ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Код :  330519601
Оценка пользователей 3.8/5
  • Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышь была бы неплохой, если бы не технические проблемы.

Спустя менее чем полутора лет колесико начало прокручиваться в обратную сторону. Спустя еще полгода появился двойной клик на левой клавиши.

Не рекомендую, если рассчитываете пользоваться 2+ года.

Достоинства:
    Софт: отсутствие необходимости устанавливать драйвера и совместимость с Windows, MacOS, Linux
    Недостатки:
    Быстро начались проблемы с колесиком и двойным кликом
  • Денис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В один момент просто перестала працювати, ПЗ не хоче нормально ставати, мишка стала просто мертва, максимум що було, це вона наче б то оновилась але сенсор не працює, підсвітка лагає, лкм та пкм через раз і мишка зовсім не працює так як треба, мишку б рекомендував якби не було такого "сюрпризу".

Достоинства:
    Дуже зручна, довго тримає заряд, не було ніяких проблем майже 2 роки
    Недостатки:
    Перестала працювати в один момент
  • Сергій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша дуже зручна і легка, м'який шнур "паракорд" зовсім не заважає під час заряджання.

Достоинства:
    Вага, сенсор
    Недостатки:
    Клік колесом зламався за 2 роки
  • Александр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

После пол года боковая кнопка назад перестала работать, отдал на сервис - отлетело колесико

• Михаил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Хорошая мышка, но через год перестала работать боковая кнопка,

Достоинства:
    хорошая форма
    Недостатки:
    через год перестала работать боковая кнопка, нету софта
  • Юліан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Клоунада якась! Відправив мишку по гарантії через даблклік, ще 9 січня!
    Подзвонили приблизно 16-18 числа, сказали даблкліка нема, куди мені її відправити. Я сказав що він є давайте поговорю з майстром, через 4 дні мені дали контактний номер сервісного центру, коли я подзвонив вони сказали, що майстер перетелефонує і я зможу все пояснити, коли прошло ще 3-4 дні, я знову до них зателефонував і вони відповіли, що миша від них поїхала ще 17 числа і її в них нема. Подзвонив на розетку, розетка сказала, що знову відправлять туди мишку, і майстер перетелефонує мені. Пройшло 8 днів, я змушений писати у чат з розеткою, чекати по годині, щоб вони передали інформацію відділу по клієнтам, і ті до мене подзвонили. Ну вот, сьогодні до мене подзвонила розетка(по моєму запиту!), каже дзвоніть у сервісний центр. Я подзвонив, мені в сервісці кажуть, що миша поїхала ще 25 числа, і ніхто до мене дзвонити не мав. І ОСЬ ЗНОВУ я пишу в чат розетки, щоб бляха муха мені передзвонили, БО я НЕ МОЖУ ДЗВОНИТИ на номер клієнтської підтримки. ТА як так!? щоб цілий місяць миша туди сюди їздила, а мені ніхто навіть не перетелефонує? Жахливий сервіс, щоб блін не можна було подзвонити до оператора і швидко все обговорити\виправити, я постійний клієнт розетки, купую лише тут, хоча в конкурентів є свої переваги. Мабуть цей раз буде останнім.

Достоинства:
    Без підсвітки довго тримає батарею
    Недостатки:
    даблклік

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка сподобалась з першого дотику.
    Але пропрацювала нажаль недовго, через 8 місяців з'явився дабл клік.
    З'язався з розеткою чекаю на їх рішення

Достоинства:
    Легка, зручна, нема зайвих налаштувань
    Недостатки:
    Пропрацювала 8 місяців
  • Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Супер мышка. Но не долговечная.
    Появился дабл клик на 10 месяц использования. И поверхность сильно затеряется. Вернул средства по гарантии.
    Поставили бы нормальные свичи или добавили хот свап. Была б идеальной.

Достоинства:
    Форма
    Недостатки:
    Свичи
  • Вадим Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За эту цену очень хорошая мишка

Достоинства:
    Не 1 проблемы за полтора года
    Недостатки:
    нету
  • Євгеній Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Писав коментар вже, після отримання, був в захваті від миші до вчора, кнопка колесика, просто зависла і не відключається ні при яких обставинах. Просто викинуті гроші на вітер, навіть пів року не пройшло вже, шкода что такий бренд так показує свою якість

Достоинства:
    Низька якість перемикачів
    Недостатки:
    якість, висока ціна для такої якості
    • Дмитро

Кнопка стоит 40 грн, ты заплатил за мышку в 100 раз больше и решил выкинуть. Твой папа меняет машину на новую, когда колесо спускает?

