Картка Rozetka

Отзывы покупателей о УМБ XO PB308 10000mAh 22.5W Black (PB308.black)

Оценка пользователей 4.44/5
  • ярослав т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Все добре прийшов наступного дня працює

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Почти до 100% зарядился,ночь пролежал и разрядился до 66 %.Это уже второй такой,не ожидал от розетки такого

Достоинства:
    Недостатки:
    Разрядился сам,пролежав ночь
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Вчера заказал,сегодня получил,быстро отправили,благодарочка вам.Вроде нормальный павер,только заряжается долго.Или сам павер так и должен,или у меня не такая зарядка.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не знаю

• Матвій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Сам павербанк ще працює,а провід вже ні,пройшов лише місяць після покупки,провід не перекручувався і не намокав,просто в один момент став заряджати дуже жахливо(підключається раз в 5 секунд,і відключається)

Дякуємо, що знайшли час залишити відгук.
      Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості матеріалів та конструкції, тому такі відгуки допомагають нам ставати кращими.

• Ріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Дуже задоволена покупкою. Компактний, є швидка зарядка та швидко заряджає та заряджається

Достоинства:
    Є швидка зарядка

• Кір

Відповідно заявленим характеристикам.

Достоинства:
    Відповідає якість - ціна
    Недостатки:
    Та ніби немає

Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.

• Карина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Нажаль, прийшов з браком. Не заряджає. Ставлю на заряджання пише 77% і скільки б не заряджався нічого не змінюється, знімаю з зарядки і пауер не подає ознак життя

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює

Доброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Рекомендуємо звернутися до СЦ Розетка для діагностики Вашого товару і в подальшому обміну чи поверненню в рамках гарантії.

• Назар Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Быстро разряжается а так все нормально

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Отправили в день заказа, товар соответствует описанию и цене. Всем доволен.

Достоинства:
    Пунктуальность

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

За таку ціну - все ок. Може не вистачати портів - тут їх усього два. Але у мене цей пристрій стоїть для роутера, завжди ввімкнений у мережу (з нього вже шнурок з підвищувачем напруги) і вже пропрацював десь півроку. Для мого кейсу - все ідеально.

Достоинства:
    Ціна, швидка зарядка та розрядка, скрізьна зарядка
    Недостатки:
    Мало портів

• Вікторія Л***

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, при ввімкненні/вимкненні світла роутер перезавантажується?

• Сергій

Вікторіє, так, перезавантажується. Паузи в момент перемикання вистачає, щоб роутер/PON перезавантажилися. Але далі все завантажується автоматично в межах хвилини, і мені це не дуже заважає. Щоб не перезавантажувалося, треба купувати більш коштовні UPS для роутерів. Мені було потрібно таких 2, бо роутер та медіаконвертор стоять в різних кімнатах. Коротше кажучи, коли я розглянув всі варіанти, то зрозумів, що пауза до хвилини в моменти перемикання мене за таку ціну влаштовує. Якщо дуже потрібно для якогось івенту, щоб точно не було пауз, то можна просто відключити зарядку перед ним — у мене вистачає годин на 10 в такому режимі.

• Ніна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Гарний пристрій. Швидка доставка.
    Працює відмінно

• Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Навіть без шнурка видає 12 в для живлення роутера, але при найскрізному заряджені роутер відмикається

Достоинства:
    Є дісплей
    Недостатки:
    Не працює найскрізне заряджання

Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції XO. Стосовно наскрізного заряджання, дана модель не підтримує повноцінне наскрізне живлення в режимі безперебійного живлення. При одночасному заряджанні самого пристрою та підключеному навантаженні можливе короткочасне переривання живлення, що й призводить до вимкнення роутера. Якщо Вам обов'язково потрібне безперервне живлення (UPS-режим) для роутера, краще розглядати спеціальні пристрої UPS, що призначені саме для такої задачі.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Непоганий в цілому павербанк. Доволі швидко (близько 3 годин) заряджається від 0 до 100%, не важкий, приємний на дотик.

Достоинства:
    Потужність 22,5, швидка зарядка
    Недостатки:
    Недбала збірка; панель з дисплеєм і роз'ємами перевернута стосовно корпусу на 180 градусів і тому трохи неестетично, хоча на технічні параметри це не впливає
    Додаю фото, щоб будо зрозуміліше.

• Людмила

Якісний

Достоинства:
    Ціна,якість

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Начебто все супер, але кнопка ввімкненя люфтить и створює трішки шум ніби щось там відірвалось але якщо кнопку зафіксувати то все Ок. В загалому невеличкий важкенький трішки але цей манюній дісплей з зарядом взагалі супер я прям тануся з цього...

Достоинства:
    Красивий, Дисплей прикольний, в загалом акуратний та невеличкий.
    Недостатки:
    Люфтить кнопка, в специфікації сказано що вихідна потужність 5500 міліампергодин це насправді так собі результати.

• Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Хороший компактный повербанк. Заряд держит. В целом доволен.

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Найкраще про що можна мріяти!

Достоинства:
    Простота і надійність!
    Недостатки:
    Відсутні

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

За такі кошти не очікував від павербанка такого купував дитині до iPhone заряджає по часу также як оригінальна 20w зарядка, але здивувало що підтримує протокол швидкої зарядки BBK VOOC Dash (VIVO, OPPO, ONEPLUS, REALME) головне використовуємо правильний кабель живлення

Достоинства:
    Компактний індикація заряду
    Недостатки:
    Не виявлено (можливо комплектний кабель)

• Юрій

На диво чудовий за свою ціну. Заряджается близько 3-х годин

Достоинства:
    Працює. Має дисплей. Підтримує швидку зарядку 22,5 вт
    Недостатки:
    Поки не виявив

• Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Очень хороший павербанк! На свою стоимость и Амперы просто отличный:)
    Хочу ещё пару таких же!

Достоинства:
    Быстро заряжается, показывает заряд в %, тенкий, лёгкий

• Карина Г***

Працює. Дякую!

• Володимир В***

Ціна-якість

Достоинства:
    Купував по акції!

• Паша В***

Якісний

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Тонкий, легкий, дешевий....Redmi 8T 4000 mAh заряджає 2 рази, залишається ще ~15%, якби ще ліхтарик був поставив би 5 зірочок

Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції XO!

• Ярослав М***

Лёгкий - это плохо , а не хорошо.

• Николай З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Ніколи не купував і навіть не розглядав продукцію цього бренду. Павер нормальний. Samsung A34 від 5% зарядив повністю і ще трошки лишилось. Швидку зарядку 18 ват підтримує в дві сторони. При заряджанні сильно не гріється. Дисплей відображає майже коректно (можливо це тільки в мене, при зарядці телефону, на дисплеї було 7% і майже одразу показав 0% і вимкнувся). Скільки прослужить покаже час.

Достоинства:
    Заряджає і заряджається. Дешево.
    Недостатки:
    Не Anker, не Xiaomi і навіть не Baseus.