- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусная икра, Верес отдыхает
Дякуємо за позитивний відгук. Смачного
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусно, рекомендую
Дякуємо за гарний відгук!
- Флоренция О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хотіла придбати кабачкову ікру і почала свої пошуки. Знайшла цю ікру та прочитавши складники і відгуки,вирішила замовити. І я не помилилася. Ця ікра дійсно смачна,як в дитинстві. Ми з чоловіком з'їли одразу одну банку. Нам сподобалось,що без цукру, оцту, тільки з натуральних інгредієнтів.
- Достоинства:
- Швидка доставка,гарне та надійне пакування. Дійсно смачна ікра.
- Недостатки:
Щиро дякуємо за такі приємні слова Нам дуже цінно знати, що кабачкова ікра нагадала вам смак дитинства і сподобалась усій родині. Ми справді готуємо її лише з натуральних інгредієнтів, без зайвих добавок, щоб зберегти природний смак та користь.
- ДМИТРООтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
СМАЧНО
ПОРАДА НАЛАГОДЬТЕ. ЛІНІЮ З ЕТИКЕТКАМИ БО ВОНИ ВІДЛІТАЮТЬ ВІД БАНКИ- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук!
Обов’язково передамо вашу пораду відповідальному відділу.
Проблему з етикетками вже взято до уваги — працюємо над налаштуванням лінії, щоб усунути це недопрацювання. Нам важлива ваша думка, адже саме завдяки таким зверненням ми стаємо кращими. Смачного!
- ГостьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусная икра. Хорошая консистенция. Радует состав
- Достоинства:
- Вкус
Дякуємо за ваш теплий відгук!
Нам дуже приємно, що вам сподобалась ікра — і смак, і консистенція, і склад. Ми справді стараємось використовувати лише якісні інгредієнти, щоб ви могли насолоджуватись натуральним продуктом.
Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!икра,не совсем,чтоб икра,а как овощи по-домашнему!С петрушкой и болгарским перчиком...Смакота..Ближе к домашней консервации.
- Достоинства:
- Вкусно очень.Отличается от магазинной прям от слова совсем.Рекомендую,как закуску под водочку.
- Недостатки:
- Мало)))
Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалася ікра! Точно, вона дійсно має смак домашньої консервації, і ми раді, що це так відчувається. Сподіваємось, що ви будете і надалі насолоджуватись нашою продукцією. Дякуємо за довіру і рекомендації!