Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Планшет Xiaomi Redmi Pad 2 Pro Wi-Fi 6/128GB Silver (VHU6250EU)

Оценка пользователей 4.53/5
  • Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Оперативная память: 6 ГБ. Встроенная память: 128 ГБ

Вітаю! Хочу поділитися враженнями після покупці цього планшету. Купляла його 11 травня як подарунок від мого чоловіка до мого дня народження. Вдома також був планшет Samsung, але чоловік хотів його забрати, бо служить в ЗСУ і йому він потрібен для якоїсь роботи (не ТЦК). Тому захотів подарувати мені новий, а собі забрати старий. Чоловік хотів подарувати Samsung, бо він довіряє цьому бренду, але я наполягла на Xiaomi (користуюсь телефоном цього бренду і дуже задоволена). Так ось купила, встановила програмне забезпечення, подивилась як працює, але не було часу вникати в інтерфейс (трошки відрізнялось від планшету Samsung, до якого я вже звикла) тому продовжила користуватись старим, а новий просто лежав. 4 червня чоловік наполіг відправити йому старий планшет і я вже була змушена користуватися новим, але коли стала їм користуватись якось дивно поводив себе сенсорний екран (зовсім не реагував на мої дотики). Була дуже здивована. Перезавантажила його, потім протерла екран спеціальним гелем для очищення екранів, але нічого не допомогло і зрозуміла, що треба йти до фахівців. Коли я вчора, 11 червня, прийшла в магазин Розетка і все це пояснила, обслуговуючий персонал помітив на екрані горизонтальну смужку і сказав, що «бита матриця і це не підлягає гарантійному ремонту». Ми з чоловіком просто в шоці: тобто купляли місяць по тому, був в користуванні не більше двох годин, не падав, не зазнав тиску чи ударів, ніхто інший їм не користувався бо проживаю одна, чоловік на війні і в магазині тебе ще звинувачують в тому чого ти не робила (тобто він в мене впав). Як мені довести, що це заводський брак??? Навіть готова пройти детектор брехні.
    Обслуговуючий персонал прийняв цей планшет для відправки в Київ зі словами «ми у вас його приймаємо, відправляємо в Київ, але вам його повернуть або назад в такому ж стані, або запропонують ремонт за ваш власний рахунок». Просто треш: заплатили, 2 години користувались планшетом, нервову систему витріпали через звинувачення того чого ти не робила та ще й за ремонт заплати. Ось такий в мене подарунок від чоловіка.
    Прошу розібратись в цій ситуації.

Достоинства:
    Доставили вчасно
    Недостатки:
    Сенсорний екран не реагує на дотики. Обсуговуючий персонал звинувачує в тому, чого не робив

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Оперативная память: 6 ГБ. Встроенная память: 128 ГБ

Довго працює, звучання добре

Достоинства:
    Довго працює
  • Олександр Л***

Для ютуба и кино

Достоинства:
    Звук, диагональ
  • Карина Г***

Дуже швидко сідає батарея, вистачає на 4-5 годин активного використання. Така проблема була ще в когось?

• Антон А***

Так нормально

• Руслан

Що треба робити, щоб уложити батарею на 12000 мАгод за 4-5 годин ?
      Чи то батарея така крива ?

• Володимир Б***

Мабуть брак. В мене тримає довго

• Дмитро К***

Чудовий планшет

Достоинства:
    Батарея екран
  • Петров О***

дуже непоганий вибір за такі гроші.

• Кирило К***

За ці гроші непоганий планшет: хороший екран, продуктивності загалом вистачало, якщо не зважати на незначні фрізи при зміні орієнтації екрану, яку, до речі, не можна вимкнути/зафіксувати. Звучить також добре
    Так співпало, що перший застосунок, який я відкрив, був google files, який одразу "вилетів". Після його перевстановлення і стандартного перезапуску пристрою нічого не змінилось - вилітає.
    Також часта проблема: при горизонтальній орієнтації не натискаються певні кнопки в додатках (в ТГ не відкриває профіль при натисканні на автар, в деяких програмах не натискає на меню "три крапки".

Рівно на другому тижні користування "заїла" кнопка зменшення гучності, не "клацає" при натисканні, а також в умовних 10% випадків реагує не з першого разу на зменшення гучності

Достоинства:
    екран, батарея ± непогана, прийнятно рідко "лагає"
    Недостатки:
    Весь спектр софту не оптимізований чи що. Копка не має заїдати після 14 днів користування, не падав/не заливався
  • Леся Б***

Дуже класний

• Ганна Г***

Супер. Поки все працює. Льотає добре. Брали дитині да ДР. Захисне скло теж брали тут.

• Олександр О***

Збірка добротна. Корпус металевий, холодний. Тримати в руках приємно, Але з моєю обережністю буду замовляти дитячий чохол, той який з вспіненої резини. Так буде надійно.

