Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Xiaomi 12 Lite 5G 8/256GB DualSim Black (6934177781162)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Чапа Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Посилка йшла 10 днів. Телефон увімкнувся одразу. Радує комплектація, поклеєне скло, прозорий чохол та потужний зарядний пристрій на 67 ватт. Телефон працює швидко

• Тарас Б***

Підкажіть, будь ласка, телефон приїжджає в заводській упаковці чи розпакований? Як тримає батарея? Яка версія андроїда? Чи приходять оновлення? Дякую за відповідь.

• Гість

Упаковка заводська, на коробочці на місці розпакування приклеєна заводська наліпка. Сам телефон, та зарядний пристрій в заводських плівках. Одразу оновився до 13 андроїду, через добу оновився до Hyper OS. В мене за добу розряджається до 40-50%, соцмережі слухаю музику в дорозі. Заряджається прям дуже швидко. Якщо сумніваєтеся чи брати, то беріть. За такою ціною краще телефон не знайдете

• Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Купляв телефон дитині на подарунок. Все сподобалось. Донька задоволена.

Достоинства:
    Компактний
    • Тарас Б***

• Николай Д***

Телефон запакований в плівці, по батареї так відразу не можу сказати.. Експлуатуємо не довго, проте півтора дня впевнено тримає заряд. Дивлячись як його навантажувати. Версія андроїда - 14. Оновлення безпеки прийшло від 01.05.2026.

• Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Непоганий телефон за свої кошти. Взяв замість mi 9 lite. Чекав 20 хвилин на пошті поки він включиться, але включився. Вони дійсно приходять зовсім розряджені. В комплекті чохол, блок і кабель зарядки, наклеєне захисне скло. Реклами можна сказати що немає, є карусель як завжди і в папках були рекомендації. Оновився до hyperos 1. Впринципі не краще за mi 9 lite, просто новіший.

Достоинства:
    Ціна, екран, швидка зарядка, гарний комплект.
    Недостатки:
    Приходить розряджений, нема слоту під карту пам'яті. Від основної камери очікував значно більшого.
    • Віктор М***

Як тримає батарея

• Андрій С***

Доброго, теж цікавить акумулятор, на скільки його хватає?

• Андрій Т***

Гарний телефон, але не блок живлення у комплекті.

Достоинства:
    Сам телефон
    Недостатки:
    Блок живлення видає максимум 29W а не 67W, але для такої низької не критично
  • Дмитро К***

Телефон з коробки не включався
    Поставив на зарядку через хвилин 20 включався все ок .
    Доставляв курьер до дому.
    Замовляйте на вiддiлення пошти щоб перевирити.

Достоинства:
    Цiна
    • Цісар Д***

Змогли повернути куди зверталися і чи брали попереді гарантійний талон?

• Юрій К***

Подивимось далі,поки справно працює

• Богдан

Це молодша флагманська модель другої половини 2022 року. Немає вбудованої реклами, Андроїд 14 і останні оновлення безпеки - листопад 2025, офіційна європейська версія без жодних проблем локалізації.
    Все літає, камера непогана, в комплекті - фірмовий чохол, блок зарядки 67 Вт і кабель (в описі товару про чохол і блок зарядки забули).
    За такі гроші немає конкурентів взагалі (серед нових телефонів з гарантією).
    Єдиний нюанс - оскільки лежали на складах з 2022 року, телефон приходять розряджені сильно. При отриманні попросіть поставити на зарядку, він оживе хвилин за 10 (індикація заряджання) і запуститься хвилин за 15. Якщо запустився, то все ок, далі заряджаєш і батарея цілком жива, тримає дуже довго (півтори доби активного використання), заряджається хвилин за 25, є підтримка інтелектуальної нічної зарядки (заряд до 80% повільно, а напередодні прокидання - дозаряджає до 100%).
    Класний дисплей, легкий і дуже зручно лежить в руці як на свої 6,55". У мене попередній був 11 Lite 5G, цей трохи товстіший і важчий, але значно краща камера, дисплей і прошивка. І звук крутий!
    Загалом рекомендую, єдине застереження - почекайте на пункті видачі хвилин 15, поки підзарядиться, щоб точно запустився.

