- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Белый
Добрий день ! Пилосос супер , рекомендую всім , хто турбується про чистоту в домі .
- Достоинства:
- Максимальна сила всмоктування плюс максимальна ємність батареї , 300м² для нього за виграшки.
- Михаил Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Белый
Хорошо убирает и отлично проходит по квартире
- Достоинства:
- Отличная модель
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Працює
- Достоинства:
- Мама задоволена
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудова річ , справляється зі своїми обовʼязками на всі 100%
- Достоинства:
- Дуже хороший варіант робота пилососа, хороша ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Гарна річ на 100 %
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Місяці три користуюся. До цього була модель одна з перших з сухим прибиранням, достатньо довго користувалася.
Сподобалося - можна в додатку вибрати подвійне прибирання і буде прибирати по довжині та ширині. Після цього мій паркет прибраний майже до скрипу. І так, він потужніше навіть на базовій настройці. Тому і вирішила купити новий прилад, бо всякий раз включала друге прибирання і не подобався пил і пісок в квартирі (я хожу босоніж). Не бачу потреби запускати на повну потужність (це можна зробити тільки в додатку).
Ще великим плюсом вважаю, що кнопка не світиться! це просто мегаплюс, бо вночі треба спати у темряві, а не з підсвіткою різних приладів. На всі інші моделі щось ставилося чи накривалося. А тут - немає підсвітки кнопки! прям революційне і дуже потрібне рішення.
Так як і інші прилади (маю досвід користування трьома моделями Сяомі) наїзжає і намагається зібратися вгору на меблі. Так що тут чуда не сталося. Біля входу лежить коврик і щось він на нього заїзжає з великими труднощами.
Стосовно вологого прибирання - так, просто возить вологу гарчірку по підлозі. І я збиралася купувати вдвічі догожчу модель, а там принцип вологого прибирання той же самий - вирішила не платити більше. Сам автоматично при чіплінні ганчірки вологе прибирання він не робить, тільки через додаток (одна з попередніх моделей розуміла, що якщо почепили ганчірку - запускала вологе прибирання).
Так, споживає більше електроенергії, але порівняно з тими, де і самомиття ганчірок і самовирожнення пилу - це достатньо мало. А ганчірку я сама можу попрати і пил з нього викинути.
Неделіком вважаю достатньо малий контейнер для пилу і відкривається зовсім по-іншому. Це просто феєрично, що роблять констуктори, щоб не дай Боже не замінювалися деталі з інших моделей!
Загалом можна сказати, що покупкою задоволена і надіюся на довге сумісне проживання.- Достоинства:
- Ретельно прибирає
- Недостатки:
- Достатньо малий контейнер для пилу
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Товар приійшов цілий, але коробка була розмокша десь замокла. Настрій був спорчений.
- Достоинства:
- Прилад ще не випробував.
- Недостатки:
- Ще не виявив.
- Даніл Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Мені сподобався цей пилосмок. Добре працює на маленькій і середній площі. На велику (більше 80 квадратних метрів) буде уже не вистачати заряду при великих потужностях
- Достоинства:
- Багатофункціональний, легко чиститься. Працює добре. Є багато різних функціональних режимів для прибирання, можна налаштовувати потужність прибирання , а також буде воно мокре чи сухе
- Недостатки:
- Тупить коли на маршруті знаходяться стільці з ніжками які з'єднані по підлозі- намагається проїхати через ці ніжки. Якщо щось лежить на підлозі - обов'язково зажує цю річ
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Це моя найкраща покупка, рекомендую!
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже класний
- Достоинства:
- все
- Недостатки:
- поки не виявив
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Нещодавно придбали. Поки що повністю задоволені
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Купив у подарунок. Задоволення від прибирання від нового власника чую майже щодня
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже задоволена купівлею! У мене є песик і постійно багато шерсті було на полу, пилосос справляється на всі 100%.
- Достоинства:
- Тихо працює, добре прибирає
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Представник бренду
Марина, дякуємо! Приємного користування!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Це супер помічник на кожен день у кого є тварини.Гарно збирає шерсть і робить вологе прибирання
- Представник бренду
Ольга, дякуємо за довіру!