• Denys
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дужек хотів саме цю мишку(так як на той час вже мав клаву xtrfy K5 68), нарешті вирішив її купити, був дуже задоволений перший час користування, але...Через деякий час почав глючити скролл, а точніше нажаття на нього, він почав працювати ривками а іноді і даблк клікатись... Це приносить багато незручностей, раніше це фіксилось вмиканням-вимиканням миші, наразі це дуже часта прооблема, щонайменше 2-3 заскоки в день.
    Поважаю та люблю копанію xtrfy, але саме цей продукт трохи змінив мою думку і враження. Надіюсь на фідбек і вирішення. Дякую за увагу

Достоинства:
    Лігкість, софт, зручність(формфактор), автономність
    Недостатки:
    скролл, даблклік
  • Никита З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Оставляю последний отзыв на эту мышку, я не знаю как отредактировать прошлый.

Я не успел подключить мыш к пк как она летит в мусорник из-за того что не получается установить кнопки мышки. В официальном гайде от xtrfy говорят поменять ”spacers” я их снял, а знаете что? Их купить нельзя:)

Короче- если хотите нормально пользоваться мышкой не разбирайте ее.

Достоинства:
    Наверно есть, я ее даже не подключил к пк
    Недостатки:
    Ужасная сборка УЖАСНАЯ.
  • Никита З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Я не знаю- у одного меня так или это брак НО когда я снял спинку мышки, снялись и 2 кнопки ЛКМ и ПКМ, я знал о такой особенности(правда зачем она?), и когда захотел обратно их установить, у меня не вышло. Возможно это брак- возможно нет. Но пока что установить обратно эти кнопки мне не удалось.

Я надеюсь что деньги на мыш были потрачены не зря- и она не уйдет в мусорку через 30 минут т.к кнопки мышки очень хлюпкие.

Поменяю отзыв когда установлю кнопки.(если получится)

Достоинства:
    Все отлично кроме самой мышки.
    Недостатки:
    Ужасная сборка, невозможно установить кнопки мышки после их снятие. Почти зря потраченные деньги.
    Зато будет на полке красиво стоять:)
    • Ігор П***

Така сама історія, правий клік встає в замкнене положення і ні як не фікситься.

• Сергій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша дуже крута. Має чудовий сенсор, дуже легка і зручна. Зібрана відмінно, скрипів та люфтів немає, ковзає відмінно. Батареї вистачає на довго, більше тижня точно при тому що працюю за ноутом кожен день від 6 годин і більше, і це з підсвічуванням десь на 50% яскравості. Шнурок для зарядки або роботи у режимі USB дуже м'який, не заважає зовсім.

Достоинства:
    Легка, зручна, красиво виглядає, довго тримає заряд
    Недостатки:
    Відсутні
  • Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Попередні мишки за меншу ціну досі працюють без нарікань(але вони провідні), ніяких даблкліків, тощо. Розчарований, що мишка з такою ціною через короткий період часу починає виходити з ладу. Сподіваюся, що можна буде замінити по гарантії на нову.

Достоинства:
    Зручна мишка, гарний дизайн та збірка
    Недостатки:
    Даблкліки через 3 місяці користування.
  • Владислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Хорошка мишка за свої гроші, за рік користування ніяких проблем.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Миша прикольна, дуже приємний тканинний кабель, м'якший за шнурівку, можна з ним грати і нічого не відчую практично)))
    Почала даблклікати через 2 місяці користування, сьогодні понесу на гарантію.
    Дуууууууже довга зарядка, я так зрозумів тут немає швидкої зарядки чи що, тому вона в мене по 3 години заряджається, дуже бісить.
    Лише 1 змінна панель, могли б цікавіше щось придумати, але це не критично. Так само софт, було б класно якщо б він був, але і без нього нормально. Один раз налаштував та й все. Підсвітку іноді вимикаю бо розряджається дуже, з підсвіткою на 50% приблизно 2-3 дні працює, без підсвітки мінімум 5.
    На мою думку, 2500-3к це адекватна ціна за неї, можливо тому і знижка часто).
    Що там по гарантії потім відпишусь.

Достоинства:
    Легка, доволі зручна, красива підсвітка, доволі приємний клік, приємний кабель
    Недостатки:
    Почала даблклікати через 2 місяці користування, лише одна змінна панель, дууууже довга зарядка
    • Юліан С***

вернули кошти, купив ще одну таку саму.
      І нова теж почала даблклікати але вже через 4-5 місяців)

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Мишка дуже сподобалася, але вона не ідеальна. Невеличкий люфт з правого боку корпусу присутній і це не дуже приємно. При стисканні лівого краю мишки спрацьовує натискання на бокові клавіші, це не дуже добре, але і для натискання порібне деяке зусилля (кілька разів під час напружених матчів бувало).
    Мишка досить слизька в руці, якщо не шкода грошей, то докуповуйте наклейки для кращого контролю.
    На рахунок сміття - час від часу продуваю балончиком зі стисненим повітрям і раз на місяць прочищаю отвори ватною паличкою, мишка легка в догляді і це приємно. Головне мити руки і не їсти жирну їжу за комп'ютером)

Достоинства:
    Відносно легка, красива, хороші мікрики
    Недостатки:
    Досить слизька в руці, невеликі люфти корпусу
    • Назар

Пройшло пів року, мишка почала даблклікати. І це при тому, що GM 8.0 вважаються доволі надійними.

