Отзывы покупателей о Ретранслятор Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro (DVB4352GL) WiFi4
- Дмитро Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можливо це тільки в мене так, але навіть по прямій видимості до роутера на відстані 15м все дуже погано. Мабуть я б не порадив саме цей ретранслятор, але можливо це тільки в мене така ситуація, адже все залежить від конфігурації обладнання.
Дмитро доброго дня.
Як можна спробувати покращити ситуацію:
Поставте ретранслятор не на кінці зони покриття, а приблизно на половині відстані між роутером і місцем, де потрібен інтернет. Приберіть пристрій подалі від мікрохвильовок та масивних стін.
Дякуємо.
- Мусевич Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав цей підсилювач Wi-Fi сигналу для батьків, щоб користуватися інтернетом у сховищі під час повітряних тривог. Спочатку пристрій працював нормально, але приблизно через тиждень почалися проблеми: періодично втрачав з'єднання з мережею та скидав налаштування. Доводилося переналаштовувати його кожні кілька днів.
Зараз ситуація погіршилася: пристрій самостійно вимикається, індикатор гасне. Після перезавантаження знову втрачає налаштування мережі, тому користуватися ним практично неможливо.
Очікував значно кращої надійності від пристрою Xiaomi. На жаль, досвід використання виявився негативним.- Достоинства:
- Просте початкове налаштування, компактний розмір
- Недостатки:
- Періодично скидає налаштування, самовільно вимикається, ненадійна робота в довгостроковому використанні
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- ОкОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно підходить в ролі заглушки для розетки. В місці де телефон ловить стабільні 2 з 3-х полосок сигналу та відмінно працює інтернет, ця приблуда постійно втрачає зв'язок з роутером. За ці ж кошти краще придбати будь-який бюджетний роутер і налаштувати його в режимі мосту, що і було зроблено
- Достоинства:
- Компактний, легко налаштувати
- Недостатки:
- Потрібний дуже гарний сигнал
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую, через те що не підтримує сучасного шифрування він не буде нормально працювати із роутером (якому 10 років)
Наче все налаштовано вірно, але через відсутність wpa3 через деякий час він просто не буде працювати
Додайте 200-300 грн і купіть нормальний- Достоинства:
- Недостатки:
- купа
- Представник бренду
Дякуємо за ваш коментар. Зазначимо, що для роутерів попередніх поколінь (яким більше ніж 5–10 років) шифрування WPA2 є рідним стандартом, тому цей ретранслятор має працювати з ними абсолютно коректно. Описана вами проблема з періодичним зникненням зв'язку, скоріш за все, викликана нюансами синхронізації або слабким сигналом від головного роутера.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов вже розпакований та з поцарапаним корпусом. Можливо товаром вже користувались, розетка про це не попереджала.
Сам ретранслятор працює поки нормально, працює відповідно до заявлених характеристик.- Достоинства:
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніби працює....але треба з тими налаштуваннями попаритися
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена покупкою
Ретранслятор швидко налаштувався через додаток, сигнал Wi-Fi став значно кращим навіть у дальній кімнаті. Інтернет тепер стабільний без обривів, сторінки та відео завантажуються швидко. Компактний, стильний і реально корисний пристрій за свої гроші. Рекомендую- Достоинства:
- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює
- Достоинства:
- Відправили швидко
- Недостатки:
- Не працює
Не бачить сеть
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цілком задоволений. Один раз налаштував - і забув.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Трохи перемудрили з додатком (реєстрацією)
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Промахався 4 години вибивало помилку при підключенні до роутера проблема була в роутері TP Link треба відключати WWS в налаштуваннях а так все добре працює вроді добре сигнал подовжує брав для камер працює набагато краще ніж до того
- Достоинства:
- Ціна вроді працює
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Представник бренду
Вітаємо Назаре! Дякуємо за довіру і приємного Вам користування!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює чудово, в мене альтанка за 10 метрів від неї та дістає усі палички, покупкою задоволений
- Достоинства:
- Маленький
- Страпчев О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ретранслятор допомагає при слабкості сигналі
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов поки що
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
стало лучше чем без него явно
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
От взагалі не сподобався, мої очікування ніяк не переконав, от якість сигналу передає дуууже погано, немає перешкод ніяких, 2 метри відійти від нього і вже сигнал 2 галочки, ну це капець, вже і біля роутера ставив, теж саме все. То який сенс в ньому, не бачу :(
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює
- Недостатки:
- Не роздає вайфай без пароля
- Ілля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает. Мне хватает на два ноутбука. После выключений света настройки сохраняются.
- Достоинства:
- Цена-качетсво
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З поставленею задачею справляється відмінно. Легке налаштування.
