пройшов по всій квартирі, прибрав добре. Поки що все ок.
- Достоинства:
- Ціна, легкість в налаштуванні
- Недостатки:
- Поки що немає
- Садовий м***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Чудова річ для всієї родини
- Достоинства:
- Добре
- Степан Ф***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Купивши цей пилосос Ви забудете про прибирання.
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
За свої кошти нормальний робот (мінімально необхідна комплектація).
- Достоинства:
- все добре працює
- Недостатки:
- іноді не може кімнату знайти
- Левенте К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Норм
Ок. Дякуємо!
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий товар
Дякуємо! Приємного користування!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Я задоволена покупкою, раджу придбати
- Достоинства:
- Мені сподобалось що швидко налаштувала, застосунок зручний, добре пилососить килим з невеликим ворсом, в мене вдома два улюбленця , тому я дуже задоволена, миє теж чудово, використовую декілька разів на тиждень, раджу придбати)
- Недостатки:
- Поки що не виявила
- Представник бренду
Інна, дякуємо за довіру!
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарний пилосмокт
- Руслан К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Гарна штука, але брав через мономаркет, він там дешевше
- Достоинства:
- Гарна потужність і батарея, дизайн
- Недостатки:
- Для себе поки не побачив
- Анастасія З***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
вже місяць користуємося даним пилососом і дуже задоволені, купувала батькам на подарунок) заміняє прибирання на ура, але звісно «старим» також потрібно користуватися раз на тиждень, а взагалому крутий пристрій, заїжджає всюди де потрібно, пороги переїжджає, з коврами з великим ворсом проблема, але воно і логічно) розбирається для очистки дуже легко, ми задоволені, дякуємо Розетка))!
- Достоинства:
- прибирає на ура
- Недостатки:
- не знайшли
- Садовий м***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Добра річ за невеликі гроші
- Достоинства:
- Довго працює без зарядки