Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Xiaomi Redmi 15C 4/128GB Mint Green (MZB0LCFEU)

Оценка пользователей 4.09/5
  • Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ

Дякую за швидку доставку. Чудовий телефон, брали на подарунок.

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Ольга Б***

Телефон отличный ребенок оценил и очень доволен

• Володя
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Moonlight Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Почитал отзывы и купил назло . Программы не виснут . В играх летает . Батарея держит .Цена бюджетная. Приехал после отправки через восемь дней .

• Вікторія Т***

Телефон работает, как положено
    Но есть нюанс, подвисает устройство. Реакция не сенсор спустя несколько миллисекунд, нижние кнопки назад домой и недавние работают не с первой попытки
    Много ненужных приложений и реклам в них

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Mint Green. Встроенная память: 128 ГБ

Замовлений телефон виявився не працюючий,у ньому не робоча була батарея та плата.
    Батарею та плату замінили, за власні кошти,щоб не було сумнівів фото "заводської" батареї прикріпила.
    Купляти у цьому магазині категорично не можна

Достоинства:
    Недостатки:
    Одні недоліки,через продавця

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Євген М***

Ви його отримали сьогодні бо я тоже хотів такий заказати а тепер не знаю брати чи ні.

• Олександр

Ремонтировать новый телефон за свои деньги))

• Наталья Г***

Телефон працює тільки з під'єднаною зарядкою,без неї навіть не вмикається

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Юлія Н***

За товар пока сказать ничего Не могу потому что только распаковала , но по поводу курьерской доставки немножко неприятно вышло цена стоит одна и курьер просит вынести денег без сдачи , а по итогу мне гривны не хватило и мне пришлось возвращаться домой из за 1 гривны, потому что доставке была указана у курьера на гривну больше
    А я на секундочку живу на шестом этаже и лифт у меня не работал

Достоинства:
    Пока затрудняюсь
    Недостатки:
    Доставка по цене
  • Наталія П***

Все ок. Покупкою задоволена.

• Тамара З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Moonlight Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Дуже глючить тел. Ніколи б не взяла, аби знала, що так буде . І ще динамік дуже тихо працює, коли нажимаєш на гучномовний зв'язок

• Олександр

Достаточно на проц посмотреть и всё видно))

• Іванна Д***

Загалом телефон працює добре. Батарея тримає довго заряд, не виснуть програми, але телефон не бачить сімкарти.

Достоинства:
    Бюджетний
    Недостатки:
    Не бачить сімки
  • Наталія Н***

Супер телефон в комплекті все необхідне навіть чехол поклали

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Ирина Б***

Гарний телефон,все добре працює.

Достоинства:
    Гарний
  • Дмитро Н***

Рекомендую!

• Дмитро Н***

Рекомендую!

• Арсен К***

З телефоном все ок, але я щось не побачив гарантійного талону. Не зовсім зрозумів, куди він випарувався по дорозі з Польщі. Можливо, я в чомусь не правий, то поправте мене будь-ласка...

За необхідності, гарантійний талон можливо сформувати в особистому кабінеті.
      Для цього, будь ласка:
      - авторизуйтеся на нашому сайті чи в додатку;
      - перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в додатку;
      - виберіть необхідне замовлення, натисніть напис «Гарантійний талон»;
      - виберіть товар та натисніть "Завантажити";
      - дочекайтеся завантаження файлу.
      Деталі за посиланням .

• Сергей

Всем доволен, всё хорошо,доставка курьером удобно, телефон соответствует цена и качество.

Достоинства:
    Цена , внешний вид телефона,с задачами справляется.
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Ирина Б***

Хороший и качественный телефон,дочь довольна.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нет блока питания, нужно покупать отдельно.
  • Сергей

Дешевле чем везде

• Стасюк О***

Замовив телефон. Але не звичній точці видачі його забрати не можна, бо товар страшно цінний і доставка тільки кур'єром. Запропонований час доставки кур'єром мені не підійшов, тому він залишив телефон на звичній точці видачі. За ці всі танці з бубном здерли додаткових 250 грн. Дякую, дуже дякую

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Олександр С***

Все добре

• Сергій

Телефон непоганий - ціна = якість).

Достоинства:
    Ціна. Якість. Легкість у користуванні, так як купувався для старшої людини.
    Недостатки:
    Доставка два тижні,комплектувався на складі тиждень і тиждень їхав. Приїхав без блоку живлення. В документах нічого не вказано за гарантію, хоча на сайті пише 2 роки.
  • Шута Н***

телефон сподобався. працює справно. трохи швидко сідає батарея. але заряджається теж швидко за годину повна зарядка
    довго везла пошта міст, але не критично

Достоинства:
    товар не пашганй за свої кошти
    • Вася Т***

Ну слухайте у мене зараз infinix hot 40 і він від рідної зарядки заряджається за хвилин 30 ну я хочу собі цей телефон

• Андрій Л***

Чудовий телефон за свою ціну.

Достоинства:
    Брав в подарунок, телефоном задоволені.
    Недостатки:
    Немає в комплекті блока зарядки
  • Александр К***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Midnight Black. Встроенная память: 128 ГБ

Сам выходит с приложения тупит думает долго

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Тупит и выходит с приложения деньги на ветер
  • Олександр В***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Moonlight Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Все добре,доставили в короткі терміни.

• Іван К***

Це не телефон це сміття

Недостатки:
    Є глючить в іграх
  • Ірина
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Moonlight Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Доброго вечора. А перепрошивка на нашу мову українську є в цьому телефоні?

Достоинства:
    Велика батарея і гарна камера.
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Телефон європейської версії з підтримкою української мови.