Отзывы покупателей о Мобильный телефон Xiaomi Redmi Note 9 4/128GB Neon Blue (Global ROM + OTA)
- Виталий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Приехал абсолютно не тот аппарат, в отличии от заявлено, обман и лотерея полнейшая. Перед тем как покупать необходимо досконально разобраться со всей линейкой redmi, расчитывать на продаванов категорически нельзя, заказал в евромарте первый и последний раз, видать на таких и расчёт
- Достоинства:
- Стандартная звонилка с завышенной ценой, рекомендуемая цена 4к, только не у нашего жлобья
- Недостатки:
- Приехал левый аппарат
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Глушаков А***
У меня аналогичная ситуация. И плюс телефон сдох! Выключился и не включается. на зарядку не реагирует.
- Виталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
в коробці для цього телефона прислали іншу модель. після тривалого процесу повернення коштів повернули не всі гроші. зв"язок з продавцем лише через підтримку Розетки, яка не може надати пояснень і гарантій щодо повернення коштів у повному обсязі.
не раджу зв"язуватися з цим продавцем- Недостатки:
- товар не відповідає заявленим характеристикам. гроші повертають не повністю
- Ксения Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Что я могу сказать о данном продавце:кидылово, что я могу сказать о розетке : тянут долго время на экспертизу, операторы говорят каждый разную информацию, называется сделала подарок ребёнку не денег, не телефона
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Все недостатки
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Ксения Я***
Да что-то вторую неделю со мной связаться не могут
- Алексей Е***
Ксения, ваш вопрос решился или нет?
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Пришёл 9t вместо 9 note. Как обмен? Возврат? Замена?
- Достоинства:
- Не тот
- Недостатки:
- Не тот телефон что заказали?
- Ксения Я***
0443648365
Звоните им, отправляйте обратно
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Алексей Е***
Роман, как решился ваш вопрос?
- Ксения Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Продавец не отвечает на сообщения и звонки, телефон мало того что потделка, так ещё и стремная, присылают товар не тот что указывают, отправила по возврату, теперь боюсь что и деньги мне не вернут
- Недостатки:
- Все недостатки, что можно собрать, продавец кинул просто
А аккумулятор на 6000mAh?И процессор не Медиатек? Проверьте его на подлинность на сайте Xiaomi, если оригинал то радуйтесь жизни, 9Т на порядок больше стоит чем RN9!)))
- Ксения Я***
Проверяли, подделка, и ещё вместо 4 камер основных, только 3,тут видимо и замануха, прислали товар который на 1000 дороже, а телефон сам по себе пустышка
- Ксения Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Мне вообще прислали не то что на картинке
- Артем
а что прислали?
Redmi 9t
И ещё вместо 4 камер только 3 почему-то
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Получили не тот телефон что заказывал, другого цвета, и дешевле на 300грн. Прошу связаться с получателем и обсудить возврат.
- Артем Б***Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Хотів би сказати попереднім коментаторам, шановні, ви пишіть відгук про телефон а не про розетку. На рахунок телефону третій рік політ чудовий, телефон вартує своїх грошей на всі 100%, хороший екран, стабільне з'єднання по wifi, 3g, декілька разів падав з висоти 1.5 метри на гравій, плитку, чохол бампер з комплекту, екран цілий, все ціле, в комплекті була плівка, яка до цих пір на екрані. Камера досить не погана, фото виходять дуже крутезні, на рахунок відео, хотілось кращу стабілізацію, але за такі гроші на 100 відпрацьовує. Батарея взагалі топ, вистачає на 2 дні з половиною якщо користуватись по 3-4 години з ввімкненим екраном і wi-fi на 40-60% яскравості. 6-7 годин з повною яскравістю на день, з хвостиком. На рахунок темпаратури, трохи гріється при користуванні "тяжкими" додатками. В ігри не граю. Оновився до андроїд 12, З мінусів датчик приближення, буває живе своїм життям при розмові. Гріється при використанні тяжких додатків.
