Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Xiaomi 4K Mi Box S (Международная версия) (MDZ-22-AB)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Мар'яна Р***

Купували ще в 2020 році, і донедавна не було жодних проблем. Але останні місяці і завантажується довго, і регулярно не бачить вай фай, і по хромкасту не з'єднується((( Цікаво, чи то вже просто старість, чи ще можна його якось оживити?

Достоинства:
    Під'єднуються бездротові навушники, мишка, зручний пульт
    Недостатки:
    Як на мене, надто короткий цикл життя, зазвичай техніка працює довше
    • Віталій П***

Так само, останнім часом постійно перестає бачитит вай фай, і іншими дрібницями бісить

• Юрій

У користуванні такий тв бокс з 2019 року, з виходом на нього android 9 в налаштуваннях з'явився один пункт, який буквально душить всю систему, після його вимкнення все знов почало працювати добре.
      Заходите в НАЛАШТУВАННЯ - ДОДАТКИ - СПЕЦІАЛЬНИЙ ДОСТУПИДО ДАТКА - ОПТИМІЗАЦІЯ ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ і вимикаєте там все що бачите, також після встановлення нових додатків їх теж потрібно вимикати у цьому меню.
      Актуально для всіх android тв боксів.

• Олексій С***

2 роки потому купив цю приставку, за весь час ніяких збоїв, працює відмінно! По 4-6 годин кожні сутки,ютубі ю, інет браузер, дякую інженерам, виробникам за цій чудовий пристрій!

Недостатки:
    Які могуть буди недоліки, коли техника працює належним чином?
  • Анна К***

Зломалась через пару місяців роботи

Достоинства:
    Працювала добре
    Недостатки:
    Зломалась
  • Дмитро

Працює добре вже більше року

• Олексій С***

Купував 17 Січня 2023,працює чудово!

• Володимир Т***

Працює безвідказно.

• Антон Б***

Це просто глючний кусок сміття

• Олексій С***

Брехня.. Працює 3 рік, по 3-6 годин кожні сутки!!!

• Владимир П***

В общем всем довольны, свои задачи приставка выполняет, развлекаемся, проводим время перед телевизором.

Достоинства:
    Хорошая черная коробочка, удобный пульт.
    Недостатки:
    Как и у всех андроидов, изредка подвисает.
  • Ігор М***

Маю мороку. Не стабільне підключення wi-fi. Купував для мами а тепер маю що слухоти. Світ ТВ і Мегого постійно видае що не мае інтернету. Хоча на телефоні і Ноутбуці усе добре

Недостатки:
    WI-FI
  • Денис

Рік користуюсь сим чудопристроєм

Відразу скажу - якщо ви очікували пристрій, який буде без багів, швидко працювати, добре ловити інтернет по вайфаю, і якщо ви не дай бог як я захочете купити його на заміну встроєному в телевізор смарт тв - це будуть гроші на вітер.

Коли я купував його, то очікував що він буде кращим за tizen в моєму самсунгу, що буде працювати стабільно та швидко в браузері. Що я отримаю пристрій, який прокачає мій і без того смарт тв.
    Я помилився.

Перший, і самий основний мінус - робота вайфаю - він стоїть в прямій видимості за метр від роутера, який роздає гігабіт на частоті 2.4/5ггц - а в мене лагає ютуб, і браузер, і все інше. Врятувати цю ситуацію можна тільки втикнувши в usb перехідник на ethernet, але питання - нащо тоді взагалі wifi?!

Друге - я ставив різні браузери і всюди одне й те саме - сторінки вилітають, зависають, дьоргається картинка в фільмі - короче все залежить від погоди.

Третє - я практично завжди коли вмикаю його - то перезапускаю. А іноді воно і не вмикається, і я маю висовувати його з розетки щоб перезапустити. Іноді коли вмикається - не бачить інтернет.

По-суті я за подвійною ціною купив дешеву китайську приставку. А міг би купити за тисячу без переплати китайську, а може б ще й якись пульт в комплекті йшов би.

Єдине що в ньому адекватно працює - це chromecast, і під'єднання пульта через google tv на телефоні. Але навіть і тут не без приколів - якщо я під'єдную при цьому ще й безпровідні навушники - звук починає пропадати, тому я мушу від'єднувати телефон від приставки.

