Отзывы покупателей о Медиаплеер Xiaomi Smart TV Box S (3rd Gen) 2/32 GB (PFJ4191EU)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Медіаплеєр ще не отримала, хоча замовила ще 7 червня, відправка мала бути 15 червня, так от її вже 3 рази переносили , зараз пишуть що відправлять 26 червня хоча я в це вже мало вірю. Люди якщо маєте змогу, то замовте десь інакше , бо будуть так вас як і мене годувати лиш словами як їм шкода і що ще трішки і відправлять
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуже задоволена цим девайсом! Все легко і швидко працює, легко налаштовується. Компактний і не займає багато місця.
Посилка йшла рівно 10 днів. - Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Користуюсь майже рік, нарікань немає.
- Достоинства:
- Якість, своєчасне оновлення
- Недостатки:
- Незнайшов
- Марта К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
покупкою задоволена. хороший варіант зекономити гроші та залишити старий ТВ. замовлення йшло трохи пізніше, ніж зазвичай (через міжнародну доставку)
- Ярослав
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи можна переглядати через бокс фільми у браузері, не зависає?
Можливо перевіряли
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Працює. Все добре.
- Достоинства:
- Швидкість
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Заказал, написано будет отправлено 2 февраля, сейчас 3 февраля и все ещё комплектуется. В отзывах люди много жалуются на доставку, в чем проблема?
- Недостатки:
- Проблемы с доставкой
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Працює добре
- Достоинства:
- Всі канали показують відмінно
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Проверял процессор проверял разрешение есть 4 к удаляю Ютуб потом опять получилось скачать это точно оригинал я взял очень доволен прям очень нравиться приставка работает обалденно на телике в высоком разрешении смотрю фильмы сериалы.
- Достоинства:
- Оригинал
- Сергей
то треба не ютуб видаляти, а нетфлікс, та через AIDA64 перевіряти))
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Наразі задоволений. Усі налаштавання - цікаві додатки, звук, зображнння, керування пультом Xiaomi здійснив. Приставка була потрібна для переходу телевізора LG з отеративкою WebOS на Android.
- Достоинства:
- Доступне підключення й налаштування й зручна доставка з Польщі кур'єром до під'їзду.
- Недостатки:
- Наразі не виявив.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Нарешті офіціальна оригінальна приставка. До цього брав в двох інших магазинах, не буду називати та позорити, хай знімають з продажу, то були підробки. Як відрізнити є багато відео в мережі. Нового в цій версії приставки - нове ядро 2.5 герц, підтримка сучасного вайфай, налаштування ще швидше. Працює на Андроїд 14. Із мінусів це неадаптований голосовий гугл помічник який погано сприймає українську мову. Суттєву різницю між 3 та 2 генерацією не знайшов. Сторонні Апк файли можна встановити тільки через гугл драйв
- Достоинства:
- Нарешті офіціал
- Недостатки:
- Не працює повноцінно гугл асистент на українській мові
- Лідія Б***
Встановлювати програми можно через LocalSend є в маректі. Передавати файли з смартфона на та.
- Ярослав
- Сергій В***
Лідія,
Встановлюєте apk файли через менеджер файлів з флешки або наперед закачені з гугл диска. HD Rezka, Filmix і т.д
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Порада від Експерт Rozetka : «Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.» через 10 днів після оприлюднення першого коментаря , дуже «дієва» і «вчасна» . Після розуміння того ,де мій товар ЗРАЗУ зателефонував у службу підтримки Meest ,і написав у Розетку .Вказав (з дозволу пані ,яка отримала посилку) – її телефон. За 5 робочих днів цій пані навіть не зателефонували
- Достоинства:
- Немає ,товар не отримано
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуже зручно та практично
- Достоинства:
- Працює без проблем та глюків
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Маю продовжити свою історію . Я оплатив за дівайс на рахунок РОЗЕТКИ, 19.12 .2025 . Чомусь Розетка оплатила Meest пересилку лише 23.12 . До 30.12 вона лежала у Польщі без руху. 31.12 перетнула кордон України ,і була у пункті сортування м. Києва 2.01 . Ні 2.01,ні 3.01 НЕ була видана кур’єру . Я кілька разів телефонував Meest, вів діалог зі службою підтримки Розетки. Нарешті 2026-01-05 10:47:17 УКРАЇНА відправлення було видане кур’єру. У магазин РОЗЕТКА не доставлено ! ПРОТЕ !!! 5.01 в 21.30. мені зателефонувала пані ,і сказала ,що моя посилка у неї !!! Вона її забрала у поштоматі. Хто яким чином ,і що переплутав я не знаю .Ми живемо з пані взагалі у різних містах . Мене не цікавить робота Meest .Я у Розетці купую ,фактично, у моменту створення структури. Абсолютно не чекав такого
- Достоинства:
- Не отримав ,не знаю
- Руслана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Класна штука. Телевізор 2008 року випуску, став смартом. З цим медіаплеєром багато різних додатків, якість зображення та звук покращилися!