• Владислав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Придбав цю мишу рік тому, увесь цей час був задоволений, влаштовувало усе, хіба що через особливості корпусу набивається багато сміття і його важко вичищати.
    Але, 1 рік і 5 днів потому, у цілком звичайний день, я сів за комп'ютер, узяв мишу, почав крутити колесо, почув "щелк" і колесо почало крутитися як той спінер, відсічок не стало зовсім. Розібравши мишу - побачив те що на фото. Цей пластиковий штир, що тримав колесо і відпрацьовував відсічки був просто зламаний.
    Хочу зауважити, що я врівноважена людина, і миша не літала у стіну/монітор/підлогу тощо.
    З усіх мишок що у мене були раніше - вперше ламається колесо, раніше здихали тільки мікріки.
    Вважаючи вартість ремонту (знайшов від 700 грн) - не раджу до покупки.

Достоинства:
    Ергономіка, хороший аккумулятор і сенсор
    Недостатки:
    Колесо
    • Олександр Т***

Оно не смазанное ? Просто если нет - то идет в разнос .. и это любой мышки касается . Надо смазывать с завода ... ну либо самому , но тогда улетают гарантия и ножки . Но результат по ощущениям будет максимальный , еще и улучшит долговечность .

• Евгений Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Одна из лучших мышек которые я юзал, не смотря на то что многие пишут что нет софта для нее, это вообще не мешает ею нормально пользоваться, настройки задал один раз и не меняю, в принципе как и на всех предыдущих мышках. Кто вообще юзает ПО для переферии ??)
    Брал для ФПС шутеров, остался безумно доволен, вес мышки это просто что-то не реальное.

Достоинства:
    Лёгкость, отзывчивость да и много чего другого.
  • Данил Ш***

Отличная качественная мышь

Достоинства:
    Много достоинств, перечислять нет смысла.
    Недостатки:
    Нету программного обеспечения(
  • Евгений Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Пересел на неё с логитек г102, до этого играл на офисной и не парился. Ощущения - небо и земля, xtrfy идеальна во всем, советую всем, кому не жалко отдать столько денег за мышь, а по такой цене по которой я брал (2549), я думаю, лучше мыши и быть не может

Достоинства:
    Мне понравилось абсолютно все
    Недостатки:
    Недостатков нет
    • АндрейТ

Тоже её взял, только колёсико странноватое немного, после рейзеровской мышки как будто туговатое что ли. но на сам функционал не влияет. у тебя как?

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Лучшая мышь из всех приобретенных мной, отсутствие софта никак не влияет на пользование, мышка не пачкается, так что советую.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

мишка добра, але все ж таки софта невистачає

Недостатки:
    неможна вимкнути підсвітку під час заряджання, неможна змінити налаштування (бінд) бокових кнопок бо немає софту
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Мышка очень легкая и приятная + красивая. Очень тяжело привыкнуть к новому дизайну и весу, после использования 12 лет Х7 дело времени. К мышке претензий нет.

Достоинства:
    Красивая, легкая, беспроводная
  • Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

1. Мышь полностью соответствует тому что написано.
    2. Сначала попробуйте в магазине форму
    3. Дырки могут кого-то напрягать в местах соприкосновения
    4. Гарантия 12 месяцев - через 13 месяцев появились даблклики, напрягают, тем не менее гарантия есть гарантия
    5. В качестве недостатков нету, цена оправдана

Достоинства:
    коментарий
    Недостатки:
    коментарий
  • Евгеній Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка дуже класна нічого лишнього, стильно виглядає, сидить в руці навіть коли потіють руки , дуже приємний пластик , і в цілому дуже класні відчуття в іграх , відчуваєш плавність це як пересісти з 60 герц монітора на 144 , до цього була zoowie ac 1 , тоже крута миш , але ця відчувається по іншому

Достоинства:
    Так як я не люблю дуже легкі мишкі 60 грам - Ця миш з вагою 70 грам дуже круто відчувається
    Недостатки:
    Софт би не мішало , але без софта тоже норм ,настроїв за 5 хв і забув
  • Максим И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Мышка шикарная, но когда снял передние кнопки и поставил на место они перестали нажиматься, в видео все показано

Достоинства:
    Отличный сенсор, эргономика
    Недостатки:
    Скороее всего заводной брак
    • Кирилл К***

Такая же ситуация,не получилось решить проблему?