Достоинства:
    Новий дуже хороший телефон з гарантією за дуже прийнятною ціною
    Недостатки:
    За такі кошти - жодних
    • Назар М***

Не підкажете скільки тримає батарея? Не сильно вбита після складу?

• Назар М***

На даний момент тобто, після декількох місяців використання

• Богдан

Батарея повністю здорова, як на мене, 1-2 дні тримає залежно від інтенсивності використання. Брав 2 смартфони, в обох все в порядку. Комплектною зарядкою за 20 хвилин заряджається (67 вт).
      І так, обидва приходили повністю розряджені, треба було хвилин 10 чекати з зарядкою на відділенні розетки, щоб "прокинулись". Але потім все норм.

• Леонид Ч***

Ну вроде хощ

Достоинства:
    Камера цена производительность
    Недостатки:
    Система хайпер ос
  • Дмитрий В***

Смарт доволі не поганий! Є з чим порівнювати! В бюджеті до 14тис. грн ідеальний варіант. В порівнянні з сасмой м35 та моторолой Нео то вони і рядом не стоять!
    Блґрали дитині та переживали, що буде слабка батарея, але в процесі експлуатації взагалі різниці не відчули! Телефон реально заслуговує уваги!! В руці лежить просто ідеально! Стабілізація в основної камери цифрова, але хочу сказати, що вона реально набагато крутіше справляється чим оптична (в бюджетних смартах до 18тис)
    Камери це реально його основний "КОНЬОК"
    Фронталка взагалі вище всіх похвал!
    Ще раз повторюсь, і розкажу критикам цього смарта - телефон реально розриває всі смарти в бюджеті до 14тис.

Достоинства:
    Проц, камери як основна так і фронтальна просто шикарні за свою ціну.
  • Егор Б***

Замовив телефон , сказали що відправлять 13.06 , 14.06 почав комплектуватися.
    Неможна було оплатити ні грошима , ні карткою - лише онлайн
    Телефон працює чудово , ніяких притензій до нього немає , але спочатку думав що він не працює , а він просто був розрядженний в 0 , поставив на зарядку і через 20 хвилин все стало нормально.

Достоинства:
    Ціна , якість
    Недостатки:
    Оплата
  • Павел К***

Распаковали и сразу же нашли брак дисплея. В углу чёрное пятно. Будем менять.

Недостатки:
    Долгая доставка и в итоге плохое настроение от покупки
    • Денис З***

Змогли повернути його назад?

• Вячеслав А***

Заказ прийшов на точку видачі розетка!І тут мені на касі кажуть що я не можу сплатити за товар ні карткою ні грошима,а тільки онлайн!Я сказав що не бачив такої інформації коли робив замовлення,а її там і не має!Так чому я не можу оплатити товар як я хочу!Розетка і розетка юа ви ким себе вважаєте???

Достоинства:
    Недостатки:
    Розетка

• Георгій
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Упаковка не фабрична,брудна без плівки,напевно був у використанні або відновленний,можливо з вітрини.Продають як новіий.Зробленний згідно дати на коробці 01.2023.Зверніть увагу яка там може бути батарея

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Був у використанні або відновленний

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.

• Геннадій Д***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

За сутки зарядки в пункте выдачи розетки не ожил....

Достоинства:
    Оплата при получении
    Недостатки:
    Мертвый

• Сергій К***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Гарний смартфон.В мене 13 lite,за три роки жодних проблем,дуже класний дизайн,екран,камера норм,нажаль немає стабілізації.Процессор норм навіть на данний час.Гарний смартфон.
    Ві позіцінювався як флагман,бо це Xiomi,хоч в Lite версія,гарні матеріали,швидка зарядка у комплекті шла 67W,чохол.
    За ці гроші зараз це дуже гарний варіант,а у 12 Lite ще й стерео звук.

Достоинства:
    Дизайн,Комунікації,Ціна,Якість.
    Недостатки:
    Немає стабілізації
  • Віктор Я***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Прийшов телефон в неробочому стані. Дуже шкода.

Достоинства:
    Хороший телефон
    Недостатки:
    Не робочий

• Артем Ш***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон не працює

Недостатки:
    Не увімкнувся
    • Егор Б***

Попробуйте поставить его на зарядку минут на 20-30 , я так же думал что какая-то проблема с телефоном , поставил на зарядку и по началу он не работал , но буквально через 20 минут он включился и всё отлично