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює, взагалі без змін. Постачання не покращилось
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре
- Достоинства:
- Програма в якій легко обєднати роутер чи інші прилади бренду
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ. Налаштування 2хв через додаток. Свою роботу виконує. Швидкість ріже, але не критично
- Достоинства:
- Не дорогий. Легкий в налаштуваннях
- Недостатки:
- Ріже швидкість
- Ира Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зовні ніби ок, підключили попрацював до першого відключення світла, потім світло з'явилося а налаштування всі злетіли і знову підключити неможливо!! Розчарована!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неможливо підключити
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ретранслятор не підʼєднується до роутеру пробували 100500 разів. Не рекомендую купувати його.
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніби все просто,але важковато зареєструватись
- Недостатки:
- Реєстрація ніби як складна
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює понад рік, без зауважень.
- Достоинства:
- Легка настройка.
- Максим Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Функцію покриття виконує. В половину ріже швидкість.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
працює не стабільно, постійно відпадає шо в режимі повтору, що в режимі окремої мережі
гроші на вітер, не рекомендую- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не вирішує проблему зовсім
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я купував цей Репітер для покращення якості Інтернету в приміщенні Душової кімнати на Дачі. Бо інколи Wi-Fi датчик Температури та Вологості, а також Wi-Fi Реле які керували (дистанційно вмикали/вимикали) Бойлер і ел.Нагрівач повітря переставали «бачити» мою головну Wi-Fi мережу... І мені доводилось вимикати, а потім знов вмикати їх живлення... Щоб вони «перезавантажились» і знов підключились до Wi-Fi мережі...
Дуже швидко мені це набридло...
Якось на РОЗЕТЦІ я натрапив на цей Wi-Fi Репітер.
Мене привабила його гуманна ціна, компактний симпатичний дизайн, і спосіб підключення — власною вилкою одразу «у розетку») — це було саме те, що мені потрібно.
Дещо неприємно вразило те, що він ріже швидкість Інтернету.
За це я прочитав у Відгуках на нього... Але для роботи моїх Wi-Fi датчиків та Wi-Fi реле велика швидкість не потрібна.
Тому я свідомо пішов на його придбання.
Головне щоб Репітер працював стабільно і не «відвалювався» сам. )))
Ціна його невелика, тому я і вирішив «ризикнути»... і купив.
На практиці виявилось, що швидкість він «ріже» дуже суттєво:
• Головна Wi-Fi мережа:
DLoad / ULoad: 17 Mbps / 32 Mbps
• Цей Репітер:
DLoad / ULoad: 3 Mbps / 3 Mbps
Але проте працює він СТАБІЛЬНО.
І для нормальної роботи моїх Wi-Fi датчиків і Wi-Fi реле такої швидкості цілком вистачає.
Ну, а дивитися у Душовій кімнаті YouTube — я не збирався і не збираюся. )))
Ну, і він ще має другий «мінус»:
Якщо головна Wi-Fi мережа має SSID Wi-Fi, що складається із ДВОХ слів, які розділені ПРОБІЛОМ, наприклад:
BILA WEGA
То цей Репітер «обріже» такий SSID Wi-Fi і ретранслювати буде тільки ПЕРШЕ слово головного SSID Wi-Fi:
BILA
От така от прикрість...
Ось тому, якщо Вас влаштують ці дві його вади, то можете його купувати.
Я його купив, і його купівлею цілком завдоволений — бо за невеликі гроші повністю вирішив проблему з Wi-Fi датчиками та реле своєї «розумної Бані»... )))
P.S. Відео спробую прикласти:- Достоинства:
- • Працює; • Вміє ретранслювати SSID Wi-Fi головної Wi-Fi мережі; • Коштує недорого; • Компактний; • Підключення власною вилкою «у розетку»; • Дизайн лаконічний, симпатичний, «мультяшний».
- Недостатки:
- • Суттєво «ріже» швидкість Інтернету; • Не розуміє пробіли у SSID Wi-Fi головної Wi-Fi мережі (бере її символи тільки до пробілу і ретранслює саме такий «обрізаний» SSID Wi-Fi).
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює відмінно, гарна антена.
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проработал один день и теперь не включается совсем (даже лампочка питания не горит)
- Достоинства:
- Пока что не могу отметить
- Недостатки:
- Проработал один день
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправили в день замовлення. Після виконання налаштувань, працює.
- Достоинства:
- За свої кошти непоганий повторювач.
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Дякуємо, приємного користування!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- Казновский Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює, ефективність є.
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неподлючается к сети вай фай, перепробовал все не работает
- Достоинства:
- Недостатки:
- Деньги на ветер
- Илья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює норм,настройка дуже важка(в мене)
Товаром задоволений - Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka