Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о УМБ XO PR286 50000 mAh 2xUSB-А/USB-C порты USB-C/Lightning/microUSB/USB-A кабели Black (PR286.black)

Оценка пользователей 3.95/5
на основе 21 отзыв
  • Микола

На момент покупки і відгуку це найдоступніший умб з такою ємністю. Прийшов заряджений на 80%. Працює як треба. Цікаво відкривається розсіювач ліхтарика (антистрес). Сам ліхтарик 6т кельвінів. Світить економно. Достатньо , щоб не набити носа в тнмноті, проте недостатньо для читання. Гігабітний (по параметрам 3х гігабітний) роутер 6.1g розряджає на 3% за дві години. Заряджається довго.

• Юрий К***

Отримав сьогодні павербанк, розпакував і зрозумів, що отримав те що хотів. Павербанк відповідає опису, ціні, ну і на перший погляд якості. Як буде працювати далі побачимо. Єдиний недолік це те, що в інструкції не було написано( а вона ще й на англійській та китайської), як вмикається ліхтарик на цьому приладі. Випадково натиснув 2 коротких натискання і ліхтарик засвітився. А так все гаразд. Гаджет подобатися.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Нема інструкції українською.

• Валерій

Достойний павербанк ціна/якість.
    Єдине, що чомусь не заряджається більше 98%

Достоинства:
    Ціна, об'єм

• Юлия С***

Працює, був заряджений на 75% характеристикам відповідає

Достоинства:
    Має вбудований світильник.

• Євгеній С***

На скільки хватає заряду для живлення інтернету?

Вітаю
      все залежить від вашого пристрою і його споживання. Якщо у вас є характеристики можелі чи назва, вкажіть, спробуємо розрахувати

• Сергій К***

Хороший павер.Пока стоит.Буду скоро ганять.

• Игорь П***

• Сергій Г***

Все влаштовує

• Михайло О***

Хороший рекомендую

Недостатки:

Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.

• Олексій З***

Все працю є

• Сергей Ш***

Все добре

• Валентин С***
    Продавец: Rozetka

Вроді все працює

• Богдан К***

Повербанк просто супер! Настоящее спасение при отключениях света. Заряжает всё подряд и очень быстро. Экранчик четкий, всегда видно, сколько процентов осталось. Корпус собран на совесть, ничего не скрипит. Всем рекомендую, берите не пожалеете!

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Зарядка долгая. А в целом оно того стоит

• Андрій

Супер банка, все працює. Брав перед новим роком 2026р. Зараз 4шт

Достоинства:
    Ємність. Була ціна
    Недостатки:
    Мабуть ціна на зараз

• Олександр Ж***

Більш-менш, як за свої гроші. Працює

• Валентина П***

Возможно я не понимаю, как ее включить, но кнопка с фонариком не работает. Зачем отправлять не проверив.

Достоинства:
    Пока не оценила
    Недостатки:
    Не работает фонарик

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Доброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Рекомендуємо звернутися до СЦ Розетка для діагностики Вашого товару та гарантійного обслуговування.

• Богдан Б***

Ліхтарик вмикається двома швидкими нажаттями на кнопку запуску павербанку, вимикається так само

• Олександр Ц***

Замятий фонар

Достоинства:
    Світить

Доброго дня! Шкода, що у вас виникла така ситуація з товаром. Для вирішення питання просимо також надати фото проблеми, або рекомендуємо звернутися до СЦ Розетка для діагностики Вашого товару.

• Пікассо

Працює.

Вітаю. Дякуємо, нам це дуже цінно!

• Михайло Г***

Вроді не поганий павер, але буде дальше видніше

Недостатки:
    Прийшов з браком
    Не до кінця закривається ліхтар

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції XO. Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Рекомендуємо звернутися до СЦ Розетка для діагностики Вашого товару та гарантійного обслуговування.

• Михайло Г***

Після першого користування, бистра зарядка почала не коректно працювати, через пару хвилин перестає працювати, іде обична зарядна
      Думав можливо шось з кабелем або телефоном, але теж саме було і іншими кабелями та телефоном
      Повернув назад по гарантії, очікую відповіді

• Михайло Г***

Придбав даний павер, при отриманні не оглянув та не перевірив
    Приїхав з браком фанаря та не коректною бистрою зарядкою
    Відав по гарантії, місяць був без павера, думав що зроблять
    Але прийшло повідомлення про повернення коштів
    Дякую за місяць очікування, тепер за дані кошти ніякого павера хоть на подобі не купиш

Доброго дня! Дякуємо, що поділились власним досвідом. Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром.

• Євгеній Л***

Перший раз бачу таке щоб товар приїхав зі зломаною кнопкою, а продавець не перевірив що він відправляю.

Недостатки:
    Фото краще за все ілюструє якість.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Доброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Таке трапляється дуже рідко та можливо Вам попався брак. У будь-якому випадку, Ви маєте 14 днів для обміну чи повернення товару.

• Наталя

Не заряжается больше 98%,фонарик полностью не доходит до конца.Посмотрим что будет в плане заряда,но то что он не доходит до 100% будто уже значит что какой-то бракованный товар.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не заряжается больше 98%,фонарик не влазит так как надо

Доброго дня!
      Хочемо зазначити, що у деяких павербанках показник заряду може тривалий час залишатися на рівні 98–99% через особливості роботи системи контролю та калібрування акумулятора. Це не завжди свідчить про несправність пристрою.
      Також індикатор рівня заряду або шкала підсвічування можуть не доходити до крайнього значення через особливості програмного відображення. Для пристроїв великої ємності це досить поширена ситуація.
      Рекомендуємо виконати 1–2 повних цикли заряджання та розряджання павербанка — часто після цього індикація працює більш коректно. Якщо ж у процесі експлуатації Ви помітите суттєве зменшення ємності або інші ознаки некоректної роботи, рекомендуємо звернутися до СЦ розетки
      Будемо вдячні, якщо після використання Ви поділитеся своїми враженнями щодо фактичної роботи та автономності пристрою.