Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Зеркало для макияжа Xiaomi Jordan Judy Large LED Counter Top Dressing Mirror (NV534)

• Віктор С***

Опис не повний
    Відсутній блок живлення
    Відсутній посібник користувача Українською мовою
    У розділі питання надана відповідь про наявність вбудованого аккумулятора = що не відповідає дійсності

• Виктор С***

Розетка так нічого і не вирішила, відповідь:
      З 2025 року в комплекті має бути кабель - якого в реалії теж немає

• Ольга Ч***

Дзеркало не погане, але опис не співпадає. Регулювання нахилу дзеркала відсутній, не збільшує, як написано в опису 2Х, розмір на сантиметр менший(це зовсім для мене не критично), не має в комплекті перехідника на нашу розетку, а це критично. Дякую за швидку доставку.

Недостатки:
    Відсутність акумулятора, працює тільки від сіті.
  • Ольга

Дзеркало на перший погляд чудове. Але включити не можливо, вилка не для нашої країни. Можливо підкажете перехідник. Дякую .

Достоинства:
    Красиве, розмір
    Недостатки:
    Вилка

Доброго дня, Ольга, перехідник входить до комплекту, Якщо у Вас не повна коплектація, для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Анна
    Продавец: Rozetka

Підсвідка працює тільки від мережі. В комплекті мав би бути кабель tip-C, але в мене його не виявилось. Та й працює та підсвітка на 1ват, а заявлено 20! Тобто та підсвітка тільки для краси, роботи своєї вона не робить.

Доброго дня, Ганна, дзеркало має 3 режими яскравості, нажміть ще кілька разів и Ви отримаєте максимальну яскравість.

• Аліна Н***
    Продавец: Rozetka

Подарували таке дзеркало на День народження.
    Найбільше сподобався розмір та суперова підсвітка яка може регулюватися за яскравістю. Працює від мережі 220в
    В Інтер'ер дуже гарно вписалося.

Достоинства:
    Підсвітка з регулятором яскравості, розмір, якість корпусу, бренд
    Недостатки:

Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням