Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Наушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Black (BHR5244GL)

Оценка пользователей 4.08/5
  • Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вже четвертий рік експлуатую, чудово працюють!

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Дякую! Вони працювали рівно до закінчення гарантії!

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Брав на подарунок дружині. Задоволена) Вже рік працюють справно.

Достоинства:
    Шумогасіння
  • Максим Д***

Спустя 10 месяцев сломался левый наушник

Достоинства:
    Неплохой звук за свои деньги
    Недостатки:
    Сломался наушник

Доброго дня Максим. Просимо віддати товар на експертизу до сервісного центру Гратіс, який проводить сервісне обслуговування бренду Xiaomi в Україні. Якщо експертиза визнає технічний недолік, Вам видадуть акт, по якому можна провести повернення до продавця. Дякуємо.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Дуже погана батарея, тримали пів години, зараз взагалі не тримають заряд.

Достоинства:
    Нормальний звук
    Недостатки:
    Жахлива батарея
  • Олександр Ш***

Файні навушники

Достоинства:
    Шумоподавлення топ
    • Виктория Б***

А шо в них файного, я дуже розчарована.

• Матвій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

До цих наушників користувався ще двома іншими моделями від фірми Haylou , але ці наушники це щось з чимось . На сам перед є шумоподав який цілком справляється зі своєю роботою і прозорість. Також є приємна анімація коли відкриваєш кейс , підключення відбувається миттєво , комплект тут щедрий , зовнішній вигляд наушників дуже цікавий і ні на що не схожий, ідеальний подарунок для людей які жити не можуть без музики в вухах ( таких як я ) . Через форму наушників вони в мене ні разу не вилітали

Достоинства:
    Ціна , зовнішній вигляд , функції
    Недостатки:
    Коли йдеш по вулиці вітер сильно завиває коли включений шумоподав це деколи заважає слухати музику . Також я замінив що в любий момент наушники перестають грати на секунду , а потім знову грають .
    • Виктория Б***

Може мені браковані дісталися, на сервіс віддавала, сказали усе з ними добре, але це горе а не навушники, одні розчарування

• Станіслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Хороші навушники ,гарні на вигляд ,дружині сподобались.

• Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Наушники отличные, но самый большой минус — не могу их добавить почему-то в приложение Xiaomi Earbuds на платформе IOS, зажимаю кнопку на наушниках, как и показывалось в инструкции, но приложение их все равно не видит. Может кто-то сталкивался с такой проблемой? Подскажите. А так в целом наушники хорошие, я довольна.

Достоинства:
    Хороший звук, хорошо сидят в ушах.
    Недостатки:
    Хотелось бы конечно, чтоб были чуть погромче, не могу добавить наушники в приложение Xiaomi Earbuds, приложение их попросту не видит.
  • Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отличные для цены до 50$.
    Не советую брать без скидки за 100$.

Достоинства:
    Эргономика
    Дизайн
    Звук
    Недостатки:
    Акум в боксе потерял половину ёмкости через год.
    • Дмитрий

Наушники громко играют?

• Руслан Б***

Дмитрий, не нашел как тегнуть ваш ответ.
      Играю довольно громко, шумоподавление работает хорошо. Шумодав сравнить не с чем, но окружение еле слышно.

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив 2 місяця тому, лівий навушник став тихіше, правий швидше розряжджається, оба навушника стали погано магнітитися до кейсу.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники просто супер (порівняно з моїми старими навушниками за 600 грн) класний звук, дуже зручно сидить у вусі, і саме основне це (за допомогою налаштувань) PUBG граєш без запізнень звук ( в мене версія блютуз 5.1)

Достоинства:
    1) зручно сидить у вусі , не випадає , нічого не муляє. 2) автономність 3) чистий стерео звук 4 ) чудові баси 5) при моїй версії блютуз 5.1 в навушниках гучний звук 6) підключається швидко 7) PUBG
    Недостатки:
    один недолік це на вулиці коли вітер завиває у мікрофон і утворюється неприємний звук
    • Арсений У***

Причем тут Пабг в достоинствах?

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сьогодні забрав нові навушники, тому що після 3 років використання інших беспроводних Xiaomi вони зламалися. І залишився максимально незадоволений! По перше як я зрозумів це не оф постачання бренду в магазині. Тому що інструкціі по використанню на Українській мові тупо не має. І виходить що дізнатися як використовувати іх фунції не має змоги! Далі коли почав слухати музику, звук повнісю плаский, не має басу, і що саме гірше риплять динаміки. Це підтвердив навіть продавець у пункті видачі Розетка! Я дуже розчарованний Xiaomi і буду переходити на інший бренд! Оформив повернення грошей.

Достоинства:
    Недостатки:
    полу-мертві динаміки, плоский звук, риплять динаміки
  • Павел Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюся приблизно два тижні (на повну - з ранку та до ночі), в основному позитивні враження, якість звука мене влаштовує, заряду вистачає, порадувало що в телефоні вже був додаток який показує всю інформацію та дає можливість різноманітних налаштувань.
    Лише поки один нюанс, а саме використання у вітряну погоду - але думаю прилаштуюся.

Достоинства:
    Досить непоганий звук, є різноманітні налаштування, без проблем підключаються, зручний футляр, додаток для керування та перегляду інформації за замоувчуванням був в телефоні
    Недостатки:
    Мінус лише один - у вітряну погоду при деяких кутах потрапляння вітру з'являється свист
    • Михайло

Це через режим шумоподавлення.

• Олександр Р***

• Кирилл Ч***

Наушники

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

працюють наче норм, там буде видно

• Дмитро У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Товар відмінний, якість теж, легко підключити і зручно користуватись. В вусі сидять добре, комплектація теж норм.