От якщо реально купувати цю приставку бо "це ж сяомі а не якись там китай" - то ви дуже сильно помиляєтеся.

Я бачу що вийшло 2ге покоління цієї приставки - але я б і його вже б не брав.

Достоинства:
    Нічого доброго в ній немає.
    Недостатки:
    Поганий wifi, нестабільна та повільна робота яка залежить від погоди і сейсмічних активностей, слабенький блютуз
    • Сергій Т***

Не пощастило. Брак попався. Я користуюся цим пристроєм три повних роки. Всіх згаданих проблем не спостерігав. Вайфай роутер в іншій кімнаті за стіною - падіння інтернету не було. Окрім пульта підключав по блютусу сабвуфер, геймпад і беспровідні навушники - все працює і не відвалюється. Підключав старий 10-річний квадратний монітор - розпізнало і підігнало картинку. Не жалкую ні секунди, що придбав цей пристрій.

• Анатолій

Такі самі проблеми! Відсутність української мови остання крапля. Вернув.

• Олексій С***

Ну ось бачите, а в мене навпаки інша, та позитивна історія! , працює без нарікань цій девайс 3-й рік, по 3-6 часів а то і більше кожні сутки, нічого не висне, не гріється від слова зовсім, єдине що, я не використовую вайфай, а інтернет підключив до приставки через сетевой адаптер, Ютубі, браузер, все працює бездоганно.

• Богдан Д***

Купив батькам до 50дюймовго телевізора без смарт тб, прекрасно виконує свою роботу

• Світлана І***

Хорошо работает

Достоинства:
    Всё ок
  • Олександр С***

Для старых телевизоров без smart самое то.
    Покупал в конце прошлого года, работает и до сих пор

Достоинства:
    Лёгкое в использовании и в подключении
    Недостатки:
    Не нашел
  • Аня Л***

Класна приставка, придбана в 2020 році, політ нормальний

Приємно чути!))

• epimethrius

Взяв для порівняно старого телевізора без смарт-функцій, вийшло набагато дешевше, ніж брати повноцінний новий смарт. Користуюся вже два роки, Youtube, Netflix, Sweet.TV, а також іноді стрім з телефону. Працює нормально, з Wi-Fi проблем немає, ввімкнена майже постійно.

Достоинства:
    Повноцінний смарт для неповноцінного телевізора
    Недостатки:
    Скоріше за все, для більшого комфорту таки доведеться розкошелитися на якийсь стрімінговий сервіс
  • Олександр Л***

Пів року працює відмінно

• Олександр С***

Купил в конце прошлого года эту приставку.
    Как говорится : За свои деньги топ

Достоинства:
    Работает без зависаний , удобна в использовании
    Недостатки:
    Пульт по своему размеру маловат и готовьтесь покупать батарейки ибо в комплект они не идут
  • Виталий К***
  • Тетяна Б***

Реанімувала нашу плазму у якої після оновлення системи перестали працювати майже всі застосунки такі як напр. youtube і Megogo.
    Проблем з wifi за 4 міс. користування поки не помічали.

Достоинства:
    Працює відмінно
    Недостатки:
    Не помітили поки
    • Тетяна Б***

Хм... Цікаво хто поставив дезлайк? )

Користуємось майже рік (купували у грудні 2022 р) і з того часу жодних нарікань. Працює відімнно. Вайфай ловить без нарікань.

• Примак К***

Худшая приставка, которую можно купить, или продавец подкачал или сама приставка плоха. Через 2 месяца использования перестал нормально ловится wifi сигнал, постоянно пишет что проблемы с соединением, на других девайсах все нормально, с модемом все впорядке. Помимо этого стало жутко лагать, нету нормального установленного ОС. Вишенкой на торте стало ещё то что она просто умерла спустя ещё месяц использования. Не рекомендую ни продавца ни приставку.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Баганая ОС, не ловит нормально wifi сигнал, малый функционал, перестала работать спустя 3 месяца эксплуатации. Скорее всего просто перепродажа с какого нибудь китайского сайта.
  • Олександр Л***

Працює бездоганно. Зручний в використанні. Компактний.

