Картка Rozetka

Отзывы покупателей о УМБ повербанк Y-Kryptone N-32 LED Light 30000 mAh Black (YK-N32LC-B)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый

Чудова банка. Нарікань не маю.

• Кирилл Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Заряжало ровно 20 минут, от 100 до 0. Зарядило 20% и сдохло. Кто и за чем это продает я не знаю. Очень жалко денег. Зачем кидать людей, особенно в такой трудный час((((

Достоинства:
    Неа
    Недостатки:
    Разряжается за 20 мин от 100% зарядки

Доброго дня, шановний покупець!
      Описана вами ситуація, не є системною, та не означає що має місце брак.
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Y-Kryptone.

• Олег Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Мобільна батарея якісна та працює бездоганно

• Олег Я***

Працює бездоганно

• Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Заряду батареї вистачає надовго.

• Леонтьєва Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Товар не коштує своїх коштів( працює, але швидкої зарядки немає(

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Y-Kryptone, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Любов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Повербанк класний, дуже задоволена своїм вибором.

• Ігор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Перевірено, одночасно заряджає декілька девайсів.

• Артур П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Вбудовані кабелі це знахідка.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S.U.. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый

Подзвонили, уточнили, відправили. Товар отримала дуже швидко. На пошті оглянути сам павербанк так і не змогла. Працівник пошти стверджує, що заводське пакування, тобто плівку, якою запаяна коробка відкривати не можна. Тому по факту побачила лише красиву коробку, а не сам товар. Гроші за послугу накладний платіж заплатила. Був заряджений на 73%. Розрядила до 0 і зарядила до повного, як на мене дуже довго. В характеристиках написано, що є швидке заряджання батареї. Хотілось би почути відповідь продавця протягом якого часу цей павербанк заряджається від 0 до 100. Додзвонитися до продавця так і не вдалося. Мабуть швидко виходять на зв'язок лише перед відправкою товара. Коли заряджаю телефони від вбудованих кабелів чи окремого оригінального, завжди пише, що йде повільна зарядка. Так і повинно бути?

Достоинства:
    Швидка доставка, потужний ліхтарик
    Недостатки:
    Через те, що коробка запаяна в плівку, на пошті не дають оглянути. До речі всередині були невеликі пошкодження самого пакування.
    • Продавец  S.U.

Доброго дня, шановний покупець!
      В характеристиках зазначено, наявність опції швидкого заряджання, що стосується заряджання пристроїв від даного УМБ а не самого УМБ, використовуючи вихідний порт Type-C!
      Виробником не зазначено точного часу заряджання, так як все залежить від способу заряджання, блок, порт USB, мережевий фільтр...
      Принцип заряджання, швидке до 75% і потім уповільнене до 100%, щоб заповнити всі ємності батареї.
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам,