- Костянтин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже добрый телефон, усе працюе, усiм задоволенi
- Достоинства:
- Дуже добре
- Недостатки:
- Немае
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон глючит постоянного
- Недостатки:
- Глучит, тормозит
Віталій, доброго дня. Недостатньо інформації від Вас, для того щоби надати консультацію. Телефон може працювати з затримкою, "тормозити" по причині механічного ушкодження, перевантаження додатками і т.д. Прохання уточнити характер проблеми більш детально. Дякуємо.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Все влаштовує, не перший телефон цього виробника.
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон хороший, все необходимое есть, работает быстро, как для пользователя первый день полет нормальный, на первый взгляд камера хорошая. Быстрая доставка
- Достоинства:
- Камера, нфс, память, шустрый, большой, хороший экран, большой.
- Недостатки:
- Не нашла
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон ок
Телефон радує
Хороший телефон. У всієї родини Ксіомі, всі задоволені. Цей гарний, швидкий, пам'яті багато, камера хороша. Рекомендую
- Достоинства:
- Все влаштовує
- Недостатки:
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ice Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Хочу вибачитись перед Розеткою. Зробила замовлення , але через непорозуміння смартфон відправили назад в магазин. Замовлятиму знову. Дякую за розуміння.
- Достоинства:
- Гарне обслуговування.
- Недостатки:
- -----
- оксана п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Мне муж подарил на ДР я довольна,простота в использовании, пришёл сразу на следующий день.
- Достоинства:
- Всё хорошо
- ЮрійПродавец: Rozetka. Цвет: Gray. Встроенная память: 128 ГБ
Користувався рік, гіршого телефону у мене ще не було. Пів року все було нормально, крім випадку коли влітку він мене дуже підвів- було дуже жарко і він не грузився, пише що "телефон перегрелся", ні включити навігатор, ні подзвонити... Через пів року вийшло оновлення і почалися великі проблеми:
1. не видно хто тобі пише у вайбер, поки в нього не зайдеш.
2. Часто не видно хто тобі дзвоне, звук грає а на екрані нічого...буває через секунд 10 відображає, буває що ти так і не узнаєш хто дзвонив.
3. Батарея жахлива
4. Коли робиш фото прямо з камери вайбера- воно виходило дуже темне.
5. Відеокамера в Редмі Нот 4 була краща, там було 60 FPS.
Скинув систему до заводських ( оновлення відкотити неможливо), нічого не помінялось. Можливо колись вийде нормальне оновлення і все зміниться, а поки що лежить. З плюсів це гарне зображення. На телефоні ні царапинки а продати неможливо, бо кому воно таке треба?- Достоинства:
- Зображення
- Недостатки:
- Глюки
- Максим К***Продавец: Rozetka. Цвет: Ice Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Если не понимаете какой лучше Note 12 4G или 5G. Note 12 5G лучше, оснащается 4Gen1 который равен примерно 695 или 810 Dimensity.
- Виктор С***
Вопросов стало ещё больше