- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Отличный планшет для ребёнка и не только
- Нина М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
При доставці посилки із Польщі,сталась помилка із адресою. Мою посилку відправили у інший населений пункт, з такою ж назвою. Тому хочу всім рекомендувати,якщо Ви заказуєте посилку, особливо із за кордону,обов'язково вказуйте постовий індекс на початку. Планшетом користуюсь два тижні. Пока нарікань не маю. Батарея тримає добре. Невеликий формат дозволяє 'досягати двома пальцями по всьому екрану.
- Достоинства:
- Невеликий, зручний формат, гарна батарея
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Марина К***Продавец: RozetkaEU
Чудовий для роботи, ігор, кіно, тощо.
- Павел И***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Використовую його суто як читалку або для прослуховування аудіокниг (після встановлення додаткових програм). У порівнянні з Покетбуком на 4 андроїді, що був куплений 12 років тому, дуже радує його автономність - заряду батареї Покетбука вистачало десь на 3 години читання, а цей можна читати майже тиждень до повного розряду батареї - отже, для блекауту дуже гарний вибір, та і взагалі, для навчання чи самоосвіти він дуже зручний.
Які у нього недоліки? Хм... Ну якщо бути дуже прискіпливим, то можна виділити тільки те, що трохи важкуватий у порівнянні з моїм старим Покетбуком, але у нього більша діагональ екрана та ємність батареї в три рази більша, тому це не має значення.
Однозначно рекомендую до покупки.- Достоинства:
- Автономність (якщо використовувати як читалку)
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Хороший планшет
- Достоинства:
- Компактный
- ГригорийОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
До товару питань немає, а от до продавця - Розетки - питань багато, а відповідей немає. Планшет купувався як подарунок на певну дату, і я ретельно вибирав товар з відповідними термінами доставки. На сторінці цього товару було написано 'доставка протягом 5-7 робочих днів', я, перерахувавши дні, переконався що встигаю, і замовив його. Через 7 календарних днів, коли я вже починав хвилюватися, приходить смс з номером 'міст пошта' в якому написано що товар відправлений у моє місто. Я вирішив уточнити цю інформацію, і яке ж було моє здивування - в розетки більше немає гарячих телефонних ліній!!, ну думаю ладно, поспілкуюся онлайн, заходжу за посиланням в розділі допомога і, друге здивування, потрапляю на чат бота, який лише відповідає : ми зафіксували і розглянемо ваше звернення в порядку черги!!маючи досвід роботи в інтернеті більше 20 років, я не зміг знайти варіантів вживу поспілкуватися з представником розетки, ні онлайн, ні оффлайн. Тоді я передзвонив на гарячу лінію міст пошти, і здивувався втрете- оператор повідомила, що посилка лише зареєстрована у Польщі, ще навіть не надана перевізнику, і буде в Україні не раніше аніж через два тижні. Після цього я кілька разів залишав звернення через чат бота, мені приходили відповіді типу вибачте, зачекайте ще день два.. в результаті замовлений мною товар прийшлої через 21 календарний день. З подарунком я 'влетів',відношення розетки до своїх клієнтів мене вбило. Навряд чи буду замовляти тут ще щось
- Достоинства:
- Якісний планшет за невеликі гроші
- Недостатки:
- Сервіс, доставка і клієнтоорієнтованість розетки