- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Навушники класні. Перші прийшли з багом- без проблем і оперативно замінили на нові. Довго тримають заряд як кейс так і навушники. Кейс безшумний- окреме задоволення
Стильні, радують око)
Єдине, що не підключаються під додаток в Україні. Пробувала через впн та через внесення регіону - Китай, не працює. Якщо хтось знає лайфхаки з цього приводу- з радістю прийму до уваги)- Достоинства:
- Стильні, довго тримають заряд, тихий кейс і звуку конекту/дисконекту
- Недостатки:
- Не підключаються до додатку
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Blue
Хз я скажу только что он не пробивается по сирийнику через официальный сайт Xiaomi и связь с наушниками недалеко достаёт. А так наушники норм.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Через комнату нормально не работает звук.
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White
Замовила в даного продавця цю модель навушників. Продавець завідома займається обманом покупців, оскільки продає не офіційну глобальну версію навушників, а або якусь підробку або ж навушники призначені суто для китайського ринку, без жодного попередження було "впарено" невідомо чийого виробництва навушники як оригінальні. Перше (фото пакування надісланих навушників та для прикладу оригіналу) на пакуванню вся інформація зазначена лише на китайській мові, інструкція теж, все повністю китайські ієрогліфи, жодного слова будь-якою іншою мовою, відсутній значок бренду, а далі ГОЛОВНЕ: до офіційного додатку для основних налаштувань навушники не підключаються, оскільки весь час з'являється попередження, що це не офіційна версія (фото додаю), оновлення для навушників теж заборонені. Буду вивчати всю інформацію, куди можна залишити скаргу на продавця за продаж (неофіційного, підробного) товару. Також напишу на Розетку, таким недобросовісним продавцям не місце на маркетплейсі. Нікому не рекомендую робити замовлення в цьому магазині, товар не оригінальний, аферисти! Буду писати скарги!!!
- Достоинства:
- Гарне звучання
- Недостатки:
- Продавець продає не оригінальний товар
- Юрий
Так це і є навушники для регіону Китай, і щоб підключити до офіційного додатку, то просто потрібно в налаштуваннях обрати відповідний регіон Китай, і все буде працювати.
- Татьяна З***
Як я житиму в Китаї, тоді і буду підключати регіон Китай. Продавець не попередив, що це не глобальна версія, жодного, жодного слова на сторінці продавця не зазначено, що товар суто для китайського ринку, мене ніхто не запитував чи згодна я на такий товар, при підключенні в додатку через Китай функції обмежені, оновлення взагалі краще не робити. Такі навушники я не замовляла!!!!
- Илья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
Навушники оригінальні, звук подобається, гучності вистачає. Співрозмовника чути добре, мене також. Сидять в моїх вухах взагалі відмінно, я іх не відчуваю.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Замість паперу китайці могли і кабель покласти в коробку.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: СімкА. Цвет: Black
Відправили швидко , навушники пробиваються по коду, показує що оригінал. В додатку теж працюють , підключились без проблем до Українського регіону . Звук як звук,нічого видатного ,просто навушники. Але сам кейс виглядає якось у***о (В плані відкриття )
- Достоинства:
- Ціна , вага і розміри кейсу , дуже сподобався додаток
- Недостатки:
- Матеріал самого навушника ,чимось колить у вухо. Та і в принципі в мене лопасті не стандартні ,але навушники у вусі майже не відчуваються ,але сидять не звично.. Буду тестити
- Евгений К***
А ще хотів би похвалити того хто їх пакував , ця людина точно була кладменом в минулому . Я спочатку думав що коробку переїхала машина яку викинули з літака . Була дуже пом'ята . Але коли почав відкривати , аж зауважив роботу пакувальника ,стільки слоїв скотчу ,стрічки і плівки з пупирками я же в житті не бачив . Таке відчуття що цю коробку взагалі не мали відкрити , але в мене вийшло . Сама коробка з навушників не мала ніяких пошкодження, явно робота майстра . Дякую
- Продавец СімкА
Євген, користуйтесь з задоволенням Дякуємо Вам за покупку.
- Сергей м***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Навушники для своєї ціни добрі. Обслуговування швидке.
Дякуємо)
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: White
За свою ціну навушники просто чудові. Дуже добре передають звучання. Зручно користуватися як гарнітурою, бо шумозаглушення дозволяє співрозмовнику чути тебе добре. Були незвичні ситуації, коли в шумному місці ти не чуєш співрозмовника, бо це вкладиші і звукоізоляції немає, а мене чують добре, без зайвих шумів.
- Достоинства:
- Чудова передача голосу, інформування про стан заряду кейса і навушників, маленький кейс.
- Недостатки:
- Недостатня максимальна гучність, можуть випадати з вух, я і всі вкладиші.
