- Ростислав Л***Продавец: Rozetka
На розетці у назві помилка - це інтегральний стереопідсилювач. Придбав оновлену модель Yamaha A-S201 II в парі з акустикою Triangle Lymna. Система бралася для прослуховування музичних on-line ресурсів (Soundcloud,Spotify) на робочому столі, у навушниках мені не комфортно довго слухати музику. При прослуховуванні вражає чистота і натуральність, глибокий бас навіть при невеликій потужності. Чітко визначається кожен інструмент в композиціях. Акустику з полиці прийшлося переставити на стіл, бо звукова картина лунала вище голови і нахилом колонок до низу добитися пониження стереобази не получилося. При прослуховуванні стерео утворюється щось подібне обємний звук, де можна відчути з якого напрямку і з якої відстані на уявній сцені звучить той чи інший інструмент. Для поставленої задачі - комплект звучить на всі 100. Слухаю 95% музики в режимі Pure Direct - в обхід в налаштувань тембрів і балансу -це велий плюс що є такий режим. В цілому комплект рекомендую.
- Достоинства:
- Чудовий звук на малій потужності
- Недостатки:
- Не виявив
- Вячеслав В***Продавец: Rozetka
Это не AV ресивер а обычный стерео,он без декодеров и возможности подключения многоканальной акустики,
- Достоинства:
- Еще не купил ,цена ,возможности,
- Василий
если вы не купили, так откуда это знаете?
- soshyn10Продавец: Rozetka
Скажите Для прослушивания музыки он подойдёт??
- Oleksandr N***Продавец: Rozetka
Звук в управление прост вообщем 10 баллов аппарат советую
- Достоинства:
- Идиален
- МеркельПродавец: Rozetka
Скажите пожалуйста, я смогу подключить через него четыре колонки Edifier r2750db и какой то пасивный сабвуфер, к примеру Yamaha на 70 ват?
- Достоинства:
- Стильный вид
- СерёжаПродавец: Rozetka
Подскажите пожалуй! Хочу купить данный ресивер,а к ниму дополнении такие колонки JBL Control X Black хорошо они вместе будут или нет?
- ДмитроПродавец: Rozetka
Це стереопідсилювач, а не ресивер.
- Андрей П***Продавец: Rozetka
Кто подскажет, почему S201 мощнее S300, но стоит дешевле? Чем он хуже?
- Sam
Обратите внимание на вес усилителей: A-S201 - 6,7 kg, A-S300 - 9 kg. Соответственно, "заявленные" ВАТТы в 201 могут воспроизводится с искажениями, тогда как, A-S300 в таком же режиме будет работать гораздо стабильнее (музыкальнее). Плюс дополнительные входы, выход на сабвуфер, качество клемм, док.станция. На задней панели A-S201 стоит обозначение "от 8 Ом", на A-S300 имеется переключатель 4 или 8 Ом. Следовательно - он более универсальный.
- PaulПродавец: Rozetka
Кто скажет, как он в работе? Интересно, как проявит себя на Monitor Audio BX5