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Я замовив і оплатив товар 19 грудня 2025 р. Пишу цей відгук 29.12.2025 о 19.11 .До сих пір - товар у Польщі (так показує трекір) .Вимагаю компенсацію за моральну шкоду. Не раджу нікому купувати товар у такого продавця
- Достоинства:
- Немає ,товар не отримано
- Олександр І***
Маю продовжати . Нарешті 2 січня о 9.11 посилка прибула у сортувальний центр Meest , але ні 2.01, ні 3.01 вона не була видана курєру для доставки у магазин "Розетки" .А 4.01 - неділя , курєри Meest - не працюють. Кожний споживачь має сам вирішити ,чи використовувати такий сервіс
- Костянтин З***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Отличная приставка, всё летает. Много всяких настроек, очень радует голосовой поиск. Картинка на телеке отличная.
- Достоинства:
- Маленькая, много настроек.
- Недостатки:
- Пришёл нерабочий hdmi кабель. Взял с другой приставки.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Добре праює, швидко та якісно
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Как бы работает, но второй раз бы не брал!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Можно пользоваться
- Александр З***
Вітаю, а що саме не влаштовує?
- Слєпцов М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Гарний пристрій ,6 вай працює ,Гугл Тв великий плюс ,дуже гарно користуватися , у меня у кімнаті тв з андроід то ,то на цьому медіаплеєрі мені краще знаходити фільми і тому подібне ,на самсунгі 2015 року тв
- Достоинства:
- Швидкість роботи ,підтримка 6 вай фай версії
- Юра М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Чудовий пристрій! Порівняно з першою генерацією, монстр:)
- Достоинства:
- Нове життя старому телевізору.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Александр П***
А в чому у монстра принципова відмінність з першою генерацію? Чи є сенс змінити?
- Андрей Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Гарна приставка, працює добре, швидко, легко налаштовується, дуже багато налаштувань кольору та режимів.
Швидко увімкнув та оновив, телевізор 2010р зараз працює, як нові, питання лише у самому відтворенню картинки пристрою.- Достоинства:
- Швидкість роботи, голосове управління, пульт блютуз, вартість
- Недостатки:
- Не побачив
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Зі старого телевізора зробив смарнт тв крута штука, якість теж нормальна
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
классный тв бокс, покупал для старенького Full HD телевизора, чтоб не покупить новый телик)) В целом очень доволен. Работает шустро, в сто раз лучше чем старый смарт в телевизоре. Конечно телик не сможет показать весь тот огромный потенциал тв бокса, но даже для современного 4к телика (нижнего и среднего сегмента) он будет просто отличным дополнением. В ютубе есть тесты обзоры) для большинства обычных пользователей его хватит с головой
- Достоинства:
- компактный, шустро работает
- Недостатки:
- Пока не нашел
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
До цього не було приставки Ксяомі, для файлів, які не читалися самим телевізором (Панасонік, не дивлячись на OLED, у нього немає Гугл-ТВ і вбудований плеєр не читає avi), користувався Дюною, доки остання не полетіла через часті перебої з електрикою, і тому (можливо) такі мінуси були й раніше в старіших моделях. Отже, 1: пультом вимикаю приставку - вимикається телевізор, хоча я НЕ налаштовував у меню «управління телевізором»! Вмикаються також, звичайно ж, обидва разом. Тобто тепер увімкнути ТВ і одночасно вимкнути приставку неможливо! Навіть при відключеному кабелі HDMI. Якщо мені потрібна робота ТВ без приставки, вона все одно маслає на повну. 2: «Кнопки застосунків» на пульті не вимикаються, навіть якщо ви видалите / вимкнете самі ці застосунки, під час першого налаштування приставки вже кілька разів випадково натиснув ці кнопки, що буде потім у разі постійного використання - питання риторичне? 3: Вбудований медіаплеєр не вміє зчитувати назву звукових доріжок у відеофайлах, але я так розумію, що це не плеєр Ксяомі, а «рідний від Гугл-ТВ», поставив VLC і все). Все інше - виправдані очікування, компактна, швидка. Кабель HDMI в комплекті, до речі, невідомо, якої версії, не перевіряв на підтримку HDR10, у мене свій підключений 2.1. Розетці спасибі, по ходу перші в Україну завозять 3-е покоління )
- Достоинства:
- Швидко працюэ
- Недостатки:
- Дуже неприємний минус: одночасне вмикання/вимикання телевізора і приставки, навіть якщо тобі це не треба; + долбані кнопки застосунків на пульті ))
- Андрей Ю***
В настройках це можна вимкнути
- Михаил
Та викинь ти ті телевізори, ці приставки ідеально працюють з будь-яким добротним монітором! А монітори в усі часи по якості зображення перевершували телевізори!
- Андрей О***
Михаил: так навищо вам ці монітори та ці приставки? Смартфоном краще вже користуватися - ї екран ї медіаплеєр, усе в одном ))) Особливо всією сім'єю кіно подивитись, або дитині мультфільм, нехай із дитинства зір псує.
- It r***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
- Достоинства:
- Цена, оптимизация, минималистичность
- Недостатки:
- мало озу )
- Андрей О***
Ксяоми анонсувала на прикінці травня вже 4-у генерацію, там 4/64 має бути
- Гість
@Андрей Одесса - а можна посилання на цю новину? Схоже, що ваше твердження не відповідає дійсності.
- Андрій П***Продавец: RozetkaEU
Спочатку дуже засмутився, бо нічого з потрібного мені не виходило встановити, навіть apk файлами...але я не з того почав, потрібно було спочатку оновити приставку. Після оновлення все появилось і запрацювало, як потрібно. Цілком задоволений!, можу рекомендувати.