- Анжелика Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Pink
Дякую вам велике за вашу працю! Класні навушники, працюють чудово
- Продавец Spirite
Дякуємо вам за замовчуванням) звертайтесь
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White
Дівчатам не підходять не тримаються в вухах. Ні дружині ні дочці не підійшли. А мені підійшли хоч купляв дівчатам
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Light Blue
хороші наушники 1 наушник тримає заряд десь до 9годин,якісний та гучний звук,шумоподавлення,зручне керування за допомогою програми, продавця та товар рекомендую.
- Достоинства:
- хороший звук, Шумоподавлення, довго тримають заряд
- Недостатки:
- не знайшов
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
співвідношення ціна/якість на висоті. Дуже зручні у вусі (як на мене). Обслуговування, доставка - швидко і якісно. Кому потрібна бюджетна гарнітура на кожен день - однозначно рекомендую. Але якщо ви меломан - то вам не сюди....
- Достоинства:
- співвідношення ціна/якість. Дуже зручні у вусі (як на мене)
- Недостатки:
- треба було відразу 2шт купувати, щоб зекономити на доставці...
- Ростислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Все як і очікував.
Дякуємо)
- Леонід Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
Навушники просто бомбезні, саме що шукав.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- артем з***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
Гарна річ , підключив без проблеми. Користуюсь 3 дні , ще не заряджав !
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
Наушники имба за 6 соток, звук хороший и наконец то громкие нашёл, нужны будут ещё наушники к вам в первую очередь загляну
- Достоинства:
- Качество звука, Громкость звука, Зарядка
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
Отличный товар
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: White
Хороший глубокий звук, при подключении предлагает установку приложения, все настройки, в ухе отлично держится.
- Достоинства:
- Топ за свои деньги
- Валентин З***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Перевершили сподівання, дуже гарний девайс, перевірив в усіх режимах, дзвінки з телефону, з месенджерів, музика ну скажем на 4, але достойно, в іграх шикарно, ютюбчік норм.
Касаемо, доставки і продавця, також дуже швидко доставили.
через день, заказав своїй дружині тільки вже з прозрачной кришеской. Я задоволений, Xiaomi як завжди тримає планку!- Достоинства:
- Ергономіка, компактнісь, автономність, ірфонмативність застосунку, якість матеріалу, приемно взяти в руку,і саме головне якість звучання.Хіаомі як зазвичай тримае планку
- Недостатки:
- Абсолютний нуль
- Олеся Р***Отзыв от покупателя. Продавец: СімкА. Цвет: Pink
Навушники якісні,все добре
Дякуємо Вам за покупку.
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: СімкА. Цвет: Pink
гарний дизайн колір і чистий звук а саме головне не дорого
Михайло, дякуємо Вам за покупку
- Олександра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: СімкА. Цвет: Black
Все супер!
- Достоинства:
- Якість звуку
- Продавец СімкА
Олександра, дякуємо Вам за покупку.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: СімкА. Цвет: White
Гарні навушники. Якість за такі гроші норм. Звучать теж норм. Продавець ТОП зв'язалися, швидко відправили враховували всі мої потреби, дуже вдячний.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ще не знайшов.
- Продавец СімкА
Ярослав, дякуємо Вам за покупку
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: White
Працюють задовільно.недоліків не виявив.
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: White
Чудові навушники, підключила без сторонньої допомоги, так як відразу вискакує вікно і кнопка підключити, повний заряд,гарний звук, додаток, якщо потрібні додаткові опції, інструкція навіть українською є, замовила такі ж як і мала, була ними задоволена, надіюсь не підведуть
- Достоинства:
- Гарний звук, дизайн, тримаються у вусі
- Недостатки:
- Не виявила
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: White
Дуже сподобалися! В ухо лягли, як рідні, функціонал на рівні!
- Достоинства:
- Форма навушника
- Недостатки:
- Не має
- Саша Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Blue
Норм за свої гроші!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Pink
Гарні навушники, дружина дуже задоволена!
Є гарна програма від Xiaomi , можно посилювати гучність чи бас- Достоинства:
- Стильні, програма для керування, непогано звучать.
- Равшан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
- Анатолий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
Чудові
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Light Blue
Купила для перегляду відео, іноді трохи музики. Тож не мала особливих запитів до звучання. Працюють добре, конектяться швидко. Кейс здається трохи хлипким, але поки все норм.
- Достоинства:
- Зручні
- Павло Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Light Blue
Дужа гарно працюють,не маю зауважень.
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
Все ОК
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Pink
Дуже задоволена якістю звуку, та зовнішнішнім виглядом.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: White
Навушники супер, доставка швидка
- Достоинства:
- Ввічливий продавець, навушники гарної якості
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь)
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: White
Продавець сказав, що потрібно зарядити. Дійсно все запрацювало. Чудовий звук
- Куликовець В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
Дякую.
- Достоинства:
- Звук, чудовий. Заловолений...
- Недостатки:
- Незмітна кнопка збоку для зєднання... не міг підключити до ноутбуку, але все вдалося!!!