- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже сподобилась, зручна
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже крутий зонт, все прекрасно працює, сервісом розетка задоволений цілком і повністю
- Достоинства:
- Швидка доставка, якістю задоволений на всі %
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добре прикриває спину завдяки великому діаметру,легко струшує вологу,компактна
- Достоинства:
- Легка,компактна,гарно закрива
- Недостатки:
- Поки не було
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Парасолею користуюся декілька місяців. Досить посередня парасолька за ці гроші, я б звернула увагу на якусь іншу на вашому місці. Ця дуже не дружить з вітром, навіть зі слабким. Якщо хоч трохи вітряно, напівавтомат вже може сам і не відкритися. При сильнішому вітрі парасолю починає загинути всередину.
До цього в мене була дешева парасоля з метрограда. В неї були свої недоліки, проте з вітром справлялася дуже добре та прослугувала мені роки. З цією новою в роках впевненості немає, конструкція ненадійна- Достоинства:
- - застібається на кнопку, а не на липучку, тож є шанс, що застібка пропрацює довше
- досить великий розмір купола
- зовнішньо приємний дизайн - Недостатки:
- - спиці не витримують і легкий вітер, а при сильнішому взагалі парасолю загинає всередину
- тканина тонка, швидко промокає
- напівавтомат посередній
Доброго дня, Дарія, Ви щось плутаете, ця модель проходила тести и витримує середній вітер і тканина не промокає. Дякуємо вам за відгук! Нам важлива думка наших користувачів
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Парасольку неможливо використовувати, оскільки при найменшому вітрі спиці вивертаються назовні.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим характеристикам: парасолька не витримує навіть несильного вітру.
Доброго дня, Віталій, ця інформація не відповідає дійсності, ця модель і добре витримує вітер і тканина не промокає.
- Данило Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зламалась через місяць та 4 використання
- Достоинства:
- працювала місяць
- Недостатки:
- зламалась за місяць та 4 використання