Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Сверло корончатое алмазное Yato YT-60376 102 x 430 мм - М32 (5906083048098)

Оценка пользователей 2.86/5
  • Отзывы про товар продавца RozetkaEU
  • Павло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Диаметр: 52

Свердлить добре але прийшлося робити перехідник на перфоратор самому, оскільки в описі не вказано про відсутність перехідника...

Достоинства:
    Добре свердлить
    Недостатки:
    Відсутній адаптер для перфоратора
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Диаметр: 52

Заказал 11 июня, получил 6 июля. Три недели не было никакой информации, пока я сам не начал звонить на горячую линию "Розетки", четыреднявел переговоры, это ужасно!!!!! Обслуживание НИКАКОЕ !!! Ты как покупатель никому не интересен.
    По коронке отзыв пока не могу оставить, так как ещё не проверял. Но пользовался 72 мм - норм, рекомендую.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Обслуживание интернет магазин "Розетка "

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 52

Чудово

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SantehShark. Диаметр: 32

Все хорошо) испытания прошла))

Достоинства:
    Хорошо идёт в стене
    • Андрій Г***

Не можу знайти де ж придбати перехідник (хвостовик) з різьбою М32 (5/4"). Якщо ви знайшли - підкажіть виробника/модель. Наперед дякую!

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 68

Покупал коронку в Розетке. Быстрая доставка в точку самовывоза.
    Коронка пробурила в 10 отверстий, проблем не обнаружено. Алмазное напыление не крошится.
    За такую цену отличный вариант.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
    • Гриценко А***

Подскажите, пожалуйста, какой тип хвостовика? Какоц электроинструмент использовали?

• виктор ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 52

Добрий день , відгук про якість товару повністю негативний, дарма витрачені гроші . Таке враження що цю коронку клепали десь в гаражі!Центровки нема абсолютно, зуб'я несиметричні, робити практично неможливо, з оригіналом нема нічого спільного, можу відправити назад в подарунок

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар бракований
  • Віктор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 32

Коронка зломилась в першу годину роботи

Достоинства:
    Недостатки:
    Зуб обломився
  • Максим
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 68

На sds-plus є перехідник?

• Андрій Г***

Теж цікавить де придбати перехідник (хвостовик) з різьбою М32 (5/4"). Якщо ви знайшли - підкажіть виробника/модель. Наперед дякую!