• Ігор П***

Така сама історя, одна з клавіш становиться в замкнену позицію

• Игорь С***

Топ

Достоинства:
    Лёгкая, топовый сенсор, нет задержек по беспроводу
  • Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Пишу первые впечатления о мышке. Хорошая начинка, уже успел протестировать, ничего не срывает, кнопки приятные, отзывчивые. Тактильный пластик, мышь не скользит в руке. По началу было очень непривычно, мышь действительно легкая (ранее юзал sensei ten обновленный). Провод из комплекта тоже легкий, за что спасибо, в процессе зарядки он не будет особо чувствоваться при работе/в играх. Также порадовали кейкапы в комплекте) Поставил один из них на клавиатуру. Цвет брал специально белый, дабы гармонично смотрелось с черной клавиатурой и белым корпусом системника.
    Мышь пришла на замену сс сенсей, увы через 1.5 года у него начались проблемы с энкодером, зарекся больше не покупать мыши дороже 2-2.5к, надеюсь, с этой такого не будет.
    Из нюансов отнесу только отсутствие софта. Но с другой стороны, я человек, который всегда отключает боковые кнопки, кнопку dpi итд, так что пережить отсутствие софта можно.

Достоинства:
    Начинка, дизайн, легкость, тактильный пластик, хорошо скользит на коврике типа control
    Недостатки:
    Отсутствие софта
    • Rudya

В этом и состоит суть девайсов xtrfy у тебя софт всегда с тобой

• Alex S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил мышь, поюзал, был доволен всем, но после месяца пользования начались проблемы

Достоинства:
    Легкая, не скользкая, тайп си порт
    Недостатки:
    спустя месяц пользования боковая кнопка назад перестала работать, также наблюдаются проблемы с самой мышью - курсор тупит (не реагирует на ярлыки, фризит при перемещении)
    • Курліковський С***

та ж сама проблема, після 1-1.5 місяця користування, колесико мишкі перестало працювати, хоча скрол працює та звук натиску є (Мікропереключатель як би завжди зажатий, бо при переключенні знизу режимів CPI, RGB, PGDN активується середня клавіша мишкі і всі інші перестають працювати)

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

До этого была проводная xtrfly m4. Решил себя побаловать беспородным геймингом, но былые стереотипы о малом отклике не давали мне покоя. Так вот для всех кто сомневается, берите не пожалеете! Стильная, быстрая (с проводной разницы не ощутил) и очень удобная! Вообще советую.

Достоинства:
    Стиль, скорость, удобство
    Недостатки:
    Их нет!
    • Ник

привет. Такой вопрос. Можешь прислонить свою включенную мышь сенсором к уху в притык и послушать? У меня какой то писк...

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Одна з кращих мишок які я взагалі тримав у руках

• Володимир Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користуюся такими мишкам тільки провідними. Уже два роки , купував тут все супер .
    Цього разу вирішив взяти безпровідну і по предоплаті( оплата частинам) і як завжди із моєю удачею , прийшла open box …
    Блага замовляв до відділення розетки , тому без проблем, просто не став забирати .

Достоинства:
    Круті мишки , за свою ціну топ якість.
    Відсутність напряжного сорту
    Недостатки:
    Опен бокс:(
  • Вадим Х***

Берите не пожалеете

Достоинства:
    Глайд, форма
    • Данил И***

Что бы центральный глайд приклеить снимали наклейку на корпусе ?

• jenyastr88

А якщо мокрі руки від поту, то вона не зламається?

• Ник

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пользуюсь почти полных 3 месяца. Мышь супер, берите - не пожалеете. Единственным существенным минусом для меня оказалась кнопка dpi. Всегда использую её как клик колеса, особенно в играх, но здесь сама кнопка очень неудобно расположена + ход достаточно тяжелый (эталон для меня - кнопка на g403). Также не очень удобно держать мышь с холодными руками, думаю, резиновые накладки были бы как никуда кстати

Достоинства:
    0 проводов, супер маленький вес, топовая начинка и сборка
    Недостатки:
    Тугая и очень неудобная кнопка dpi, небольшой люфт основных кнопок
    • Алексей

Забыл упомянуть про подсветку, которая тут очень яркая
      Хотелось бы, чтобы минимальное значение было на шага 2, а то и 3 меньше

• Антон С***

А чем тебе кнопка ДПИ мешает ? У тебя даже на фотке выставлена «подсветка» , ты ДПИ можешь менять только когда ползунок туда передвинешь , так что странный минус.