• Ольшевський Ю***

хороший звук

• Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

від даних навушників я чекав кращого звуку, звичайні провідні навушники сяомі за 300 гривень мають кращий звук ніж ці, до всього іншого претензій нема

• Андрій П***

Гарні за свої гроші.

Достоинства:
    звук, шумодав, час роботи
    Недостатки:
    Буває хріплять, не розумію з чим зв'язано. Шумодав деколи глючить.
    • Михайло

Зазвичай хриплять через шумодав

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пользуюсь наушниками больше полугода и считаю их достойным вариантом. Использую их с Redmi note 10 pro, настройки через приложение от наушников, на телефоне только эквалайзер под рок. Если слушаю треки хорошего качества, то все прекрасно слышно. Громкости тоже хватает. Шумоподавление отличное.

Единственный минус, бывает датчик на контакт с ухом не срабатывает. Наушники в таком случае работают, но шумоподавление нет. Решается простым протиранием.

Достоинства:
    Хороший звук и качество звучания.
    Недостатки:
    Особо нет
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Перший мій досвід користування "окремими" bluetooth-навушниками, раніше були з'єднані проводом. Були побоювання, що випадатимуть з вушних раковин, але тримаються непогано. Гарно працює активна шумодавка, але лише зі смартфоном (теж Xiaomi), з ПК таких налаштувань не знайшов.

Достоинства:
    зручний розмір, якість звуку, якість шумодавки
    Недостатки:
    при роботі з ПК відсутня можливість активувати шумодавку
  • Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я не знаю з чим це пов'язано, може з віндовс 10 але навушники при роботі з ноутбуком постійно включаються і виключаються, погано працюють. Якщо збираєтеся використовувати їх на пк, то краще не брати. На телефоні добре працюють.

Достоинства:
    Хороший звук
    Недостатки:
    Дуже погано працюють з ноутбуком, постійно вмикаються і вимикаються
    • Михайло

Хтось вирішив цю проблему ?

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Через пів року експлуатації перестали відключатись від смартфону, працюють у закритому кейсі і тому розряджаються. Перестали адекватно підключатись і відключатись.

Достоинства:
    Якість мікрофона, та якість звуку
    Недостатки:
    Недостатній рівень гучності, пропрацювали пів року і все.
  • Віктор Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Після 3 тижнів користування залишився задоволений навушниками, хороший звук, добре тримає батарею, неочікувано непоганий шумодав, адекватно працюють(не роз'єднують, швидко підключаються), що найбільше подобається - дизайн, класно виглядають, рекомендую саме сірий колір. Як і зазвичай від xiaomi хороше співвідношення ціна-якість)

• Ярослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь тиждень. В плані продавця - без нарікань. Швидко прийшло, все добре, вчасно.
    Самі навушники - середняк. Якість і гучність звуку -на 3.5
    Ще жести працюють наче через раз.
    Зато при розмові чують мене добре.

Достоинства:
    Батарея, функції, мікрофон.
    Недостатки:
    Не найкраща якість звуку і гучність.
  • Дмитро М***

Користуюсь вже 6 місяців, дуже задоволений

Достоинства:
    Довго тримає заряд (хватає на тиждень), добрий звук для прослуховування музики, добре тримається у вусі.
  • Екатерина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Все працює, чути добре, брала як подарунок чоловікові, він задоволений

Достоинства:
    компактні
    Недостатки:
    спочатку незрозуміле керування
  • Игорь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Перестал рабоатть левый наушник, после ремонта прошло 1-2 месяца потух правый ((

Недостатки:
    не работают
    • Yuryito

гарантія 12 міс, вам замінили?
      хочу теж брати, цікаво

• Мілан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники дуже хороші на первий погляд. Сьогодні їх забрав з пошти тому більше не можу нічого сказати. Якщо щось станеться то відредагую відгук. Поки все влаштовує навушники топ за свої гроші!

Достоинства:
    Шумодав; Звук; Качество.
    Недостатки:
    Поки не помітив
  • Симон Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Загалом непогані навушники, зручна функція одразу під'єднання 2-х пристроїв (хоча є нюанси). Але це xiaomi, і є відповідні "фішки", буває глючать, приривається звук, відпадають. Розмір трохи завеликий.
    Через 4 місяці лівий навушник став погано працювати.

• Евгения

У меня через 5 месяцев засвистел правый наушник :(

• Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Самі навушники для своєї ціни досить непогані. Але, через місяць користування лівий навушник перестав подавати ознаки життя. Не заряджається і не ідентифікується кейсом. Зазвичай, цей брак зустрічається в дешевих навушниках, тут я цього не очікував. Чекаю відповіді тех.підтримки

Достоинства:
    Недостатки:
    Брак
    • Максим П***

Замість того щоб чекати, варто до них самому звертатися.

• Симон Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Для своїх грошей непогано, але все ж таки це xiaomi зі свої ми «фішками». Дуже рідко, але буває відвалюються, або глючить звук.

• Вова Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Вони чудові, за свої гроші це просто знахідка.

• Вова Ш***

Не знаю, кому що там не подобається, вони чудові. Юзаю кожен день, свою роботу виконують чудово.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

В основному наушники гарної якосьті
    В вусі сидять добре!
    Є великий Мінус Звуку нете щоб мало його просто нехватиє !!! В порівнянні з
    Baseus w04 Pro небо і земля по звуку просто на половину менше!
    Незнаю чи це просто мені такі попали чи вони такі тихі є але вони мені непідішли відправив назад!

Достоинства:
    Зручно сидять у вусі якісний матеріал
    Недостатки:
    Мало звуку грають дуже тихо телефон самсунг А 71/ айфон 10 про