- Достоинства:
- Камера, автономність, екран.
- Недостатки:
- Мало оперативної пам'яті.
- Сергей S***Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Мне нравится , хорошо в работе и батарея сильнее
- Достоинства:
- Ок
- Недостатки:
- Ок
- Yakiv K***Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Користуюсь цим телефоном 2 роки, в комплекті йшло скло, 2 чохли, і першим я користуюсь 2 роки, подряпин немає, плівка захисна теж в гарному стані. Батарея 100%, заряджає і тримає теж добре.
Проте камера не така як описано, проте не так погано. І максимальна роздільна здатність 1440.- Достоинства:
- Гарний телефон за свою ціну
- Недостатки:
- Камера не така крута як в описі і максимальна здатність 1440.
- Алёна Г***Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Телефон не поддерживает безпроводную зарядку. Из-за ваших не правильных характеристик купила безпроводную зарядку зря
- Олег Т***Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Телефоном пользуюсь почти год.За это время никаких проблем нет.Изначально летал,сейчас быстродействие упало на 20%.Если хотите сверхбыстрый, возьмите на снапдрегоне про версию.
- Достоинства:
- Всё устраивает.4оперативной 2програмным методом и 128 встроеной.
- Недостатки:
- Брал дороже.
- Вячеслав В***Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Телефоном користуюся більше 1 року. На розетці купувати не ризикував ... По телефону можу сказати наступне: простий но зате шустрий андроїд, систему оновлював декілька разів глюків не було і немає, дзвінки, перегляд фото відео і неті виконує відмінно. Да не айфон.. но на свій бюджет працює і виглядає на 10 з 10. Р.с. батарея тримає достойно.
- Достоинства:
- Великий екран, довго тримає батарея
- Недостатки:
- Фронтальна камера ну дуже на низькому рівні!!! Якість основної камери та динаміка хотілось підвищити.
- ghimesПродавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Заказал телефон. Приехал другой телефон без документов в коробке от Redmi not 9.Супер,спасибо.
Делайте возврат через розетку, мне деньги на эту вернули но много времени
- Виктор Б***Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Не рекомендую ждал 13 дней .когда пришел курьер позвонил но не появился .На следующий день анулировали заказ сами , и отправили телефон назад. И я потерял 2недели времени. ШАРАШКУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
- Достоинства:
- Неизвестно
- Недостатки:
- Незнаб
- Ангелина Н***Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Прислали не тот телефон ((
Ну жду возврат денег, но все никак не придут
- Бурч В***Продавец: Euromart. Цвет: Neon Blue
Замовляла Xiaomi Redmi Note 9 4-128 Midnnight Grei (global rom+ota), в накладній так і пише, а в коробці телефон Xiaomi Redmi 9T 4/128 Carbon Gray. Зразу зрозуміла що щось не так(по дизайну і камері), почала перевіряти, курєр сказав що не має часу і спішить, а типу в тому нічого не розуміється і зморозився, немає інструкції, лише якийсь папірчик на китайській мові, коробка взагалі ліва. Носила в сервіс підтвердили що підробка. На гарячу лінію РОЗЕТКИ телефонувала, маю ще 12 днів щоб повернути телефон, поки працює нормально .Euromart порекомендували люди які у вас замовляли телефон, то було все ок, там все відповідало замовленню. Як це поясните?
PS.. На дзвінки і повідомлення Euromart не відповідає. Якщо ви так з людьми , то є потреба звернутись у держслужби за шахрайство... Реквізити ваші є, номер машини і номерні знаки курєра є на фото і камерах спостереження.
ПРОЯСНІТЬ СИТУАЦІЮ!!!!!!!!- Недостатки:
- прислали не те що замовляла,і взагалі підробку.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Представник E***
В розділі "про телефон" вказана неправильна модель. Але Ви отримали саме ту модель, яка вказана на сайті. Вони дуже відрізняються по характеристикам. Можете перевірити самі. Модель 9T має навіть іншу форму основної камери. Це найлегше знайти на сайті.