Підкажіть, як зробити, щоб принтер друкував етикетки без зупинки коли їх декілька штук. В мене зупиняється після друку кожної етикетки на лінії відриву, а потрібно щоб роздруковував всі і в кінці зупинявся на лінії відриву, типу режим "Tear off" працює для кожної сторінки.Також драйвери глючать, на новому від Seagull (2025р) - друкує тільки в альбомному режимі, не реагує на портретний, а на старішому від Xprintertech (2024р) портретний і альбомний працюють режими, але друкує по 1шт. зупинка на 1сек. приблизно - на лінії відриву і далі друкує і зупинка
Коли купили, то не печатав, самі не змогли налаштувати, віддали в сервісний центр Розетка. Зараз все добре, працює.
Дома стоит обычная версия USB , в целом доволен. Решил взять на работу еще один с версией блютуз для печати через айфон и макбук. С горем пополам еле нашел приложение на айфон, которое очень неудобно сделано, только можно 1 стикер печатать и еще его нужно перевести в пдф.
На макбуке вообще не подключается, настроилось, принтер видит, но не подключается через блютуз. Возможно нужно опять сторонее приложение, но это вообще не то что хотел. Надеюсь кто-то даст подсказку как пользоваться версией блютуз через макбук ( драйвера установлены на мак, через провод работает как надо)
дяку
Работают отлично
Дякуємо за відгук!
Друкував нормально пару місяців, зараз через кожні пару ттн горить червона лампочка і видає помилку..
Доброго дня!
Скоріше за все збилось калібрування, таке буває коли змінюються параметри етикетки, наприклад зазор був 2 м а став 3 мм на самій етикетці в новому рулоні
Тому потрібно переміряти і виставити в налаштуваннях драйверу вірний
Якщо виникнуть запитання зателефонуйте нашим інженерам в Сімбол Сістемс, ми допоможемо, встановіть анідеск для віддаленої допомоги
Знайшла десь в інших відгуках пораду надавити на кришку, допомогло… але кожен раз так робити взагалі бажання немає
Дякую за відповідь представника. Дійсно, проблема появилась коли взяв іншу бумагу. Зробив калібрування і все ок.
Лазер прогрів частково через рік роботи.
Доброго дня!
Термо принтер використувує для друку нагрівальний елемент - термоголову
пробіг голови залежить від кількості друку стікерів та від градації нагріву(чим сільніше нагрів тим темніше і насичиніше зображення)
Термоголова це змінний елемент як картридж в лазерному принтері, її можна замінити. Якщо у Вас виникли якісь додаткові запитання можете звернутися до підтримки Сімбол Сістемс і наші інженери допоможуть Вам.
Доповнюю відгук
Гарантія на термоголовку - 25км пробігу (у мене ж вона пробігла 39км) тому нарікання щодо терміну роботи було недоречне
Чудово працює для другу етикеток 100*100 Нової пошти, Розетки і Укрпошти
Вже рік працює, нарікань жодних! Для друку ТТН Нової пошти, Укрпошти ідеальний.
для ТТН від Нової пошти - підходить тільки так, заради цього і купували
Всё працює добре. Зауважень немає.
Хлопці з тех.підтримки "СЦ Сімбол Сістемс" воще огонь, молодці ставлю 10із10. За п'ять хвилин дистанційно налаштували принтер.
Чи можна на ньому друкувати штрих-коди для товарів?
Доброго дня!
Так, і штрих коди і qr коди і будь яку іншу інформацію, Зручніше офрмлювати друк штрих-кодів буде за допомогою програми Bartender ultraligth, яка йде на диску з принтером, або скачати з офіційного сайту Seagull Scientific
Не вдалось налаштувати через локальну мережу
Доброго дня!
Можливо справа в тому що Ваша локальна мережа має інший ip підсітки
наприклад принтер 192.168.1.0, а підсітка 192.168.2.0
потрібно буде присвоїти принтеру номер підсітки локальної мережі
для більш точної допомоги просимо Вас звернутись до СЦ Сімбол Сістемс, наш інженер допоможе з налаштуваннями
Не можу використовувати принтер так як на обох ноутбуках не встановлюються драйвери
Доброго дня!