Достоинства:
    Зручний, компактний, просте підключення
  • ТОВ Р***

Чудовий девайс.
    Докупив Перехідник USB-LAN , USB 4-port і бездротову мишу.
    Працює бездоганно.
    Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    ціна, компактність
    Недостатки:
    не виявив
  • Александр Б***

Приставка соответствует всем ожиданиям.
    Ещё не разобрался как менять раскладку в мини клавиатуре rii i4, так как сама приставка не поддерживает приложение russian keyboard.
    Если кто в курсе пожалуйста помогите.

Достоинства:
    Все на высоком уровне
    Недостатки:
    Нету
  • Наталія С***

Компактний. Все працює. Нарікань нема. Рекомендую.

Достоинства:
    Компактний.
  • Ольга М***

Чудова приставка

• Давид К***

Хорошая приставка.

Достоинства:
    Свои функции выполняет
    Недостатки:
    Колонки/наушники, подключённые через блютуз, вызывают лаги видео и звука. Приставка сама сопрягается со всеми окружающими устройствами
  • Євген

Взяв для телевізора якому вжеи7 років
    для смарт функцій.
    Відгуки попередніх власників допомогли в виборі. Були сумніви на фоні користування інших приставк, та пару днів користувааня впевнено показали що гаджет свого вартий. Працює відмінно, нічим не поступається якістю роботи штатного смарт ТВ телевізора 2022 року вир-ва. Приставку закинув за тел , пульт приймає відмінно.
    Рекомендую не вагатись в виборі серед десятків "кустарних виробників" і брати даний товар!

Достоинства:
    Не глючить, відмінно приймає сигнал від пульта керування, зрузний і зрозумілий інтерфейс!
    Недостатки:
    Не виявив
  • Микола П***

Купував майже три роки тому, а все ще працює без нарікань.

Достоинства:
    Компактний, зручний блютуз пульт.
    Недостатки:
    Не виявив
  • павло к***

Працює добре, не глючить.Рекомендую

Достоинства:
    Працює добре,не глючить
  • Игорь М***

После предложенного обновления, завис.
    Вернул на второй день. Сказали 14 дней экспертиза.
    Прошел месяц.
    Тишина.

Достоинства:
    Не успел определить
    Недостатки:
    Завис после обновления.
  • Ірина

Прийшло все швидко, по еприпідключені почались проблеми. Пульту підключився до телевізора, а приставка ні. Індикатор не засвітився. В техпідтримкою сказали, що скоріше за все проблеми з прошивкою. Чекати на повернення коштів 2-4 тижні

Недостатки:
    Товар несправний
  • Жанна М***

Більше місяця у користуванні.
    Якісна приставка.

• Алекс

Просто підлючаєш і все працює. Старши людям теж подобається, плюс літери великі для інформаційних написів

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Поки немає
  • Лариса

Покупала подруге. У меня такая приставка уже почти год.

Достоинства:
    Очень качественная
  • Людмила

пропрацював всього 3 тижні.

Достоинства:
    НЕМАЄ, попрацював 3 тижні і все.
    Недостатки:
    куча
  • Антоненко Е***

Пишу другий відгук, тому що ситуація змінилася в кращий бік! Вдалося з цієї маленької коробочки зняти 5.1. І дуже просто-міні Toslink на Toslink і це все на старий ресивер. Єдине раджу новачкам в налаштуваннях мі боксу залізти в розділ "звук" і вибрати spdif в якості output.

Достоинства:
    За невеликі гроші отримуємо домашній кінотеатр з багатоканальним звуком зразу з онлайну
    • Данил К***

А де ви в цій коробочці знайшли оптичний вихід?

• Антоненко Е***

Зі своїми функціями добре справляється. Пробував з неї зняти багатоканальний звук за допомогою оптичного кабеля 3,5 мм Toslink-Toslink на ресивер, зняв тільки цифрове стерео. Далі купив аудіо екстрактор, щоб з HDMI зняти Dolby Digital, DTS... на жаль, теж не вдалося. Видає тільки цифрове стерео.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Не зміг зняти Dolby Digital, DTS звук
    • Тарас В***

нужно установить медиа плеер который воспроизводит многоканальный звук на пример venu