Достоинства:
    Добре тримає заряд, дисплей гарний яскравий, незнаю як на вулиці але вдома яскравості вистачає з головою, трохи незвичайно бо дисплей широкоформатний 16:10 наче створювався для перегдяду фільмів.
    Недостатки:
    Комплектація. Один кабель. Все інше треба окремо брати що дивує бо китайці зазвичай не такі жмоти. Причому ніш у коробці достатньо щоб туди вставити і зарядку і стілус. Але вони пусті.
  • Катерина

Це просто топ. Класний екран і акумулятор. Зручно дивитися фільми. Тягне невимогливі ігри. Я повністю задоволена.

• Сергій С***

За свої гроші - ідеальний. Але треба було брати цю ж саму модель, але з СІМ-картою (Redmi Pad 2 Pro 5G).

Достоинства:
    Ціна, звук, зображення.
    Недостатки:
    В комплекті відсутній блок живлення.
    • Баль А***

Скажіть будь ласка, а чому Ви так рекомендуєте?

• Наталія Г***

• Катерина М***

Гарний планшет. Яскравий екран. Акумулятор великий. Працюю в браузері - загалом, витягує. Трохи підтормажує якщо говорити в Гугл міті і ще щось робити паралельно.

• Руслан З***

Хороший планшет, батарея держит долго режиме игр, ребёнок очень доволен.

Достоинства:
    Цена
  • Олександр Д***

Норм

• Лидия Е***

Сначала работал отлично. На второй день начались проблемы с реагированием на движение пальцами. Плохо открывались новые окна. В Ютубе пальцы скользили по экрану вхолостую, не двигая страницу. В итоге стала глючить клавиатура, дублировать по 2-3 символа подряд. Перестало открываться окно со всеми загруженными про́граммами, которые требуют закрытия. Несколько раз перегружала планшет. Не на долго почти помогло, потом опять по новой. Сбросила настройки до заводских - та же история. Планшет мне своей идеей понравился, только бы не тормозил. Хотела бы его поменять на такой же.

• Человек

Делайте возврат и не парьтесь! Ваше право!

• Матвей Н***

Установите обновление, появилась проблема с одним обновление на всех устройтва xiaomi

• Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ

Планшет загалом мені сподобався. Зручний, плаский, швидкий, класні кути обзору. Батарєя дійсно тримає класно: дивився кіно, працював, грав - на все вистачило ще й лишилось). Чотири 4 динаміки - файне звучання, можна дивитись фільми навіть без колонки!
    Загальне враження - варто своїх грошей! Особливо зараз, під час вимкнень світла - дуже виручає!
    Єдине що мене засмутило, це ушкодження пакування (скоріше за все під час доставки) - на світлині. Планшет , начебто (я не помітив), ушкоджений не був, саме тому я залишив його собі і поки що не жалкую про це рішення.

Достоинства:
    Велика батарея! (12000 mAh) Класний екран, швидкий, металевий корпус. Чотири 4 динамікиг
    Недостатки:
    немає SIM-карти, ушкодження пакування

• Олександр П***

так есть же такой планшет только с поддержкой 2 сим карт

• Віталій

Олександр Прищепа
      Так тогда нужно больше денег выложить, а автор хочет чтобы было подешевле и с симкой )

• Вадим П***

Добрый день! Планшет в работе неделю,в постоянной работе и я не могу сказать о нём ничего плохого -быстрый,удобный,с хорошим звуком и большим экраном-надеюсь что так он будет работать и дальше, спасибо большое!!!

Достоинства:
    Экран,звук и его начинка
    Недостатки:
    Без блока питания
  • Максим Т***

Планшет подобається, добре дивитись відео і грати в ігри, акумулятор довго держить

• Владислав

У когось оновився до андроид 16 ?

Достоинства:
    Великий єкран, 120гц, батарея довго тримає, чудовий звук, швидкий проц, алюмінієвий корпус. Андроид займає 3гб рам, ще 3гб вільно.
    Недостатки:
    В комплекті тільки шнурок юсб, майте на увазі
    • Владислав

Тільки що оновився до андроид 16, чудово...

• Юрій

На праздники взял этот планшет! Думал сначала о Самсунге но решился все таки взять эту серию! И не прогадал, очень доволен! На порядок сильнее аналагов: экран, проц, память, батарея. Все вместе делает его отличным девайсем!

Достоинства:
    экран, проц, память, звук, БАТАРЕЯ - держит игры, видио шикарно!!!
    Недостатки:
    как для меня есть вопросы к эрганомики оболочки планшета! После самсунга не совсем удобно, переход между окнами
  • Віталій Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ

Замовив дитині на день народження планшет 23.11, повідомили, що відправлять 30.11 , тоді 30.11 перенесли доставку на 1.12 , а 1.12 подзвонили, що товару немає,
    беріть інший планшет. Дякую за суперсервіс, окрема подяка від іменинника.

Недостатки:
    сервіс

• Володимир

Отличный планшет, покупал в другом месте, в пользовании 14 суток, за это время только положительные впечатления: хороший экран, отличная автономность (благодаря батарее), отличный звук, нет подтормаживаний при работе приложений (процессор и оперативная память с расширением до 16 гигов), гигабитный WiFi (очень важно при установке torrent клиента). Советую покупать с чехлом redmi для этой модели (функция умный чехол).

Достоинства:
    Отличный планшет с учётом отключений электроэнергии.
    Недостатки:
    Их нет, хотя как всегда хотелось бы дешевле))).