драйвери можна скачати з офіційного сайту xprintertech або seagullscientific
або зверніться будь ласка до СЦ Сімбол Сістемс, наш інженер допоможе в налаштуванні принтеру.
ставь нормальную виндовс
Яка операційна система стоїть? де берете драйвери? з диску не бажано встановлювати, там можуть бути не свіжі драйвери. візьміть на офіц сайті
Свої функції виполняє на 5 . Задоволена товаром.
Доброго дня, Катерина!
Дякуємо Вам за відгук!
Нормальний)
Спасибо за выбор торговой марки Xprinter!
Працює бездоганно, друкує щоденно небагато 40/100 маркувань Нової Пошти
Дякуємо за вибір торгової марки Xprinter!
Швидко і якісно друкує.
Для налаштування віддаленого(мережового друку) потрібно пам'ятати, що принтеру присвоєний свій статичний IP, а в мережі роутера чи мережевого шлюза як правило своя підсітка IP, якщо вони не співпадуть то принтер не буде видимий для друку, в такому випадку потрібно буде присвоїти адресу сітки за допомогою комп"ютеру.
просьба срочно связаться представителю. пин код для подкоючения по блютуз нигде не указан!!!!
попробуйте 0000
купив дві штуки для різних офісів
працюють
але один користувач каже, що треба притискати зверху кришку, щоб друкував
Брался для печати наклеек новой почты. Со своей задачей справляется.
Свою работу выполняет
Відключення світла погано впливають на техніку, через 2 роки злетіла прошивка, думав згоріла плата. Віддалено допомогли СЦ "Сімбол Сістемс", підключилися і оновили прошивку.
Дякуємо за відгук!
Это наверное самый компактный принтер из тех, что у нас есть, взяли на замену старенькой зебре, печатаем термо этикетки для склада и Новой почты. Плюс в том, что здесь ещё порт ethernet, подключили в сеть и теперь с нескольких ноутов кидаем задания
Подскажите, где скачать драйвер?
Все самые свежие драйверы для практически всех брендов принтеров этикеток можно найти на сайте по поисковому запросу: СЕАГУЛ САЙНТИФИК
Простой в обращении, компактный и не дорогой. Эта модель бюджетная версия и не стоит от нее ждать заоблочных результатов.
Нравится. Работает на ура
Давно шукали щось подібне для друку. Зупинили свій вибір саме на цьому, і залишились дуже задоволені своїм вибором. Якість друку на висоті, дуже простий у використанні! Всім рекомендуєм!
Налаштування автоматизації для складу через протокол TSPL було робити складно. Кирилиця не підтримується, подвійне екранування лапок немає, хелпера для того щоб підняти в локальній мережі для передачі з ERP на друк на сайті виробника немає. Є якісь відоси і якийсь софт русні під вінду і SDK від виробника, але це трохи не той рівень комфорта на який отримуєш. Дякую, що хоча б дрова є.
До речі, підтримки DPL немає.
Сервіс у магазину хороший, але принтер друкує так собі.
Принтер выполняет свои функции
Немного поигрались с настройками печати, но это нормально
норм принтер, продавець швидко обробив і відправив замовлення, рекомендую
Дуже рада, що замовила саме тут, продавець порадив більш якісну модель Ezpos L4 та допоміг з усіма технічними питаннями. Принтер чудово працює вже декілька місяців. Раджу!)
Класний. Дуже добре працює. Місяць працював, було добре. Потім почав мигати червоним кольором і друкувати як попало, або папір не калібрувався. Не хотів нормально працювати думали ми)) Виявилось! Потрібно спочатку щоб він був в мережі, потім його підключити до ноутбука, потім натиснути ззаду кнопку "увімкнути " і тоді загоряється синій колір і все працює без збоїв. Не техніка неправильна, а ми неправильно користувались от воно і збивалось
Товар отримали швидко, працює добре. По інструкції, яку скидали, встановили все швидко. Поки ніяких нарікань немає
Все ок, працює без нарікань, пів року
Шикарный аппарат.
Все работает.
Настройка элементарная.
В общем все подошло, приехало быстро.
Продавцу огромное спасибо