- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Велика парасолька. Виглядає не погано. Запаковано прикольно. А от як дмухне вітер, то вона вивертається в іншу сторону. І нічого зробити не можливо доки вітер не заспокоїться. Від дощу в той час не захищає зовсім. Через декілька разів такого складання розвалився шарнір однієї зі спиць.
- Достоинства:
- Великий розмір та стильний дизайн, гарне пакування.
- Недостатки:
- Вивертається назовні при вітрі.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Дуже якісна парасолька, але змініть вже опис: вона не коричнева а сіра..
- Марія
так на фото коричнева
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Менш за рік використання перестав розкриватись.
Користувались акуратно, тому розчаровані тим що такий на вигляд нормальний зонт поламався.- Достоинства:
- Виглядає якісно, якісні матеріали, збірка.
- Недостатки:
- Поламався - перестав розкриватись.
Соответствует
Доброго дня! Олександре , нам важлива думка наших користувачів, допоможіть нам розібратися і зрозуміти проблему, ще не будо скарг, що модель погано працює, можливо щось не так. Якщо він некоректно працює - зверніться в сервісний центр, а якщо товар має заводський брак - товар замінюється по гарантії.
- Олександр О***
При натисканні на кнопку зонт висувається на пару сантиметрів і залишається в такому стані, і далі якщо натискати кнопку нічого не відбувається і залишається його тільки скласти назад.
Це почало проявлятись поступово, все частіше, і коли я писав попередній коментар на той момент він взагалі перестав розкриватись.
Але зараз я хотів зробити фото і побачив що він знову почав працювати.
На момент коли він не розкривався, то я помітив якщо трошки притиснути пальцем білий шнурок, який задіяний в розкриванні зонта, тоді був шанс що він розкриється.
Складно сказати чому так відбувається, якщо знов перестане працювати, напевно тоді буду звертатись до вашого Сервісного центра.
Дякую. - Олександр О***
Зрештою зонт повністю заклинило в напіврозкритому стані.
Я вирішив що чим відправляти його в сервіс, чекати ітд краще вже новий купити. Наостанок я розібрав його - виглядає що всередині заплутався шнурок механізму розкривання.
Дуже печально що зонт з таких якісних матеріалів виявився такої невдалої конструкції.
Можливо це конкретно нам з ним не пощастило. Але все одно коли в 5 разів дешевший зонт прекрасно працює роками, то звичайно що я розчарований надійністю даного зонта.
- )) )***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Продавець плутає кольори. Замість коричневого надіслали сірого.
Доброго дня, якщо Ви отримали товар, не такий, як на фото, зверніться, будь ласка, до продавця для заміни товара.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
дуже класна парасолька, раджу!
- Достоинства:
- великий купол, щільна тканина, красивий))
Соответствует
Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Юра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Про сыну на день рождения, остался очень доволен, хорошая элементы складывания все спицы выполнены очень качественно
Уверен будет долго им пользоваться- Достоинства:
- Качественная вешь
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Заказала зонт коричневого цвета, а получила серый.
- Недостатки:
- Вместо коричневого зонта я получила серый
Не соответствует
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Natalia B***
Теж саме. Ви чи допис змініть на сірий. Чи замініть зонт
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Замовлення отримала. Те, що й хотіла. Дуже задоволена. Дякую.
- Достоинства:
- Великий. Зручна ручка. Має досить презентабельний вигляд.
- Недостатки:
- Ще не помітила.
Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.