- Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, все працю.
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь майже рік. Все добре
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після двох років користування приставкою, як я розумію, забруднився пульт дистанційного керування, оскільки він виготовлений з тендітних матеріалів, а саме слаборезинових кнопок по товщині.
Нажаль, на офіційних сервісах XIAOMIі я не знайшов, хто може протестувати і почистити-поремонтувати пульт управління приставкою.
Оце мене і засмучує найбільше.
Прошу допомоги у вирішенні мого питання, та надати контакти офіційного сервіс центру по ремонту пультів до ТВ приставки.
Заздалегідь дякую Вам!- Достоинства:
- Чудова приставка XIAOMI TV Box S, зображення, звук, користування додатками на рівні, швидкодія, тощо.
- Недостатки:
- післягарантійне обслуговування
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Усім задоволені. Дуже Вам дякую.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер приставка. Працює добре.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука наш старий телевізор Plaupunkt ожив сам tvbox на дотик зручний в комплекті йде hdmi кабель і блок живлення і що дуже сподобалося що можна підключити пк мишу 10/10
- Достоинства:
- Швидкодія,Легкість налаштування
- Недостатки:
- Поки немає)
- Люда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре.
- надія м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший медиаплеер. Использую на старом Самсунге на даче. По громкости воспроизводимого звука только вопрос - ставлю на максимум. Все остальное очень хорошо.
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приставку купував Мамі на подарунок. Вже майже рік працює без нарікань. Мама задоволена.
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После года эксплуатации глючит конкретно. Нет кнопки перезагрузки , приходится выключать из сети для перезагрузки.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Приходится часто перезагружать
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Минув тиждень, завис, і не вимикається з пульта. Вимкнув із розетки -перезапустився. Якщо так продовжиться - буду повертати .
- Достоинства:
- Працює швидко, зручне меню і пульт.
- Недостатки:
- Через тиждень завис, до перезапуску електроживлення.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Увімкнув, налаштував за 5хв, пультом працює дуже зручно і швидко, канали перевидаються швидко, меню зручне.
- Достоинства:
- Зручний, швидкий, компактний.
- Недостатки:
- Хотілось би дешевше.
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука, легко підключилась, все працює
- Достоинства:
- Ціна якість функціонал
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил сыну, так как старый смарт уже купил. Подключил, полет нормальный,не тупит, все работает. Прикольно что можно пульт синхронизировать с телевизором(не нужно два пульта)
- Достоинства:
- Компактная, стабильная плюс пульт с голосовым поиском
- Недостатки:
- Нет разъема для подключения по кабелю, хотя через вай фай работает отлично.
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кто нашел как убрать авторегулировку звука?
- Достоинства:
- обычная пиставка
- Недостатки:
- дороговато
- Олександра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я в захваті, купувала мамі на подарунок, спочатку купила х96 але недобросовісний продавець попався і прийшов брак, там пульт спочатку через раз натискав я і приставка не завжди реагувала, а тут, швидко легко, тільки натиснув вже листає. Швидке налаштування, дуже сподобалось, що можна керувати тільки цим пультом і для включення телевізора і звук, про пульт від старого телевізора можна забути. Голосове управління працює добре, для людей з віком це взагалі дуже крута функція, бо важко запамʼятати послідовність дій як вмикати . Дякую Розетці за такий гарний товар!!!
- Достоинства:
- Голосове управління, синхронізація з телевізором
- Недостатки:
- Немає взагалі, може тільки ціна
- Представник бренду
Олександра, дякуємо за довіру! Приємного користування!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює чудово, сторонні додатки встановлюються без проблем. Раджу до придбання.
- Достоинства:
- Працює без нарікань
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уже 4 коробочка в нашей семье. Очень хорошая штука для тех у кого есть старенький телевизор)
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко підключити, добре працює
- Достоинства:
- Добре працює
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре працює)
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підключився легко. Працює без питань.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Що казати, гарна приставка. Усе працює, все тягне
- ВсеволодОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я совершил ошибку при заказе, отменил, это было в прошлом месяце, деньги вернут или как с тем случаем когда заказчик сам отменил и не возвращает деньги уже почти год?
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная приставка. Огромный плюс голосовое управление. Для пожилых людей альтернатива набора клавиатуры
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую. Це вже друга "коробочка"в нашій квартирі. Всі задоволені.
- Достоинства:
- Швидкість налаштування
- Недостатки:
- Не знайшли
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працюэ нормально!
- Ярослав И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили быстро, приставка красивая, лёгкая,быстрая,работает лучше чем мой Самсунг смарт, доволен как слон
- Достоинства:
- Простота в использовании, скорость,4к
- Недостатки:
- Не нашел
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна приставке, дуже сподобалась
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В користуванні 3 місяці, поки все влаштовує
- святослав в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не глючить працює нормально
- константин м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Пока все супер
- Стас Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар чудовий. Має зручний пульт і багато функцій потрібних функцій.
- Достоинства:
- Компактний. Відповідає ціна/якість
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Честно кажучи розраховував на краще. Меня і управління пультом що в комплекті, так собі. Вибрати додатки не зрозуміло як. Того самого Гугл хрома немає, і не відомо де його брати, куча всього платного
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не зрозуміле меню, додатки не зрозуміло де брати, немає Гугл браузера.
- Олександр П***
Це Гугл тв, додатки встановлюй які хочеш сам, це набагато ліпше ніж Андроїд тв та ще не сертифікований
- Сергій Л***
Придожения можно загружать с гугл плея на телефоне. Нужно подключить обаиустройства к одной учётной записи. В опциях гугл плея переключить устройство назначения на медиаплеер и после этого выбрать додатки.
- Сергій Л***
Что касаетс Хрома, то он под приставку ещё не адаптирован, потому его нет и в магазине для этой коробки. Например, если открыть Play Market на телефоне, выбрав на обоихучтройствах одну и ту же учётную запись, то, прт выборе Google Chrome в списке достцпных устройств будет только телефон. Возможно, что-то поменяется с 14-й версией Гугл ТВ, если будет обновление.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все как в описании, хороший товар
- руслан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смарт бокс супер.