Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Зонт складной полуавтомат Xiaomi Runmi 90 Ninetygo Super Portable Automatic Umbrella Gray (6941413204224)

Оценка пользователей 3.57/5
  • Олександр З***
  • Любов К***

Дуже сподобилась, зручна

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже крутий зонт, все прекрасно працює, сервісом розетка задоволений цілком і повністю

Достоинства:
    Швидка доставка, якістю задоволений на всі %

• Виктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добре прикриває спину завдяки великому діаметру,легко струшує вологу,компактна

Достоинства:
    Легка,компактна,гарно закрива
    Недостатки:
    Поки не було

• Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Парасолею користуюся декілька місяців. Досить посередня парасолька за ці гроші, я б звернула увагу на якусь іншу на вашому місці. Ця дуже не дружить з вітром, навіть зі слабким. Якщо хоч трохи вітряно, напівавтомат вже може сам і не відкритися. При сильнішому вітрі парасолю починає загинути всередину.

До цього в мене була дешева парасоля з метрограда. В неї були свої недоліки, проте з вітром справлялася дуже добре та прослугувала мені роки. З цією новою в роках впевненості немає, конструкція ненадійна

Достоинства:
    - застібається на кнопку, а не на липучку, тож є шанс, що застібка пропрацює довше
    - досить великий розмір купола
    - зовнішньо приємний дизайн
    Недостатки:
    - спиці не витримують і легкий вітер, а при сильнішому взагалі парасолю загинає всередину
    - тканина тонка, швидко промокає
    - напівавтомат посередній

Доброго дня, Дарія, Ви щось плутаете, ця модель проходила тести и витримує середній вітер і тканина не промокає. Дякуємо вам за відгук! Нам важлива думка наших користувачів

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Парасольку неможливо використовувати, оскільки при найменшому вітрі спиці вивертаються назовні.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам: парасолька не витримує навіть несильного вітру.

Доброго дня, Віталій, ця інформація не відповідає дійсності, ця модель і добре витримує вітер і тканина не промокає.

• Данило Ю***

Зламалась через місяць та 4 використання

Достоинства:
    працювала місяць
    Недостатки:
    зламалась за місяць та 4 використання